H αποψη του σκύλου για την βασική υπακοή

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
ΔΙΠΛΑ : Περπατήστε όσο πιο αργά μπορείτε, στη συνέχεια, σπρώξτε μπροστά με όλο το βάρος σας . Αν ο χειριστής σας πέσει κατα προτίμηση με την μούρη στο έδαφος, θα είναι 25 μονάδες .

EΛΑ : Όταν handler φωνάζει σε σας , να αποκτήσετε την κώφωση βράχου. Σε καμία περίπτωση δεν στέκοσαστε μπροστά από τον χειριστή σας , γιατί θα σας κάνει το Δίπλα .
25 μονάδες , εάν ο χειριστής σας χάσει τη φωνή του.

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ : Σε καμία περίπτωση μην το φέρετε πίσω , γιατί θα το ρίξει πίσω πάλι. Αν θέλει το ηλίθιο κομμάτι ξύλου άφησε τον να φέρει ο ίδιος , θα σας βοηθήσει να τον εκπαιδεύσετε τον να μην πετάει πράγματα που θέλει πραγματικά . 5 πόντους κάθε φορά που ο χειριστής παίρνει μόνος του πίσω .

ΚΑΤΣΕ: Μείνετε μία ίντσα μακριά από το έδαφος, στο πίσω τέλος . Αυτό βοηθάει τους μυς και κάνουν τα πίσω πόδια σας πιο δυνατά, τα οποία θα σας βοηθήσουν να τραβήξετε τον χειριστή σας στο Δίπλα .
Επειδή πρέπει να βάζουμε πάντα τις πηγές μας σε παραπομπή, συμπληρώνω εγώ αυτό που παρέλειψες να γράψεις:

Από το Κατά Μουφ Ευαγγέλιο!:p:p:p:D:D:D:D:D

(Εξαιρείται φυσικά το θορυβώδες γντουπ που κάνει το κωλαράκι του Μουφ όταν κάθεται προκαταβολικά στο πάτωμα χωρίς να του πω καν μόλις δει τυρί ή φυστικοβούτυρο!!:D:D:D:D:D)

Και ο Εννιάλογος να γίνει Δεκάλογος παρακαλώ! Δέκατη εντολή είναι το "αγόρασέ μου ένα αληθινό κόκκαλο, κατά προτίμηση βοδινή κλείδωση ή βουβάλι"! Να μην πω κιόλας να γίνει Ενδεκάλογος: "Μην πιάνεις όλο το κρεβάτι"!:eek::shock::eek: Για το τελευταίο το Μουφ μου κάνει τελευταία και διόρθωση!:eek::p:D Αν δε σηκωθώ και χουζουρέψω υπερβολικά πολύ, ανεβαίνει στο κρεβάτι και μου δίνει κωλιές στα πόδια για να σηκωθώ επιτέλους η τεμπέλα και να τον ταΐσω!! Το τελευταίο είναι πρόσφατο βίτσιο που εφηύρε αυτή τη βδομάδα!!:p:p:D:D:D

Last edited:

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Σε αρκετες φασεις που δεν την παρατηρουσα όταν εδινα την εντολη κατσε στη βολτα, η Ηρα μισοκαθόταν και εμενε εκει με τον κωλο στον αερα.
Στις γατες καθοταν όπως ειπε ο πραλαλησας BiggBilly με slow motion. Εστρωσε όμως.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Και ο σκύλος αυτός έχει εκπαιδεύσει ΤΕΛΕΙΑ τον άνθρωπο να τον πηγαίνει στις κούνιες και να τον κάνει κούνια-μπέλα.

[video=youtube;vPZuHFrawz4]http://www.youtube.com/watch?v=vPZuHFrawz4[/video]

AlexisCh

Well-Known Member
14 Νοεμβρίου 2007
190
1
Θεσσαλονίκη
Αν διαβάσετε αυτό, θα βρείτε πολλές τέτοιες οδηγίες και θα χαμογελάτε για ώρες !!!

Παιδιά ακούστε την mareco, κάτι ξέρει.

Το διάβασα και εγώ.
Τα περιέχει όλα. Ο δεκάλογος δεν είναι τίποτα σας λέω..
:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97