H Persa, o Jake & o Max ψάχνουν σπίτι

Βικτώρια

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
70
0
Η Πέρσα, o Jake & o Max βρέθηκαν εγκατελειμένοι σε ένα χωράφι με τη μανούλα τους, η οποία είχε πεθάνει. Ήταν μικρής ηλικίας κουτάβια και επειδή δε μπορούσαν να επιβιώσουν μόνα τους στο δρόμο αποφασίσαμε να τους δώσουμε μία ευκαιρία και να τα φιλοξενήσουμε προσωρινά στο καταφύγιο. Eίναι ημίαιμα λυκοσκυλάκια, τριών μηνών, γλυκύτατα με πολύ καλό χαρακτήρα και λατρεύουν τα χάδια.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6978940399 (λειτουργεί μετά τις 2:00 το μεσημέρι) και email επικοινωνίας: [email protected]
Ζωόφιλος & Πολιτιστικός Σύλλογος Χαλκίδας ''Το καταφύγιο''
Αριθμός Έγκρισης Πρωτοδικείου 317 / 1996

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Βρε Βικτώρια excuse me κιόλας, αλλά στο έχω ξαναπεί και τελικά έχει και μεγάλη πλάκα...
Γιατί βρε πουλάκι μου, επιμένεις να βάζεις ταμπέλες ράτσας στα σκυλιά που ποστάρεις;
Σχεδόν ποτέ, η..."ράτσα" δεν συμβαδίζει με την φωτό.
Δεν λέω ότι παίζει κανένα ρόλλο στην υιοθεσία [ή μήπως μπορεί και να παίζει; ], αλλά είναι αστείο να λες "ημίαιμα λυκοσκυλάκια" πχ, να μπαίνει ο άλλος να τα δει και να βλέπει τα...γλυκύτατα Jake και Max που...καμμία σχέση τώρα, πως να το κάνουμε...;)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Ο jake μοιάζει πάρα πολύ με τον prince μου!
Λες να είναι ημίαιμο λυκοσκυλάκι? :confused::cool:

Βικτώρια

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
70
0
Στις αγγελίες μου, γράφω πάντα την ράτσα που μας έχει πει ο κτηνίατρος για το κάθε σκυλί. Μόλις ''έρχονται'' πηγαίνουν στον κτηνίατρο για εμβόλιο και τον ρωτάμε και αυτό για να ξέρω τι να γράφω στις αγγελίες.
Η αλήθεια είναι ότι ο Jake & o Max δε μοιάζουν τόσο με λυκοσκυλάκια αλλά η Persa, η αδεφούλα τους, έχει σηκώσει τα αφτάκια και μου θυμίζει κάτι από τη ράτσα.