Golden Retriever

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Διαδικτυακά ημερολόγια! Που ζεις ωρε? :lol:

Ελπίζω το επόμενο σχόλιο να είναι για τα Golden Retriever!
Σε διαφορετική περίπτωση ανοίξτε καινούργιο νηματακι στα «γενικά» να συζητήσουμε περί blogs! :wink:

Dadi

Active Member
26 Ιουλίου 2007
31
0
Marousi
Χρόνια και ζαμάνια, χεχε...
Πολύ τρεχιό τελευταία, και γενικά απο το σπίτι δεν μπορούσα να σερφάρω καθόλου...
Σήμερα λοιπόν είπα να δω τι κάνουν οι γκολντενάδες εδώ στο σκυλο-στέκι και απογοητεύτηκα....

Το blog-άκι, καινούργιο είναι, ακόμα "ατσαλάκωτο", μου είχε λείψει το ντάντεμα μια ιστοσελίδας και έτσι το γύρισα εκεί για τζαμπέ (ακριβοπλήρωνα την παλιά μου σελίδα).

Σου άνοιξα την όρεξη ε;
ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΜΥΘΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :D :wink:

rottie μου έλειψες πολύ ξέρεις (όχι δεν κάνω καμάκι)
Είναι σπάνιο να γνωρίζεις ζεστά και καλωσυνάτα παιδιά μες στα φόρουμ... :D

Dadi

Active Member
26 Ιουλίου 2007
31
0
Marousi
Στα δικά μας τώρα:
Ξεκίνησα δίαιτα στον Δούκα, με nutro κίτρινη (light) γιατί έχει κάνει ένα κώλο σαν τον δικό μου!

Αν και την χαλάστρα μου την κάνει η μικρή, μια που ότι της δίνουμε να φάει το πετάει κάτω, και έτσι αναπόφεκτα καταλήγει "στην καταβόθρα" :wink:

Dadi

Active Member
26 Ιουλίου 2007
31
0
Marousi
ΜΑΚΗΣ said:
ακριβοπλήρωνες????????????/
Ναι, ανάλογα με το ποιο πακέτο hosting θα πάρεις + το domain name, το πακέτο μπορεί να είναι τσουχτερό για έναν φτωχό πλην τίμιο μπαμπά σαν εμένα :wink:

akis

Member
29 Ιανουαρίου 2008
21
0
Θεσσαλονίκη
www.paidotopos.net
Γεια χαρά :) :)

Παρόλο που βλέπω ότι έχει καιρό να κινηθεί το θέμα ωστόσο είναι ενδιαφέρον αφού και εγώ απόκτησα πριν 15 μέρες περίπου, ένα θηλυκό γκόλντεν ρετρίβερ 3,5 μηνών. Πρόκειται πραγματικά για εκπληκτική ράτσα, είχα ακούσει και διαβάσει για τα χαρακτηριστικά τους, αλλά άλλο να τα διαβάζεις και άλλο να τα γνωρίζεις από κοντά. Φυσικά περιττό είναι να αναφέρω το πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητα της οικογένειας ενώ προσωπικά έχω αναλάβει εξολοκλήρου την φροντίδα και την εκπαίδευση. Για αυτό οποιαδήποτε συμβουλή δεκτή, ειδικά ώστε να μην «λερώνει» μέσα στο σπίτι γιατί παρόλο που έχω διαβάσει αρκετά και προσπάθησα να τα εφαρμόσω ωστόσο πρακτικά ακόμα δεν έχω κατορθώσει τίποτα. Υπάρχει αυλή η οποία δεν την θεωρώ ακόμα τελείως ασφαλής για κουτάβι, προς το παρόν την έχω στο μπαλκόνι που είναι αρκετά μεγάλο ενώ στην αυλή θα πάει αργότερα όταν μεγαλώσει.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Γειά σου Ακη !!!
Κάνε ένα intro στο νέο μέλος, να σε χαιρετήσουμε, και ότι απορία έχεις, είσαι στο κατάλληλο μέρος !! Καλό κουράγιο με το κουτάβι :D

zoulou

Well-Known Member
19 Απριλίου 2007
245
0
48
Μυτιλήνη - Λέσβος
www.era-aegean.gr
Γεια σου!

