Επειδή πρέπει να βάζουμε πάντα τις πηγές μας σε παραπομπή, συμπληρώνω εγώ αυτό που παρέλειψες να γράψεις:ΔΙΠΛΑ : Περπατήστε όσο πιο αργά μπορείτε, στη συνέχεια, σπρώξτε μπροστά με όλο το βάρος σας . Αν ο χειριστής σας πέσει κατα προτίμηση με την μούρη στο έδαφος, θα είναι 25 μονάδες .
EΛΑ : Όταν handler φωνάζει σε σας , να αποκτήσετε την κώφωση βράχου. Σε καμία περίπτωση δεν στέκοσαστε μπροστά από τον χειριστή σας , γιατί θα σας κάνει το Δίπλα .
25 μονάδες , εάν ο χειριστής σας χάσει τη φωνή του.
ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ : Σε καμία περίπτωση μην το φέρετε πίσω , γιατί θα το ρίξει πίσω πάλι. Αν θέλει το ηλίθιο κομμάτι ξύλου άφησε τον να φέρει ο ίδιος , θα σας βοηθήσει να τον εκπαιδεύσετε τον να μην πετάει πράγματα που θέλει πραγματικά . 5 πόντους κάθε φορά που ο χειριστής παίρνει μόνος του πίσω .
ΚΑΤΣΕ: Μείνετε μία ίντσα μακριά από το έδαφος, στο πίσω τέλος . Αυτό βοηθάει τους μυς και κάνουν τα πίσω πόδια σας πιο δυνατά, τα οποία θα σας βοηθήσουν να τραβήξετε τον χειριστή σας στο Δίπλα .
Από το Κατά Μουφ Ευαγγέλιο!
(Εξαιρείται φυσικά το θορυβώδες γντουπ που κάνει το κωλαράκι του Μουφ όταν κάθεται προκαταβολικά στο πάτωμα χωρίς να του πω καν μόλις δει τυρί ή φυστικοβούτυρο!!)
Και ο Εννιάλογος να γίνει Δεκάλογος παρακαλώ! Δέκατη εντολή είναι το "αγόρασέ μου ένα αληθινό κόκκαλο, κατά προτίμηση βοδινή κλείδωση ή βουβάλι"! Να μην πω κιόλας να γίνει Ενδεκάλογος: "Μην πιάνεις όλο το κρεβάτι"!:shock: Για το τελευταίο το Μουφ μου κάνει τελευταία και διόρθωση! Αν δε σηκωθώ και χουζουρέψω υπερβολικά πολύ, ανεβαίνει στο κρεβάτι και μου δίνει κωλιές στα πόδια για να σηκωθώ επιτέλους η τεμπέλα και να τον ταΐσω!! Το τελευταίο είναι πρόσφατο βίτσιο που εφηύρε αυτή τη βδομάδα!!
Last edited: