gissele..!!<3

gissele

New Member
19 Ιανουαρίου 2011
4
0
ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ
Μου την εδωσε μια γνωστη μου οταν ηταν 2 μηνων οταν ειχε γεννηση η σκυλιτσα της...!!!!!!!!!!αυριο η κουκλιτσα μου κλεινει 4 μηνων...!!!!!!εχουμε ξετρελαθει ολοι μαζι της....!!!!!!ειναι παιχνιδιαρα κ παλαβιαρα...!!!!ειναι η πρωτη μου φορα που παιρνω σκυλο...!!!αλλα γενικος στην ζωη μου ειχα αρκετα κατικοιδια κ γνωριζω την υπευθυνοτητα που πρεπει να εχω...!!! :)

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Αγαπητή gissele
Διάβασε εδώ τους λόγους για τους οποίους ΔΕΝ πρέπει να ζευγαρώνουμε τα σκυλιά μας, και να το πεις και στη φίλη σου :)
Πόσο μάλλον να φέρνουμε στον κόσμο ημίαιμα την στιγμή που τα καταφύγια και οι δρόμοι είναι γεμάτοι αδέσποτα.
Είμαι σίγουρη πως αν περιηγηθείς στο forum θα ενημερωθείς για πολλά πράγματα που ίσως δεν είχες σκεφτεί ποτέ, όπως όλοι μας εξάλλου.
Ένα από αυτά και εξίσου σημαντικό είναι η υπεύθυνη και η ανεύθυνη αναπαραγωγή σκύλων, όπως και το μεγάλο πρόβλημα των pet shops-puppy mills που δυστυχώς οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν.

Eύχομαι να ζήσεις πολλά ευτυχισμένα χρόνια με την μικρή κουκλίτσα :)
Φιλικά πάντα

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Να τη χαιρεσαι τη φατσουλα :) ειναι πολυ γλυκια ... Εχει πολλα ενδιαφεροντα θεματα να διαβασεις εδω και θα μαθεις πολλα που δεν σου ειχε παει καν το μυαλο οτι μπορει να ισχυουν !
Καλως ηρθες !!

gissele

New Member
19 Ιανουαρίου 2011
4
0
ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ
η κοπελα που μου το εδωσε εχει κ τον πατερα κ την μητερα...!!!!της ζιζελ μου...!!!κ επισης ειναι παρα πολυ φιλοζωη...!!τα κουταβακια δεν τα εδωσε σε οποιον της ζητησε παρα μονο σε ατομα που μπορει να τα βλεπει κ να ξερει οτι ειναι καλα...!!!!!ακομα ξερω κ περιπτωση που το ειχε δωσει σε καποιον ο οποιος δεν το προσεχε κ ιδιαιτερα...!!!κ το πηρε πισω....!!!!!γι'αυτο την ζιζελ μου...!!!!!!την προσεχω σαν παιδι μου...!! :) Συμφωνω απολυτα μαζι σου για τους λογους που δεν πρεπει να ζευγαρωνουμε τα σκυλια μας....!!!!κ ο σκοπος που εγινα μελος στο forum ειναι για να μαθω περισσοτερα πραγματα η κ πραγματα τα οποια δεν γνωριζω για τα πλασματα αυτα....!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)