HΡΑ.... ΕΠΕΙΓΟΝ!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Συμφωνω με τη Μareco (Μαρια) και τον Darkpaladin (Διονυση)...
Η αληθεια ειναι οτι ξαφνιαστηκα με την αποφαση σας Γιαννη μου αλλα δωστε λιγο χρονο στην κοπελα.. Η μικρη ειχε δεθει ηδη μαζι σας και ηταν αναμενομενο να συμβει αυτο...
Εντωμεταξυ με πηραν και μενα τα κλαματα που ακουσα τη Μαρια ετσι στο τηλ....την νιωθω....
Ευχομαι να πανε ολα καλα για το μικρουλινι μεσα απο την καρδια μου...

apnea5909

Well-Known Member
1 Δεκεμβρίου 2009
145
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
apnea5909.webs.com
Η μαρια ειναι καθοδον να παρει την Ηρα πισω..... Το σκυλι αυτο ηταν γραφτο να μεινει μαζι μας.. Η Ηρα και ο Ερμης θα ζησουν μαζι μας.
Διονυση ετοιμασου για πολυ Practice!!!!!!!!!!!!!!!

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
2 φορες ρωτησα αν πρεπει να ευχηθουμε!!!
Τελικα θα ευχηθουμε!!!
Καλη συμβιωση και καλα να περασετε μαζι του!!!
Πολυ τυχερη η μικρη!!!

vasiliki68

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
526
2
Αμαλιάδα
Πολύ χαίρομαι ρε παιδιά, μακάρι να μπορούσαμε κι εμείς να κρατήσουμε τη Ρόξυ όπως εσείς την Ήρα, να περάσετε πολλά και ευτυχισμένα χρόνια όλοι μαζί:)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Μπραβο!!!!
Καλο θα ηταν να ενημερωσετε και το καταφυγιο για τα στοιχεια της κυριας Γιαννη....

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Αντε μπράβο μπραβο!!!!Πολύ χαρηκα τώρα!!!!Ετσι να βλέπω χαρούμενα ποστ οταν ανοιγω το pc!!!!!!!!:):):)

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Η μαρια ειναι καθοδον να παρει την Ηρα πισω..... Το σκυλι αυτο ηταν γραφτο να μεινει μαζι μας.. Η Ηρα και ο Ερμης θα ζησουν μαζι μας.
Αφού το αποφασίσατε μπράβο σας. Σας εύχομαι πολλά χρόνια ευτηχισμένοι όλοι μαζί. Όσο για Practice και εκπαίδευση Γιάννη σου είπα, όποτε θες πές μου (μόνο Πέμπτη & Παρασκευή είμαι κλεισμένος που εκπαιδεύω άλλα σκυλάκια, όλες τις άλλες μέρες ότι και όσο θες εδώ είμαι)

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki

Αυτή η ιστορία μου θυμίζει το τραγούδι:
σε θέλω... με θέλεις.... γιατί να το σκεφτόμαστε;;; :D:D:D

Τελικά το σκυλάκι δεν μπόρεσε καθόλου να συνηθίσει το νέο του σπίτι;;

Πόσες μέρες πρόλαβε να μείνει μαζί τους;

Στη δική μου περίπτωση που είχε το Μανού η Αμαλία για πάνω από εβδομάδα μου πήρε το διπλάσιο χρόνο να τον κερδίσω (2 εβδομάδες) αλλά ήθελε πάρα πολλές επιθέσεις αγάπης...

Βέβαια, τώρα που το σκέφτομαι ο δικός μου είναι από κατασκευής που λένε πολύ σοβαρός και μετρημένος και πάντα σου δημιουργεί ανασφάλειες (αν ήταν γυναίκα θα με είχε καταστρέψει).

