Ghelly vs Celine: παμε για under....

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Σήμερα με εκανε έξω φρενων το σκατολοΐδι.
Ξεκινησαν όλα το βράδυ που αφού εφαγε είπε να μου παρει την μια ορχιδέα μου να παίξει, ενω της το εχω απαγορεύσει. Όταν λοιπόν δεν κοιτούσα, την αρπαξε και ετρεξε στο κρεβάτι (σημ. η ορχιδέα ειναι γυμνόρριζο είδος και δεν εχει γλαστράκι με υποστρωμα) Την πιανω πάνω στο κρεβατι, να κουτουπώνει την ορχιδέα και να της εχει σπάσει τη μια νέα ριζούλα που με κόπο μεγάλωνα. Ακουει εναν εξαψαλμο και μένει 5 λεπτά τιμωρία μέσα... να μην μπορεί να μου ερθει εξω. Στα 5 λεπτα αυτά, πάει και κατουράει πανω στον καναπε... το βλέπω καμια ώρα μετά και βγάζω το κάλυμμα για πλύσιμο, βάζω και λιγο ξύδι πανω για τη μυρωδια (σιγά μην κάνει τίποτα)... και στρώνω νέο κάλυμμα αφού στεγνωσε ο καναπές... και πάει το σκατο και ξανακατουράει επιδεικτικα (ήτοι με εμενα να τσιρίζω "ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ" και αυτή αγέρωχη να εχει τουρλοκ#λιαστεί).

Να πω σε αυτό το σημείο ότι βόλτες βγαίνει 3 καθημερινά μιας ώρας η καθε μια περίπου, εχει μάθει και κατουράει στο μπαλκόνι από όταν την ειχα με το crate αλλά καμια φορά βαριέται να βγει, ή θέλει να μου σπάσει τα νεύρα και κατουράει μέσα (μιλάμε για 1 ανα 5-6 φορές, αναλογια με το έξω)

Ακουω συμβουλές για την όλη διαχειριση κρίσης γιατι μου λένε οι δικοι μου " ε ρίξε της μια να μάθει" πράγμα που θεωρώ ανεπίτρεπτο. Αλλά και η μάνα μου εχει ενα Point να εκνευρίζεται... όταν δλδ μπουν τα χαλιά από τη μυρωδιά θα βρίσκουμε λεκέδες?

Εχω σκεφτεί το urine off για να καθαρίσει η μυρωδιά μαζί με ενα αλλο σπρέυ που προσελκύει να κατουράνε σε ενα μέρος.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ε θα της έρθει!Χαχαχα

Ηλικία...7 μηνών είναι...

Εμένα πάντως αν με κατουρούσε καναπέ θα έφευγε κάτω από το μπαλκόνι και μετά θα του το έκοβα...την ορχιδέα του:cool:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Λες να εχουμε αναμονή οιστρου και να κάνει μακακιες τετοιες?
Μα το κακομαθημένο και μπροστά μου δεύτερη φορα σε μιση ωρα? Και να τσιρίζω και να με κοιτά με ύφος "δεν μας χ3ζεις ρε Νταλάρα?"

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Μόνο το ξίδι διώχνει τη μυρωδιά των ούρων, γιατί διασπά την αμμωνία. Βέβαια δε νομίζω ότι ο σκύλος δεν πιάνει ξανά τη μυρωδιά.
Για τα χαλιά τι να πω. Ας το δούμε θετικά. Το ξίδι ζωντανεύει τα χρώματα και καθαρίζει το πέλος. :lol:
Για όλα φταίνε οι πάνες (υποσέντονα)!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Θα δεις τότε σε μερικές ημέρες αν παίζει να είναι ορμονικο
Για να δούμε, γιατι αλλιώς τη βλέπω να κάνει τον Ικαρο και εγώ το Ναπολέοντα στο Δαφνί από καμια κρίση νεύρων.

Μόνο το ξίδι διώχνει τη μυρωδιά των ούρων, γιατί διασπά την αμμωνία. Βέβαια δε νομίζω ότι ο σκύλος δεν πιάνει ξανά τη μυρωδιά.
Για τα χαλιά τι να πω. Ας το δούμε θετικά. Το ξίδι ζωντανεύει τα χρώματα και καθαρίζει το πέλος. :lol:
Για όλα φταίνε οι πάνες (υποσέντονα)!
Και να σκεφτείς ότι τα χρησιμοποιησα ελάχιστα, αλλά είχε μάθει σχετικά ευκολα να βγαίνει εξω στη βεράντα να τα κάνει. Βέβαια δεν μπορεί, μια φορά τη μέρα ε πρεπει να φιλέψει και το σπιτι, το κακομαθημένο.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Θα στρώσει. Είναι μικρές οι κύστες τους και είναι ακόμα μωρό. Εσύ μέχρι πότε κατουριόσουν; :p
Mεχρι τα 2.... κατουρησα εναν δερμάτινο καναπέ, εφαγα ενα χέρι ξύλο και το εκοψα... Χμ παραπλήσιο περιστατικό... και μάλιστα ο καναπές ηταν απέναντι από αυτόν της Σελιν... βρε λες?????????

Δεν θα επρεπε να κρατιέται τώρα?

