το θέμα είναι groomer στη Χαλκίδα :?
Alexia Well-Known Member 10 Ιουνίου 2008 6.350 202 65 Brussels dolceconspirito.com 19 Μαρτίου 2010 #21 το θέμα είναι groomer στη Χαλκίδα :?
Tricky Well-Known Member 20 Ιουλίου 2008 2.014 294 20 Μαρτίου 2010 #22 g3org1a said: Η Χαλκιδα εχει την καλυτερη κτηνιατρο παιδια!! Εγγυημενα πραγματα. Click to expand... True , true ... Εγω απο Αθηνα ξεκιναω για να παω στην Ειρηνη (ελπιζω να λεμε την ιδια...)
g3org1a said: Η Χαλκιδα εχει την καλυτερη κτηνιατρο παιδια!! Εγγυημενα πραγματα. Click to expand... True , true ... Εγω απο Αθηνα ξεκιναω για να παω στην Ειρηνη (ελπιζω να λεμε την ιδια...)
L lolita Well-Known Member 29 Ιουνίου 2009 89 0 ΧΑΛΚΙΔΑ 20 Μαρτίου 2010 #23 little_pony said: Εγώ κέντρο μένω..κ τον πηγαίνω σουβαλα, παραλία, κ κάποιες φορές προς κουρεντι.. Μου είπαν ότι στα τένις έχει ένα γηπεδακι περιφραγμενο όποτε θα το επισκεφτούμε κ αυτό..εσυ lolita? Click to expand... Στα τένις, Παπαθανασίου και στο φάρο.Να έρθετε να σας γνωρίσουμε...... Last edited by a moderator: 20 Μαρτίου 2010
little_pony said: Εγώ κέντρο μένω..κ τον πηγαίνω σουβαλα, παραλία, κ κάποιες φορές προς κουρεντι.. Μου είπαν ότι στα τένις έχει ένα γηπεδακι περιφραγμενο όποτε θα το επισκεφτούμε κ αυτό..εσυ lolita? Click to expand... Στα τένις, Παπαθανασίου και στο φάρο.Να έρθετε να σας γνωρίσουμε......