Σα πολυ δεν αγχωνεσαι για τη φυλη του Ντογκο ?βασικα νομιζω πως λεμε το ιδιο πραγμα.δεν με τρομαζουν τα πολλα κιλα,αρκει να μην ειναι κιλα που γιναν με το ζορι.το ντογκο δεν παιρνει ευκολα κιλα,αλλα αν το ταιζεις κ μενει στασιμο θα παρει.πιο πολυ με τρομαζουν οι ιδιοκτητες που εχουν την ταση να φορτωνουν κιλα στο ζωο γιατι ετσι τους εκατσε στο κεφαλι οτι ειναι το καλο σκυλι κ το πιο δυνατο...ειναι η πιο γρηγορη συγκριση που τους ικανοποιει στο κεφαλι τους...ποσα κιλα ειναι ο σκυλος σου?φουσκωνει κ σου λεει 80!!!!!κ αν τον ρωτησεις ποσα χιλιομετρα κανει πχ,δεν θα ξερει να σου πει.για αυτο εκανα αυτη την διευκρινηση.φοβουμενος μηπως κ το παλικαρι το εχει ετσι στο κεφαλι του...απο την αλλη νομιζω πως δεν θελουμε κ πολυ βαρυα κ πολυ ψηλα ζωα γιατι αρχιζουν κ αλλα προβληματα...
Σε βλεπω με πολυ ενδιαφερον lawrence-gr. Δινεις την εντυπωση πως τον βαρεθηκες τον τσαχειλα το μουργο σου και πως να μη το βαρεθεις με τετοια μουτρα, Μαλλον το μετανιωσες κι εσυ για την επιλογη της φυλης σου ?
Μηπως ανηκειις κι εσυ στην κατηγορια Τι μ......ς ειμαι, δεν επαιρνα και γω ενα τετοιο σκυλαρο, που πηγα και πηρα τουτο το χαιβανι .....?
Μην ανησυχεις δεν εισαι ο μονος !!!! Παιζει πολυς κοσμος με το δικο σου πονο !
Αντε τωρα να περιμενεις αλλα 10-12 χρονια αδερφουλη μου...λολ.
Τα προβληματα υγειας των σκυλων δεν εχουνε να κανουνε με τα κιλα και μονο.
Αλλα οπως και να το κανουμε αλλο ειναι να εχεις ενα σκυλο 50 κιλα αστερι καιναρι και αλλο ειναι να εχεις ενα μαιμουνι.
Αλλα και το 50κιλο φιλε μου μια χαρα τα βγαζει τα χιλιομετρα και το 60κιλο. Σιγουρα πολλα παραπανω απο τον μουργο σου.
Οταν ευχεσαι σε καποιον για τη γιορτη του τι του λες χρονια πολλα η χρονια καλα ?
Ρε τι παθαμε.......