Τώρα γρυλιζει στις γάτες που περνάνε από κάτω... Αυτό ηταν μπαίνω για υπνο μπας και ησυχάσει πριν την κάνω ιπτάμενη!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Το crate το έχεις καταργήσει;
Γιατί νομίζω είναι θαυμάσιο βράδυ, να το ξαναθυμηθείτε.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ναι το είχα αφησει στην ακρη. Κοιμόμαστε μαζί και ετσι εμενε άδειο. Αντε να μπαινε για κανα τεταρτο που ηθελε ησυχία από ολους ή να γλυτώσει από το σπρέυ του γκρούμινγκ. Αλλά το βλέπω να ξαναμπαίνει στο παιχνίδι...

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Ε θα της έρθει!Χαχαχα

Ηλικία...7 μηνών είναι...

Εμένα πάντως αν με κατουρούσε καναπέ θα έφευγε κάτω από το μπαλκόνι και μετά θα του το έκοβα...την ορχιδέα του:cool:
αχαχαχαχα! Ευτυχώς που δεν σου βγήκε κατρουλιάρης! Τ ακούς Σελίν? Ναι, για σένα μιλάμε!
Από τη στιγμή που, όπως αναφέρεις, μερικές φορές κάνει πιπί και μέσα, εκεί έχει γίνει μέγα λάθος. Στο μυαλό της μπορεί να τα έχει μπερδέψει. Τι πάει να πει βαριέται???? Θα έπρεπε να είναι σαφές, ότι της ΜΟΝΟ ΕΞΩ της επιτρέπεται (μπαλκόνι ή στη βόλτα) Την επόμενη φορά που θα διανοηθεί (λέγω)να το ξανακάνει κοπάνα της ένα επιτακτικότατο ΜΗΗΗΗΗΗΗ(είπαμε ΜΗΗΗΗ και όχι μηηηη μωρούλι μου Σελίν), πιάσε τη λιλιπούτεια κατρουλού και βγάλτην έξω. Πες της μετά και ένα μπράβο, που έκανε μόνο τα μισά μέσα! Δεν ξέρω αν έχετε εδραιώσει γενικά μια καλή σχέση αρχηγού αγέλης(για σένα πήγαινε αυτό Ghelly!) και κατά πόσο ισχύει αυτό εδώ, αλλά δεν νομίζω ότι είναι σωστό να σε αγνοεί το μαλλιαρό ποντίκι! Ορίστε μας!!

Last edited:

Αυγερις

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2011
555
0
41
πατρα
βασικα 5 λεπτα τιμωρια γκελυ μου δεν ειναι τιμορια ειναι χαιδεματακι...αστην στο crate κανα μισαωρακι δεν θα παθει κατι.....

και οταν ειναι οι ωρες της για πιπι να την εχεις απο κοντα μολις παει να κωλοκατσει δωστης ενα σοκ να της κοπει το κατουρο ενα ΜΗ που να σε ακουσει ο παπας της ενοριας.και μετα βαλτην εκει που θελεις να κανει τσισακια...παντως να ξερεις γελαω και μονο που σε φανταζομαι να φωναζεις αχαχαχαχαχαχαχαχαχ

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Έχω μια απορία σε αυτό που γράφτηκε για τον οίστρο. Αν περιμένει δηλαδή, και εφόσον πρόκειται για σκύλο που έχει μάθει να κάνει τις ανάγκες της έξω, δικαιολογείται να τα κάνει στον καναπέ;

Last edited by a moderator:

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Απο τη μια ειναι μικρη και μπορει να δικαιολογηθουν καποιες παρασπονδιες, αλλα απο την αλλη πανω στον καναπε ειναι στοχευμενο. Νομιζω θα ηταν καλο για λιγες μερες να την ξεκακομαθεις, δηλαδη οχι πανω σε καναπεδες κρεβατια και οταν λειπεις crate.

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Δεν αντέχω να μην το πω !! Αφού το έχει τα ταλεντο με την κηπουρική, γιατί δεν την αφήνεις ναπροσέχει αυτη τις ορχιδέες ? ειδικα τις βάντες σου που τόσο της αρέσουν ?:lol:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Kαι τελικά πιάσαμε οver....

Στις 6 κλαψούρισε και βγήκε στη βεράντα που ήταν η μάνα μου ηδη ξύπνια. Κατούρησε και μετά ηθελε να την ανεβάσει η μανα μου σε καρεκλα. Το εκανε. Την ανεβασε πάνω στις καρεκλες της βεράντας με τα μαξιλάρια... και τσουυυυυυυυυυυυυυπ κατούρησε παλι. Εφαγε παρατηρηση, ήρθε και λουφαξε.... στις 8.20 βγήκε στο πισω μπαλκόνι να κάνει και κακα....

Αρα όντως ειναι στοχευμένο και με δόλο το ειδεχθές εγκλημα της...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Δεν αντέχω να μην το πω !! Αφού το έχει τα ταλεντο με την κηπουρική, γιατί δεν την αφήνεις ναπροσέχει αυτη τις ορχιδέες ? ειδικα τις βάντες σου που τόσο της αρέσουν ?:lol:
Δεν ντρεπεσαι να παίζεις με τον πόνο μου ε????
Θες να κανονίσω να μην σου ερθει η μικρή φαλ που εχεις βάλει στο μάτι???*demonio*

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97