C cubit Member 28 Σεπτεμβρίου 2010 7 0 28 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Πωλούνται 12 κουτιά ενέσεις glucantime στην αναγραφόμενη τιμή. Τις αγόρασα για το αδέσποτο που φροντίζω από Ιταλία αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να τις κάνει. Όποιος τις χρειάζεται ας επικοινωνήσει μαζί μου. Ευχαριστώ. Last edited by a moderator: 28 Σεπτεμβρίου 2010
Πωλούνται 12 κουτιά ενέσεις glucantime στην αναγραφόμενη τιμή. Τις αγόρασα για το αδέσποτο που φροντίζω από Ιταλία αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να τις κάνει. Όποιος τις χρειάζεται ας επικοινωνήσει μαζί μου. Ευχαριστώ.
C cubit Member 28 Σεπτεμβρίου 2010 7 0 7 Οκτωβρίου 2010 #2 [email protected] opoios endiaferetai as epikoinwnisei mazi mou me email!
aggeliki222 Well-Known Member 5 Φεβρουαρίου 2010 2.161 0 7 Οκτωβρίου 2010 #3 Αφου τα πηρες για αδεσποτακι, γιατι δεν τα "δωρίζεις" σε καποιο καταφύγιο; Ειμαι σίγουρη ότι υπαρχουν πολλα που το έχουν αναγκη...
Αφου τα πηρες για αδεσποτακι, γιατι δεν τα "δωρίζεις" σε καποιο καταφύγιο; Ειμαι σίγουρη ότι υπαρχουν πολλα που το έχουν αναγκη...