Hμερολόγιο Dog forum 2011

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Επίσης, τα 727 ενεργά πως νοούνται ...ως ενεργά? Έχουν κάνει π.χ. λogin τον τελευταίο χρόνο? Αυτό μόνο ο admin μπορεί να το πει.
Είναι τα μέλη που έχουν κάνει log-in τις τελευταίες 30 ημέρες.

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
εγω μεσα εννοειται !!!!!!!!!!!!! πειτε μου τι θελετε να κανω ,μιας και εγω στην οργανωση ειμαι σκραπας αλλα σαν εκτελεστικο οργανο ζωγραφιζω !!!!!
ομως θα σας πω οτι πρεπει να μπουν φωτο οχι μονο απο χαριτωμενα χνουδωτα αλλα και απο φυλες "παρεξηγημενες" οπως ειναι τα rott ,doberman,pressa κλπ και αυτο βεβαια για θετικη προβολη των φυλων αυτων

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Συμφωνώ με την Κρίνα, αρκεί να διαλέξετε ωραιοπαθή ροττάκια κλπ. εκπάγλου καλονής. Η Ρόττι είχε κάποτε καταπληκτικές φωτογραφίες των σκυλιών της στο άλμπουμ της και της είχα πει ότι κάνουν για διαφήμιση. Ένα άλλο που είχε κάνει πριν χρόνια ο σωστικός όμιλος Αυστραλέζων ήταν να δημοσιεύσει βιβλιαράκι με ωραία κείμενα που είχαν κυκλοφορήσει στην ηλεκτρονική τους λίστα (με άδεια των συγγραφέων τους), το οποίο είχε τίτλο "Για την αγάπη ενός Μουφ" ("For the Love of an Australian Shepherd").

Συμφωνώ επίσης ότι το ημερολόγιο είναι δυνατόν να παραχθεί και με πολύ λιγότερα λεφτά και να πουληθεί γύρω στα 10 ευρώ. Παραπάνω θα είναι πολύ και μάλιστα δεδομένης της οικονομικής κρίσης.

Last edited:

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Οσο το σκέφτομαι, τόσο μ'αρέσει! Μπορεί να γίνει καταπληκτικό!!

Δείτε μερικά παραδείγματα στην κατηγορία Pets.

Αν γίνει σε συνεργασία με κάποιο Σωματείο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας ο λογαριασμός του Σωματείου (ωστε να πηγαίνουν τα κέρδη κατευθείαν εκεί και να μην υπάρχει ζήτημα). Επίσης κάποια Σωματεία συνεργάζονται μεταξύ τους (οταν δεν ξεκατινιάζονται.... ;) ), οπότε θα μπορούσε να κανονιστεί να μοιράζονται τα κέρδη.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.421
10.634
Athens
To πρώτο ερώτημα πάντως που πρέπει να απαντηθεί είναι αν η ενέργεια θα γίνει υπό την αιγίδα του dogforum.gr.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
To καλό με την ιδέα του βιβλίου, είναι οτι το κέρδος δε θα είναι μόνο οικονομικό. Ενα καλό "coffee table" book, μπορεί να βοηθήσει και στην περιβόητη ενημέρωση, και ανάπτυξη της δυσεύρετης κυνοφιλικής παιδειας. :)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Συμφωνώ κι εδώ με την Πηγή. Παρεμπιπτόντως, ένας Αμερικανός φίλος μου, καθηγητής των Πολιτικών Επιστημών, και πολύ σημαντικός στον τομέα του, δημοσίευσε πρόσφατα βιβλίο περί Public Spaces (μεγάλη ιστορία) και ανέφερε και την αφεντιά σας ως παράδειγμα προς μίμηση και υπερβατικών (λόγω του στοιχείου φωνή βοώντος εν τη ερήμω) του ντόπιου public space. You made me proud!! :)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
χρονικά....για ημερολόγιο
κοστολογικά για βιβλίο....
βουλιάζουμε..................ο σώζων εαυτόν σωθήτω

"ο καλός ο μάνατζερ στην φουρτούνα φαίνεται........"

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.421
10.634
Athens
χρονικά....για ημερολόγιο
κοστολογικά για βιβλίο....
βουλιάζουμε..................ο σώζων εαυτόν σωθήτω

"ο καλός ο μάνατζερ στην φουρτούνα φαίνεται........"
Μπορούμε να πουλάμε σπιτικές μαρμελάδες με ετικέτα "Dogforum.gr - Σύκο"

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Μπορούμε να πουλάμε σπιτικές μαρμελάδες με ετικέτα "Dogforum.gr - Σύκο"
και με φωτο τα σκυλια του λιακου ..
χαχαχαχαχαχα!!! καλη μας χρονια βρε!!!pPpPpP

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
συκαλάκι συκαλάκι !!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

δεν μασάω-μέσα είμαι όπως και να έχει...αλλά για ημερολόγιο ας το αφήσουμε για το 2012

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Εμενα μ'αρεσε η ιδέα του βιβλίου..... :)

Το κακό μ'αυτά τα θεματα είναι οτι δε βολεύουν για δημοκρατικές διαδικασίες..... ;) Θέλει ν'αναλάβουν δυο τρία άτομα να το φτιάξουν και .... σ'οποιον αρέσει μετά! :) (Ετσι κι αλλιώς ότι κι αν γίνει, χλωμό το βλέπω ν'αρέσει σε όλους....).

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Τώρα μάλιστα…

Για να υπάρξει στοιχειώδης συνεννόηση για οποιαδήποτε κίνηση καλής θέλησης αφορά το συγκεκριμένο forum (κατά καιρούς έχουν προταθεί από περίπτερο σε έκθεση μέχρι ενημερωτικά φυλλάδια, ημερολόγια και βιβλία), θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με το υπέρτατο εκτελεστικό όργανο του forum που προτιμά να παίζει με τα κουμπάκια του administration panel και να γράφει στο forum με καμιά δεκαριά λογαριασμούς, χωρίς ποτέ να έχει τη διάθεση ούτε να εκτεθεί, ούτε να μας κάνει την τιμή να μας πει ποιος είναι.

Όπως αντιλαμβάνεστε, όποιος δουλέψει για αυτό το project ή όποιος ασχολήθηκε με την φασίνα του forum (πχ η υποφαινόμενη ή οι καμιά 30αρια mods που ασχολούνται τώρα), δεν θα έχει ποτέ την δυνατότητα να γνωρίσει τον “εργοδοτη” του, ούτε τους σκοπούς που εξυπηρετεί.

Κατά την ταπεινή μου άποψη, όποιος έχει την διάθεση να προσφέρει χρήματα ή να βοηθήσει το έργο κάποιου φιλοζωικού σωματείου, ας απευθυνθεί απευθείας στους εκπροσώπους του σωματείου. Τουλάχιστον αυτοί έχουν και πρόσωπο και «πρόσωπο».

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Mα δεν είναι απαραίτητο να γίνει υπό την αιγίδα του φόρουμ.... Επίσης ο σκοπός δεν είναι μόνο να βοηθηθεί το Χ Σωματείο οικονομικά (αυτό μπορεί να γίνει εύκολα με τον τρόπο που πρότεινες). Το θέμα είναι να μας μείνει και το προϊον με τις σκυλόφατσες. :)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
απο τον εργοδότη μου το μόνο που θέλω να βλέπω είναι το χρώμα του χρήματός του.....show me the money που λέμε.....
δυστυχώς όμως εδώ δεν πληρώνομαι - ούτε άλλα συμφέροντα και οφέλη έχω στο μυαλό μου.....................

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