Aν έχουμε σε μία γεννα κουτάβια που δεν κανουν για κυνήγι πχ, ΚΑΝΟΝΙΚΑ δεν τα αναπαράγουμε.
Ανώφελο ειναι να συζητάμε, το ξέρω ...
Ανώφελο ειναι να συζητάμε, το ξέρω ...
Αλλά αν δεν αλλάζει, γιατί πάς στην έκθεση?Για μενα ουτως ή αλλως ενα σκυλι ειτε εχει 100 CAC και εχει περασει το τεστ εργασιας ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.
Εκεί φτάσαμε? :lol: Το ξέρω. Κι εγώ τα δικά μου. :wink:Εγω αγαπαω τα σκυλια μου
Τότε μην ζητάς να καταργηθεί το τέστ.για αυτο που ειναι και οχι για αυτα που κατακτουν.
ΠΟΛΥ επικίνδυνο, και ξέρεις ΓΙΑΤΙ.Εγω ξερω οτι εχω Κοκερ.Και πολυ καλα μορφολογικα και το ενστικτο εχουν.
:shock: :shock: :shock:''ανοιξε'' το κλουβι με το καναρινι και το σκοτωσε,ειτε το ηθελε ειτε οχι, ειναι κοκερ!
Το ξέρω. Αλλά όχι καταργώντας τα standarts. Είναι άδικο. :wink:Απλα επειδη συμμετεχουμε σε εκθεσεις μορφολογιας,θα ηταν ωραιο να εχει και αυτον τον τιτλο
:shock:emily_vk said:Συγκεκριμενα η θλ,μου η Λιλλυ ''ανοιξε'' το κλουβι με το καναρινι και το σκοτωσε,ειτε το ηθελε ειτε οχι, ειναι κοκερ!
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑΑ δεν ειπα αυτο!!!!!!!!!θεωρείς αυτό το παράδειγμα απόδειξη της εργασιακής ικανότητα του σκύλου σου?
εγώ για αυτό σταμάτησα να γράφωemily_vk said:Τοση ωρα σταρατα μιλας,και εχω ειδη παρεξηγηθει αρκετα :?