Greek Tragedy

TruthHunter

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2009
200
3
Τραγούδι από Ξένη Φιλόζωη που ζει στο Καίμπριτζ της Αγγλίας, για την μεταχείριση των σκύλων στην Ελλάδα, την απάνθρωπη θανάτωση το κρέμασμα από δέντρα.
"Δεν θα πάω στην Ελλάδα μέχρι να αλλάξει στάση προς τους σκύλους της..."

http://www.myspace.com/mariadaines

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Τραγούδι από Ξένη Φιλόζωη που ζει στο Καίμπριτζ της Αγγλίας, για την μεταχείριση των σκύλων στην Ελλάδα, την απάνθρωπη θανάτωση το κρέμασμα από δέντρα.
"Δεν θα πάω στην Ελλάδα μέχρι να αλλάξει στάση προς τους σκύλους της..."

http://www.myspace.com/mariadaines
δεν πειραζει και εμεις δεν θα παμε στο cambridge μεχρι να σταματησουν να διαταρασουν τα οικοσυστηματα στις λιμνες με τους ηλιθιους αγωνες τους.

TruthHunter

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2009
200
3
δεν πειραζει και εμεις δεν θα παμε στο cambridge μεχρι να σταματησουν να διαταρασουν τα οικοσυστηματα στις λιμνες με τους ηλιθιους αγωνες τους.
υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά, για εκείνους η απόφασή μας είναι αδιάφορη, εμείς εξαρτώμεθα από την κίνηση των τουριστών...
Τα μεγέθη των δύο οικονομιών είναι δυσανάλογα...

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Aγαπητέ TruthHunter,
O τελευταίος λόγος για να διορθώσουμε την κατάσταση με τα αδέσποτα είναι η αντίδραση των τουριστών. Δεν είναι οι Αγγλοι ο λόγος που πρεπει να ξυπνήσουμε. Ας σοβαρευτούμε εμείς να φύγουν τα σκυλιά απο το δρόμο κι ας μη σώσουν να έρθουν αυτοι. Κακό του κεφαλιού τους.

TruthHunter

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2009
200
3
Aγαπητέ TruthHunter,
O τελευταίος λόγος για να διορθώσουμε την κατάσταση με τα αδέσποτα είναι η αντίδραση των τουριστών. Δεν είναι οι Αγγλοι ο λόγος που πρεπει να ξυπνήσουμε. Ας σοβαρευτούμε εμείς να φύγουν τα σκυλιά απο το δρόμο κι ας μη σώσουν να έρθουν αυτοι. Κακό του κεφαλιού τους.
Έτσι είναι όπως τα λές ... άλλο ένα λόγο για να σοβαρευτούμε θεωρώ και αυτόν του τουρισμού. Πλέον ζούμε σε μια κοινωνία όπου οι ειδήσεις είναι παγκόσμιες....

Το Myspace είναι πληθυσμός κράτους....

Sofi_

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2009
81
0
Thessaloniki
Η συγκεκριμένη φιλόζωη, εκτός από τα δικά μας (ομολογουμένως) αίσχη, ας διαμαρτυρηθεί και για τους συμπατριώτες της που κάνουν αίσχη σε Κρήτη, Κέρκυρα, Ρόδο και λοιπά νησιά...

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Σοφι...να την πει στους "δικους της" τι λες τωρα...;;;;
Πιο πολυ βρωμιζουν αυτοι παρα τα αδεσποτα,ασε δε τους καυγαδες!
Οσο για την φιλοζωια στην Αγγλια, μπορειτε να μου πειτε οτι εκει δεν συμβαινουν τα ιδια και χειροτερα απο οτι εδω;;; πως θα το μαθουμε;;;

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
To σίγουρο είναι ότι στην Αγγλία δεν υπάρχει νόμος να προβλέπει ότι μπορείς να έχεις ένα ή δύο κατοικίδια σε διαμέρισμα ακόμα και αν ο κανονισμός της πολυκατοικίας το απαγορεύει.
Υπάρχουν πολλά σημεία στο ίντερνετ όπου δυσφημούν την Ελλάδα λόγω της συμπεριφοράς στα σκυλιά με σκοπό να αποτρέψουν τον τουρισμό.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Υπάρχουν πολλά σημεία στο ίντερνετ όπου δυσφημούν την Ελλάδα λόγω της συμπεριφοράς στα σκυλιά με σκοπό να αποτρέψουν τον τουρισμό.
Kαλά να πάθουμε..:mad:

Oπως στρώσαμε ας κοιμηθούμε..
Aν δεν μας ευαισθητοποιεί το θέμα αδέσποτα..
Aς μας τσούξει..η μείωση τουρισμού στην χωρα μας..
Γιατί αυτό που θα πάει..
Θα μας τσούξει..:cool::mad:

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Tον περασμένο Νοέμβριο, πέρασα 20 μέρες της ζωής μου στην Αγγλία, και όσον αφορά τους σκύλους και τους ιδιοκτήτες, όσο είδα αυτό που συνέβαινε στους δρόμους, πραγματικά ζήλεψα...

Κατά τα άλλα, η χώρα τους είναι μαύρα χάλια, η ζωή τους μαύρα χάλια, ο πιο βλάκας Έλληνας είναι 100 φορές πιο έξυπνος από τον μέσο Άγγλο, παντελής έλλειψη πρωτοβουλίας και ελευθερίας...

Στο τέλος, κατέληξα στο συμπέρασμα πως καλύτερα στην Ελλάδα και πεινασμένος-άστεγος, παρά στην Αγγλία, έχοντας τα πάντα!!!

Θα έπρεπε να πληρώνουμε που ζούμε σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο, άλλοι ζούνε μια ζωή περιμένοντας πότε θα τύχει να καταφέρουν να περάσουν μια βδομαδούλα εδώ, εαν δεν τους αρέσει, ποτέ τους να μην πατήσουν...

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Φιλε Amangos,
Τυχαινει κι εγω να εχω εμπειρια από Αγγλια και περισσοτερο από Γαλλια και Γερμανια.
Κι εγω ενυτπωσιαστηκα οπως κι εσυ οσον αφορα τους σκυλους.

Μπορει να ειμαι τυφλος, αλλά ποτέ δεν συναντησα αδεσποτα να κυκλοφορουν στις πολεις και δη στο κεντρο θετοντας σε κινδυνο τη ζωη τους και ενοχλωντας με την παρουσια τους τον κοσμο.

Το τελευταιο παρακαλω να μην παρεξηγηθει, το λεω γιατι πολλοι είναι αυτοι που ενοχλουνται και επισης εχω δηλωσει πολλες φορες ότι τα συμπαθω ιδιαιτερα για πολλους λογους.

Δεν ξερω αν αληθευει, αλλά η κτηνιατρος μου ειπε ότι στην Αγγλια στειρωνουν τα σκυλια από τριών μηνων.
Αν αυτό είναι προληψη ή εγκλημα δεν ειμαι ο καταλληλος να το κρινει.

Δεν συμφωνω ότι είναι βλάκες, απλά η ζωη τους είναι πιο τυποποιημενη όπως και των Γερμανων, κατι που τους στερει πρωτοβουλιων.
Επισης, δεν φταινε αυτοι για το κλιμα της χωρας τους και φυσικο είναι να ψαχνουν ηλιόλουστους παραδεισους.

Λυπηθηκα ιδιαιτερα βλέποντας πολλους νεους σχετικα ανθρώπους να κυκλοφορουν με ηλεκτρικα αμαξίδια και να δηλωνουν αρθριτιδα.
Πονουσαν τα κοκαλα και τα δικα μου και της γυναικας μου οσον καιρο ημασταν εκει.

