Genesis: Sensitive Hip & Joint (Ξηρά τροφή)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Romeo καλώς ήρθες. Αν θέλεις γράψε και στην ενότητα Νέο Μέλος για να συστηθείς και να μας μιλήσεις για σένα και τη σχέση σου με τα σκυλιά.

Τα καλά λόγια για την τροφή από ποιους τα άκουσες? Λεπτομέρειες για το τι καλό είδανε ταϊζοντας αυτή την τροφή?

romeo

New Member
6 Ιουνίου 2010
2
0
Από το pet shop που ψωνίζω μου το είπαν. Μου είπαν μάλιστα ότι είναι η μοναδική ultra premium σκυλοτροφη για υγιής αρθρωσεις . Από ότι βλέπω έχει πολύ καλύτερα συστατικά από τις άλλες αντίστοιχες τροφές που βοηθάνε στην κινητικότητα. Eukanuba Sensitive Joints , Hills Prescription J/D , Royal Canin Veterinary Diet IVD Mobility Support JS 21 Large Breed , Techni-Cal Canine Bone & Joint , Purina Veterinary Diets JM Joint Mobility Canine Formula

Last edited:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Εαν ο σκυλος σου εχει οντος προβλημα με τις αρθρωσεις του- δοστου καλυτερα καπιοα σκευασματα/συμπληροματα για αρθρωσεις (Chondroitine/Glucosamine, MSM, Luposan Gelenkkraft ) αντι μια τετοια τροφη.

Η σχεση "τιμη- αποδοση" σε τετοιες τροφες ειναι ασυμφορη!

molotof

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2009
108
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Επειδη την εχω δει , θα σου πω πως ειναι πολυ ακριβη για αυτα που προσφερει

Last edited by a moderator:

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Εαν ο σκυλος σου εχει οντος προβλημα με τις αρθρωσεις του- δοστου καλυτερα καπιοα σκευασματα/συμπληροματα για αρθρωσεις (Chondroitine/Glucosamine, MSM, Luposan Gelenkkraft ) αντι μια τετοια τροφη.

Η σχεση "τιμη- αποδοση" σε τετοιες τροφες ειναι ασυμφορη!
Ετσι ειναι ...αλλωστε η γλουκοσαμινη / χονδροιτινη αυτων των τροφων ειναι συνηθως πολυ λιγη.

Εαν ο σκυλος σου εχει προβληματα κινητικοτητας , μπορεις να του παρεις ενα σχετικο συμπληρωμα διατροφης (υπαρχουν δεκαδες στην αγορα) και να του δινεις μια αλλη,κοινη τροφη

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
http://www.dogfoodanalysis.com/dog_food_reviews/showproduct.php?product=1161&cat=6
Aν χρειαζοταν να επιλεξω μια τροφη για τις αρθρωσεις του σκυλου μου(συνεπαγεται προβλημα υγειας), ΕΓΩ, θα επελεγα μια Hills,Royal Canin που ξερω οτι οι κτηνιατρικες τους κανουν θαυματα -και εχουν εμπειρια και χρονια στον χωρο παραγωγης τετοιου ειδους τροφων.

Αν και αυτο :

Η σχεση "τιμη- αποδοση" σε τετοιες τροφες ειναι ασυμφορη
...ειναι πολυ σωστο σαν ιδεα.
http://www.dogfoodanalysis.com/dog_food_reviews/showproduct.php?product=1320&cat=all

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Η τροφή δε μου φαίνεται καλή διότι τα συστατικά της ξεκινάνε από ρύζι και "chicken meal" και όχι από δυο πηγές πρωτεΐνης όπως chicken, κλπ. Όταν λέει "meal" μέσα δεν είναι καλό διότι έχουνε αλέσει ό,τι τους κατέβηκε και δεν έχουν βάλει καθαρό κρέας. Κοίταξε εδώ που έχει και review:
http://www.dogfoodanalysis.com/dog_food_reviews/showproduct.php?product=1571&cat=all

Θα συμφωνήσω επίσης ότι πρέπει καλύτερα να προτιμήσεις μια γνωστή μάρκα που φτιάχνει και κτηνιατρικές τροφές. Είναι περισσότερο ασφαλείς από τροφές που είναι πολύ λίγο γνωστές.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Να πω επισης πως το dogfoodanalysis ειναι ''ακυρο'' όσον αφορα τις κτηνιατρικες τροφες. Δεν θα επρεπε ΚΑΝ να κανουν reviews. Ειναι κτηνιατρικες αρα αποσκοπουν να βελτιωσουν καποια συγκεκριμενη παθηση γι'αυτο και θα εχουν συστατικα σε αναλογιες διαφορετικες απο μια τροφη συντηρησης,ανάπτυξης κτλ. Με το να δινουν πχ 2 αστερια -στηριζομενοι στα συστατικα- στην Cardiac της Royal canin ειναι ατοπο.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Να πω επισης πως το dogfoodanalysis ειναι ''ακυρο'' όσον αφορα τις κτηνιατρικες τροφες. Δεν θα επρεπε ΚΑΝ να κανουν reviews. Ειναι κτηνιατρικες αρα αποσκοπουν να βελτιωσουν καποια συγκεκριμενη παθηση γι'αυτο και θα εχουν συστατικα σε αναλογιες διαφορετικες απο μια τροφη συντηρησης,ανάπτυξης κτλ. Με το να δινουν πχ 2 αστερια -στηριζομενοι στα συστατικα- στην Cardiac της Royal canin ειναι ατοπο.
Οκ, αλλα καλο ειναι να μπορει κανεις να δει γενικος τα συστατικα!
Την στιγμη, που η τορφη περιεχει 750μγ/Kg Glycosamine/Chontroitin, και τα χαπια που εχω το ενα εχει την διπλη ποσοτητα- και δινω 2 την ημερα, μπορει κανεις να υπολογιεσει αυτην την τιμη-αποδοση που ανεφερα πριν!

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Eννοειται αυτο!
Τα συμπληρωματα ειναι πιο...turbo :D σε σχεση με μια ξηρα.