Καλώς όρισες!
Καλορίζικη η «μικρούλα»…
Υπομονή θέλει για τη τουαλέτα, και για πολλά άλλα!!!
Εμένα ομολογώ ο μικρούλης μου δεν με κούρασε καθόλου, έχω και εγώ αυλή και έμαθε πολύ γρήγορα (μέσα σε μία εβδομάδα) ότι θα πρέπει να πηγαίνει σε χώμα και μάλιστα όχι σε όλα τα παρτέρια μιας και έχω λουλούδια (όσα βέβαια το τερατάκι μου έχει αφήσει!!!).
Άλλωστε ας μη ξεχνάμε ότι είναι πολύ έξυπνα σκυλιά, και μαθαίνουν πολύ γρήγορα και εύκολα.

zoulou

Well-Known Member
19 Απριλίου 2007
245
0
48
Μυτιλήνη - Λέσβος
www.era-aegean.gr
Dadi said:
Στα δικά μας τώρα:
Ξεκίνησα δίαιτα στον Δούκα, με nutro κίτρινη (light) γιατί έχει κάνει ένα κώλο σαν τον δικό μου!

Αν και την χαλάστρα μου την κάνει η μικρή, μια που ότι της δίνουμε να φάει το πετάει κάτω, και έτσι αναπόφεκτα καταλήγει "στην καταβόθρα" :wink:
Αν εσένα σου κάνει χαλάστρα η μικρή, εμένα μου τη κάνουν οι γείτονες :twisted:
Είναι απίστευτη η κατάσταση, με μια γιαγιά έκανα ακόμη και καυγά (ότι αποφάγια είχε τα έδινε στον spirit), μα γιατί μου λέει, κρίμα είναι πεινάει :shock:
Και αφού πείρα απόφαση ότι δε το σταματάει της είπα ότι την επόμενη φορά θα της κάνω μήνυση ότι και καλά έριξε φόλα!
Και έτσι ευτυχώς σταμάτησε!

akis

Member
29 Ιανουαρίου 2008
21
0
Θεσσαλονίκη
www.paidotopos.net
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας και τις ευχές σας.

Ναι θέλει υπομονή αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Όπως επίσης και για την απίστευτη λαιμαργία που τα διακατέχει. Έχω δει σκυλιά να πεινάνε αλλά αυτό είναι το κάτι άλλο, καταβροχθίζουν ότι βρουν αστραπιαία!!! Και να πως ότι την αφήνουμε νηστική..

Τις προάλλες ο γιος μου, είναι 5,5 χρονών, άφησε ένα κομμάτι κουλούρι και λίγο κακάο στο μπουκάλι για να τα φάει αργότερα, έτσι νόμιζε δηλαδή, το μόνο που βρήκε ήταν ένα πεσμένο άδειο μπουκάλι. Ενώ κάποια στιγμή του έπεσε ένα υπόλοιπο από σοκολάτα kinder που έτρωγε και έτυχε το κουτάβι ήταν δίπλα… :lol: :wink: :wink:

...το ονόμασα μαθήματα επιβίωσης. :roll: :roll: :roll:

Όμως είναι αξιολάτρευτα και οι δεσμοί που αναπτύσσονται ειδικά με το παιδί έγιναν ορατοί μέσα σε λίγες μόνο μέρες…

Την βαφτίσαμε Λάρα και άρχισε σε λιγότερο από μια εβδομάδα να γυρνάει στο όνομα της.

Όταν μεγαλώσει θα την μάθω να ακούει και στο όνομα Κροφτ. :lol: :lol: :lol:

Αυτά παιδιά, τα λέμε..
Καλή συνέχεια..