Last edited:

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
καλα ας φερουν οι αγγλοι τα αγαλματα πισω πρωτα κ μετα ας κρινουν!
ετσι κ αλλιως ρε παιδια εσεις τι πιστευεται,οτι ο τουρισμος εχει πεσει απ την κατασταση με τα αδεσποτα η απ την ακριβεια που υπαρχει στην ελλαδα?!
με τα λεφτα που ξοδευει ενας ελληνας για 10 μερες διακοπες σε καποιο ελληνικο νησι εγω εχω παει las Vegas 10 μερες στο καλυτερο ξενοδοχειο!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Αυτο ξαναπες το.
Εμεις προτιμαμε να πηγαινουμε Γαλλια και Αγγλια απλά και μονο γιατι ειναι πιο φθηνα απο το να πας Πελοποννησο.
Να μην μιλησουμε για νησια. Εκει οντως πας Αμερικη.

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
Αυτο ξαναπες το.
Εμεις προτιμαμε να πηγαινουμε Γαλλια και Αγγλια απλά και μονο γιατι ειναι πιο φθηνα απο το να πας Πελοποννησο.
Να μην μιλησουμε για νησια. Εκει οντως πας Αμερικη.
παντως τωρα που μιλαμε για εξωτερικο,στην αμερικη εχουν απιστευτη παιδεια στο θεμα των ζωων!
οχι βεβαια οτι δεν υπαρχουν κ εκει "ζωα"....
αλλα το κρατος ειναι πολυ ενταξη και πολυ αυστηροι οσων αφορα την κακοποιηση των ζωων!
επισης υπαρχουν περα απ τα καταφυγια αδεσποτων κ εξειδικευμενα καταφυγια αναλογα με την ρατσα....φοβεροι!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Στο τέλος, κατέληξα στο συμπέρασμα πως καλύτερα στην Ελλάδα και πεινασμένος-άστεγος, παρά στην Αγγλία, έχοντας τα πάντα!!!

Θα έπρεπε να πληρώνουμε που ζούμε σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο, άλλοι ζούνε μια ζωή περιμένοντας πότε θα τύχει να καταφέρουν να περάσουν μια βδομαδούλα εδώ, εαν δεν τους αρέσει, ποτέ τους να μην πατήσουν...
Eεεε καλά μην το λες αυτό ...ευλογημένο μεν το μέρος αλλα αν οι κάτοικοι το κάνανε σαν την μούρη τους τι να δουν και αυτοί οι Χριστανοι?

Στην Αθηνα πάντως μια φορα δεν πατάς..
Αντε τα νησάκια καλά είναι..
Πάντως οι κάτοικοι της Ελλάδας μονο ευλογημένοι δεν είναι..
Από που θες να αχρισω και που να τελειώσω..

Παιδιά έχω μείνει Αγγλία αρκετό καιρό..
Εχω πάει Γαλλία..κλπ..

Αυτό που έζησα στην βόρειο Ιταλία από θέμα κυνοφιλιας, κουλτούρας, παιδείας είναι απερίγραπτο..
Είναι ο παράδεισος των κυνοφίλων και κάθε εκκολαπτόμενου pet..

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Α ρε Κάτια ζωγραφίζεις!!! :D:D:D
Πώς λέμε "εκκολαπτόμενη στάρ"?
Αν πάω το παιδί στην Αγγλία, από "βρωμόσκυλο του καναπέ" που είναι στην Ελλάδα (κατοικίδιο στην καλύτερη των περιπτώσεων) θα γίνει επισήμως pet :D
Αφού εκκολαφθεί... :p

Μην παρεξηγηθείς πλακίτσα σου κάνω :p

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Α ρε Κάτια ζωγραφίζεις!!!
Πώς λέμε "εκκολαπτόμενη στάρ"?
Αν πάω το παιδί στην Αγγλία, από "βρωμόσκυλο του καναπέ" που είναι στην Ελλάδα (κατοικίδιο στην καλύτερη των περιπτώσεων) θα γίνει επισήμως pet
Αφού εκκολαφθεί...

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ετσι ετσι..:D:D
Μα καπως ετσι το ειχα στο μυαλο μου και το επιασες γιατι να παρεξηγηθω?αχαχαχαχ..!!!!!:maria::maria:

Αλλα ακριβως ετσι ομως!!!!!:D

ρισπεκτ Λιζα..:D:D:maria::maria::D

(αχαχαχαχαχαχααχχαχαχα μονο εσυ θα μπορουσες...:D:maria:)