GROOMER ΓΙΑ STANDARD SCHNAUZER

Panagi0tis

Member
29 Νοεμβρίου 2009
15
0
Καλησπέρα

ψάχνω για groomer για το standard schnauzer μου.
Μένω Βούλα ... καμιά ιδέα ?

Ευχαριστώ

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
ετσι ετσι! μαρεσουν πολυ αυτα τα θρεντ. τουλαχιστον να βγαζετε και τπτ μην το κανετε και τζαμπα.

fantom14

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2010
70
0
ΑΘΗΝΑ
ετσι ετσι! μαρεσουν πολυ αυτα τα θρεντ. τουλαχιστον να βγαζετε και τπτ μην το κανετε και τζαμπα.
Γεια πες γιατι δεν καταλαβα αναφερα πουθενα ονομα και διευθυνση? τι εγινε ακριβως?

Panagi0tis

Member
29 Νοεμβρίου 2009
15
0
ahaha ...
για την groomer στην Κηφισιά έχω ακούσει και εγώ, αλλά δεν ξέρω που είναι ... fantom14 σε παρακαλώ θα μου τα στείλεις pm ?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Δεν έχω καταλάβει γιατί έχει εξελιχθεί το thread σε κατασκοπικό. Υποκρίπτεται κάτι :confused:
Οποιος ξέρει, δίνει την πληροφορία και δημόσια. Υπάρχει κάτι περίεργο στην όλη εξέλιξη :confused: Δεν έχω καταλάβει ομολογώ... :shock:

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Εγω δεν ηξερα οτι επιτρεπεται η δημισιευση για λογους διαφημισης και ετσι εστειλα pm. Μπορω ανετα να το ποσταρω και εδω. Ειμαστε κατασκοπικοι τυποι. . . :D :D

Ειναι στον Πειραια και την λενε Φλωρα, τηλεφωνο 210 4286575!

Panagi0tis

Member
29 Νοεμβρίου 2009
15
0
Fantom τελικά ο Elric δεν γνωρίζει που είναι αυτή η " γνωστή " groomer στην Κηφισιά....
μήπως γνωρίζει κάποιος άλλος ??

fantom14

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2010
70
0
ΑΘΗΝΑ
Fantom τελικά ο Elric δεν γνωρίζει που είναι αυτή η " γνωστή " groomer στην Κηφισιά....
μήπως γνωρίζει κάποιος άλλος ??
Καλα ρε man μας δουλευεις αφου σου ειχα στειλει ΠΜ στις 16-04-10. ΤΟ "ΓΝΩΣΤΗ" ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΓΩ???
ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ...

Panagi0tis

Member
29 Νοεμβρίου 2009
15
0
Καλα ρε man μας δουλευεις αφου σου ειχα στειλει ΠΜ στις 16-04-10. ΤΟ "ΓΝΩΣΤΗ" ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΓΩ???
ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ...
παιρνεις τπτ ληγμένα ? στο ΠΜ σου έλεγες ότι ξέρει ο elric, εε ο Elric δεν ξέρει, και επιπλεον λεω " γνωστή " γιατί έχω ξανα ακούσει γι αυτή...capish ?

fantom14

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2010
70
0
ΑΘΗΝΑ
παιρνεις τπτ ληγμένα ? στο ΠΜ σου έλεγες ότι ξέρει ο elric, εε ο Elric δεν ξέρει, και επιπλεον λεω " γνωστή " γιατί έχω ξανα ακούσει γι αυτή...capish ?
ΛΗΓΜΕΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ. ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ (ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ) ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ CAPISH???

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Παιδιά, δεν χρειάζονται νεύρα. Ευγένεια και ψυχραιμία. Σας ακούνε κι άλλοι...