Ναι, ανάλογα με το ποιο πακέτο hosting θα πάρεις + το domain name, το πακέτο μπορεί να είναι τσουχτερό για έναν φτωχό πλην τίμιο μπαμπά σαν εμένα :wink:ΜΑΚΗΣ said:ακριβοπλήρωνες????????????/
Αν εσένα σου κάνει χαλάστρα η μικρή, εμένα μου τη κάνουν οι γείτονες :twisted:Dadi said:Στα δικά μας τώρα:
Ξεκίνησα δίαιτα στον Δούκα, με nutro κίτρινη (light) γιατί έχει κάνει ένα κώλο σαν τον δικό μου!
Αν και την χαλάστρα μου την κάνει η μικρή, μια που ότι της δίνουμε να φάει το πετάει κάτω, και έτσι αναπόφεκτα καταλήγει "στην καταβόθρα" :wink:
:?demi said:Πάντως, αν υπάρχει κανένα θηλυκό για ζευγάρωμα πεστε μου, και ο δικός μου έτσι ανοιχτόχρωμος είναι 2, 5 χρ. και δεν έχει πάει με κοριτσάκι ποτέ ο καημένος!
Ναι κι ο δικός μου είναι 10 και παρθένος! Ο καημένος...demi said:Πάντως, αν υπάρχει κανένα θηλυκό για ζευγάρωμα πεστε μου, και ο δικός μου έτσι ανοιχτόχρωμος είναι 2, 5 χρ. και δεν έχει πάει με κοριτσάκι ποτέ ο καημένος!
Στη φύση δε ζευγαρώνουν όλοι οι κύνες όπως θα διάβασες... Την ψυχική του υγεία θα τη στερηθεί μόνο αν δεν έχει την παρέα και τη φροντίδα που χρειάζεται. Το σεξ δε σημαίνει τίποτε γι' αυτά.Βασικά γιατί δε θέλω να πάω κόντρα στη φύση του, ενώ εχει κάτι ανάγκη για την ψυχική του υγεία
Μπορεί να μη σε αφορούν αλλά αδιαφορείς? Ε τότε ναι... προδίδεις την κυνοφιλική σου συνείδηση.Ολα τα άλλα περί εμπορίου κλπ, δεν αφορούν καθόλου εξάλλου εμένα είναι αρσενικός ο σκύλος μου.
Δεν είναι σκληροπυρηνικές απόψεις. Κατά τη γνώμη μου δεν είναι ΚΑΝ ΑΠΟΨΕΙΣ. Είναι δεδομένα (ξαναλέω κατά τη γνώμη μου). Δεδομένα κι ενημέρωση.Απλώς εγώ δεν είμαι σε θέση ούτε να εκφράσω αλλά ούτε και να ασπαστώ τόσο σκληροπυρηνικές απόψεις επί του θέματος. That´s all