Maria91

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2008
61
0
Γεια σας! :)

Εχω κ γω ενα Γκολντεν 11,5 μηνων κ ειναι μια γλυκα! Ειναι θηλυκο κ τη λενε Bianca. Βεβαια το χρωμα της δεν ειναι χρυσαφι αλλα ασπρο (οπως βλεπετε κ στη φωτο) γι' αυτο κ την ονομασα ετσι. Μεχρι να της ερθει περιοδος (10 μηνων) ηταν πολυ ζωηρουλα!!! :D Ετρεχε συνεχεια, μας δαγκωνε επειδη εβγαζε δοντια, εμας κ ο,τι εβρισκε μπροστα της. Γενικως ειναι μια σκυλιτσα που ποτε δε γαβγιζει (!) μονο "μας μιλαει" κανοντας ουουουουΑου (αλλο να το διαβαζεις κ αλλο να το ακους...). Οποτε μας βλεπει κουναει την ουρα της κ ζηταει χαδια (μικρη κατουριοτανε οταν τη χαιδευαμε :lol: ). Το μονο κακο που εχει ειναι οτι οταν βλεπει παιδια -και κυριως γνωστα παιδια- πηδαει πανω τους για να παιξει, κατι πολυ ενοχλητικο. Γενικως ειναι ατσουμπαλη κ μας τσαλαπαταει λιγο... :lol: :? Μηπως ξερετε τι μπορω να κανω γι' αυτο;;

Αυτα! :D

demi

Member
15 Απριλίου 2008
15
1
ATHENS
Γενικά αυτα τα σκυλιά είναι λίγο παρτσακλά. Και ο δικος μου έτσι είναι. Οποιος του μιλήσει στο δρόμο ορμάει πάνω του και τον γεμίζει με ότι έχει πατήσει. Απλά αργούν να ωριμάσουν. Πάντως, αν υπάρχει κανένα θηλυκό για ζευγάρωμα πεστε μου, και ο δικός μου έτσι ανοιχτόχρωμος είναι 2, 5 χρ. και δεν έχει πάει με κοριτσάκι ποτέ ο καημένος!

zoulou

Well-Known Member
19 Απριλίου 2007
245
0
48
Μυτιλήνη - Λέσβος
www.era-aegean.gr
Εγώ πιστεύω ότι ο δικός μου δεν θα ωριμάσει ποτέ :?
Όταν βλέπουμε κάποιο γνωστό και δεν τον αφήνω να ανέβει επάνω του, κάθετε και του γλύφει τα χέρια παρακαλώντας για χάδια :lol: :lol: :oops:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
demi said:
Πάντως, αν υπάρχει κανένα θηλυκό για ζευγάρωμα πεστε μου, και ο δικός μου έτσι ανοιχτόχρωμος είναι 2, 5 χρ. και δεν έχει πάει με κοριτσάκι ποτέ ο καημένος!
:?

Θα σε παρακαλέσω να διαβάσεις αυτό το θεμα: γιατι ΔΕΝ ζευγαρωνουμε τα σκυλια και εάν εξακολουθείς να έχεις απορίες, να τις συζητήσουμε παρέα.

demi

Member
15 Απριλίου 2008
15
1
ATHENS
Ναι, το διάβασα και θενκς για την ενημέρωση. Όντως δεν είχα ξανακούσει τέτοιες απόψεις ούτε από τους κτηνιατρους που συνεργάζομαι ούτε από άλλους ζωόφιλους. Σίγουρα κάποιες έχουν βάση, και ο καθένας έχει τη λογική να κρίνει κατά πόσον θα βλάψει το σύμπαν και θα προδώσει τη ζωοφιλική του συνείδηση με το να επιτρέψει στο σκύλο του να ζευγαρώσει.

demi

Member
15 Απριλίου 2008
15
1
ATHENS
Καταρχάς δεν θέλω ντε και καλά. Αντιθέτως θα έλεγα, θα προτιμουσα να μην είχα αυτή την επιλογή. Βασικά γιατί δε θέλω να πάω κόντρα στη φύση του, ενώ εχει κάτι ανάγκη για την ψυχική του υγεία να του το στερώ. Ολα τα άλλα περί εμπορίου κλπ, δεν αφορούν καθόλου εξάλλου εμένα είναι αρσενικός ο σκύλος μου. Ούτε κουτάβια θέλω εδώ καλά καλά δεν τη βγάζουμε οι δύο μας. Απλώς εγώ δεν είμαι σε θέση ούτε να εκφράσω αλλά ούτε και να ασπαστώ τόσο σκληροπυρηνικές απόψεις επί του θέματος. That´s all.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
demi said:
Πάντως, αν υπάρχει κανένα θηλυκό για ζευγάρωμα πεστε μου, και ο δικός μου έτσι ανοιχτόχρωμος είναι 2, 5 χρ. και δεν έχει πάει με κοριτσάκι ποτέ ο καημένος!
Ναι κι ο δικός μου είναι 10 και παρθένος! Ο καημένος...
Όλη μέρα στο μυαλό του αυτό έχει! Πότε θα πηδ@ξει!!!!!
Ρε συ demi δεν τίθεται θέμα κυνοφιλικής συνείδησης. Όμως εδώ οι άσχετοι προβαίνουν σε ζευγαρώματα αυτού του τύπου (ξέρεις απ' αυτά που έχουν ως αποτέλεσμα ΑΡΡΩΣΤΑ κουτάβια). Εσύ που διάβασες και 2 πράγματα θες να πας να γίνεις BYB? Ξέχασα... ο ιδιοκτήτης της σκύλας θα γίνει εσένα τι σε νοιάζει?
Πάντως αν τον ζευγαρώσεις να κρατήσεις ΟΛΑ τα κουτάβια και να τα φροντίζεις μέχρι να πεθάνουν. Υπάρχουν ήδη αρκετά σκυλιά να πάρει ο καθένας από ιδιώτες κι από το δρόμο (το ίδιο ρίσκο παίρνει σχετικά με την υγεία τους). Ή μήπως θεωρείς ότι η ευθύνη βαραίνει τον ιδιοκτήτη του θηλυκού που θα κυοφορήσει και θα γεννήσει (με τι κινδύνους, ξέρει άραγε?) τα βλαστάρια του δικού σου, ο οποίος την επόμενη του ζευγαρώματος θα έχει ξεχάσει κι ότι συνέβη και θα ψάχνει να φάει, να χαϊδευτεί, να πάει βόλτα - όλα αυτά τέλος πάντων που τον απασχολούν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ξανα -απαντάω γιατί δεν πρόλαβα να το δω.
Βασικά γιατί δε θέλω να πάω κόντρα στη φύση του, ενώ εχει κάτι ανάγκη για την ψυχική του υγεία
Στη φύση δε ζευγαρώνουν όλοι οι κύνες όπως θα διάβασες... Την ψυχική του υγεία θα τη στερηθεί μόνο αν δεν έχει την παρέα και τη φροντίδα που χρειάζεται. Το σεξ δε σημαίνει τίποτε γι' αυτά.

Ολα τα άλλα περί εμπορίου κλπ, δεν αφορούν καθόλου εξάλλου εμένα είναι αρσενικός ο σκύλος μου.
Μπορεί να μη σε αφορούν αλλά αδιαφορείς? Ε τότε ναι... προδίδεις την κυνοφιλική σου συνείδηση.

Απλώς εγώ δεν είμαι σε θέση ούτε να εκφράσω αλλά ούτε και να ασπαστώ τόσο σκληροπυρηνικές απόψεις επί του θέματος. That´s all
Δεν είναι σκληροπυρηνικές απόψεις. Κατά τη γνώμη μου δεν είναι ΚΑΝ ΑΠΟΨΕΙΣ. Είναι δεδομένα (ξαναλέω κατά τη γνώμη μου). Δεδομένα κι ενημέρωση.

Θυμίσου, όταν μας παρουσιάστηκες έκανες λόγο για τα αδέσποτα που σας επιτίθενται στο δρόμο... Από τέτοια ζευγαρώματα έχουν προκύψει τα περισσότερα και είναι κρίμα για όλους!