Όπως και να έχει τέλος καλό όλα καλά να ζήσετε όλοι μαζί ευτυχισμένοι και πάνω από όλα υγιείς!!! :):):)

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Αυτά είναι ακόμα πιο υπέροχα νέα :)
Να σας ζήσει το καινούργιο σας παιδάκι κι όλο χαρές εύχομαι:)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Yπέροχα νέα! (δεν πρόλαβα να σου βρώ πανσιόν, ήμουν σε μέρος χωρίς σήμα όλο το ΣΚ, αλλά χαίρομαι πάρα πολύ που δε σουχρειάζεται πια!!!!! :) :) :) ). ΤΟ μωρό είναι κουκλί! Να σας ζήσει και να το χαίρεστε!!

apnea5909

Well-Known Member
1 Δεκεμβρίου 2009
145
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
apnea5909.webs.com
Λοιπον η Ηρα μου εμεινε σημερα πρωτη φορα μονη της...απο της 6.30 μεχρι τις 14.00! Μολις κλεισαμε την πορτα αρχησε τα κλαματα...αναμενομενο... Ρωτησα τον 4ο οροφο αν την ακουγε και μου ειπε οτι την ακουσε μονο το πρωι λιγο και μετα τπτ... εεε εφυγε και εκεινη για δουλεια... Ειναι στο σπιτι απο της 13.00 και παλι ηρεμια απο οσο μου ειπε... Το μονο κακο ειναι οτι εκανε κακακια της μεσα στο crate μιας και δεν εκανε το πρωι...
Οποτε ολα ειναι μια χαρα....και επιτελους ξαναβλεπω το χαρουμενο κουταβι που εβλεπα 1 εβδομαδα τωρα.

Ερωτηση!!!. Πειραζει να την ταιζω αντι για 3 γευματα 2? Ενα μεσημερι και ενα βραδυ??? Ωστε να αποφυγω να τα κανει μεσα στο crate για να μην μαθει οτι ειναι οκ να τα αμολαω και εδω μεσα... ?

Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες τις συμβουλες τη συμπαρασταση και για την ''πρακτικη'' βοηθεια σε καποια πραγματα.... valeria mareco...!!!
Amaliaz thanks για ολη την ψυχολογικη συνεδρια... :p

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Aχου το κοριτσακι το ομορφο!!!!
Ειμαι σιγουρη οτι σε 2-3 μερες θα εχει μαθει τα παντα! Η μικρη ειναι πανεξυπνη!
Για σταματα της το πρωινο και δες αν μπορει να κρατηθει μεχρι το μεσημερι... ειχατε βαλει πανα μεσα στο crate? Tσισακια εκανε?

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Μην αγχώνεσε, είναι μικρή ακόμα για να κρατηθεί πολλές ώρες, σύντομα με λίγη υπομονή και επιμονή απο εσάς θα μάθει ότι το έξω είναι το ποιο καλό. Γενικά όλα τα σκυλιά δεν τους αρέσει να τα κάνουν στην φωλιά τους / κρεβάτι τους (παρα μόνο λόγο υγείας ή μικρής ηλικίας που δεν μπορούν να κρατηθούν αναγκαστικά τα κάνουν). Όταν θα τα κάνει έξω και την επιβραβεύεις θα καταλάβει ότι είναι πολύ καλό να τα κάνει έξω, επίσης αν την πιάνεις πάνω που μυρίζει να τα κάνει μέσα (ενώ είστε εκεί) γρήγορα κάτω βόλτα. φαίνετε ότι είναι πανέξυπνη και βλέποντας και τον Ερμή δεν θα αργήσει να καταλάβει.

apnea5909

Well-Known Member
1 Δεκεμβρίου 2009
145
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
apnea5909.webs.com
Aχου το κοριτσακι το ομορφο!!!!
Ειμαι σιγουρη οτι σε 2-3 μερες θα εχει μαθει τα παντα! Η μικρη ειναι πανεξυπνη!
Για σταματα της το πρωινο και δες αν μπορει να κρατηθει μεχρι το μεσημερι... ειχατε βαλει πανα μεσα στο crate? Tσισακια εκανε?
Οχι τσισα εκανε το πρωι...οποτε δεν χρειαστηκε... Παιδια οντως ειναι πανεξυπνη...
θα κοψω το πρωινο και βλεπουμε... αλλωστε και ο Ερμης τα 2 γευματα τα κανονισε μονος του... Το πρωινο στις 6.00 δεν το ακουμπαγε...μιας και ελιωνε στον υπνο η ετρωγε τις κασες του σπιτιου...