H μικρη μπουκιτσα μας!

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Συγγνωμη, να ρωτησω και γω η ασχετη, αλλα το ότι κάθετε στα δύο ποδια τι σχέση έχει με τη δυδπλασία;
Καμία !! Απλά εμένα μου είχε πει ο γιατρός επειδή μέχρι 8 μηνών ακόμα διαμορφώνεται η σπονδυλική στήλη να μην τον αφήνω να στέκεται στα δύο πόδια και να μην ανεβαίνει-κατεβαίνει σκαλιά.

maltezomana

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2010
91
0
Καλλιθέα
Καμία !! Απλά εμένα μου είχε πει ο γιατρός επειδή μέχρι 8 μηνών ακόμα διαμορφώνεται η σπονδυλική στήλη να μην τον αφήνω να στέκεται στα δύο πόδια και να μην ανεβαίνει-κατεβαίνει σκαλιά.
δεν το ηξερα αυτο κ το σκατουλη συνεχεια ετσι καθεται κ χοροπηδαει τι να σου πω? σα τρελο! τωρα δεν θα την αφηνω! απο μια ερωτηση εμαθα κ κατι αλλο! αντε να ησυχασω μεχρι να δω οτι δεν εχει τιποτα...

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Αυτο με τα σκαλια το γνωριζω. Το αλλο πρώτη φορά το ακουω αλλα σίγουρα έχει καποια βάση αφου επιβαρύνονται τα πισω άκρα σε αυτη τη στάση.
όταν το διαβασα, δεν ξέρω γιατι, κατάλαβα ότι είναι καποιο "συμπτωμα" της δυσπλασιας όπως το βατραχισιο τρεξιμο και τρόμαξα :)

Marios Nt.

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2010
45
0
Ρε τι φατσα που ειναι;;;
Μια φιλη εχει toy και εκεινο ολο χοροπηδαγε και ηταν στα δυο ποδια.
Δεν επαθε τιποτα! Μια χαρα ειναι, και τωρα που μεγαλωσε χοροπηδαει ακομα πιο πολυ!
χαχαχα!!

flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
Lostris;281945 [B said:
Δεν είμαι ειδική, αλλά πιστεύω ότι τρέχει σαν λαγουδάκι γιατί είναι πολύ μικρή ακόμα. Ρώτησε τον γιατρό και θα δεις οτι θα σου πει να περιμένεις[/B].
Αυτο ακριβως.
Μην ανυσηχεις και η δικια μου ετσι ετρεχε,τωρα πιο πολυ σε κουναβι μοιαζουμε,ευχομαι σε λιγο να τρεχει σαν σκυλος!χαχχαχχ

Και κατι αλλο...δεν υπαρχει toy μαλτεζακι..ενα ειναι.
Αναλογα με τι εχει ζευγαρωει και επειδη οι περισσοτεροι δεν το εχουμε αγορασει σωστα (εκτροφειο) διαφερουν στο μεγεθος αλλα πιο μεγαλα και αλλα πιο μικρα.Αλλα ειναι ενα!

Last edited: