GAMEGARDS US MARSHALL

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
AKC – American Kennel Club. The American organization responsible for dog registrations of every recognized breed. They also sanction conformation, sporting and other events.

ARC – American Rottweiler Club. The division of the AKC that has special interest in Rottweilers.

USRC – United States Rottweiler Club. An organization in the US that emulates the ADRK and sponsors "German style" events including conformation shows and working trials.

ARV – American Rottweiler Verein. An organization in the US that emulates the ADRK and sponsors "German style" events including conformation shows and working trials.

Μάλλον δεν κατάλαβες ερώτηση μου 8)

Το USRC&ARV κάνουν german style speciality shows and working trials
"αποτελεζματα" που αναφέρεις δεν "περιλανβανουν" συμμετοχη του σε μόνους σοβαρούς ομίλους για φιλί Rottweiler στην USA

Λόγος :?:

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Το ότι κάποιος δεν θέλει να μοιράσει εκτροφή του με υπόλοιπο κόσμο βλακεία αλλα ας το δεχτώ το να μην θέλει να αγωνιστή με την super εκτροφή του με το υπόλοιπο κόσμο δεν το καταλαβαίνω με τίποτα :!: :?

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
Αν οι εκθεσεις που πηγε η οι ομιλοι ειναι German style η οχι..αν ειναι σοβαροι η οχι μονο οτι εχει δωσει 85 παιδια του πρωταθλητες Αμερικης και περναει 96% τον εαυτο του για μενα λεει πολλα...παρα πολλα...Eγω παντως εαν ειχα αυτον τον σκυλο θα ειμουν...τελεια!!!!
Υπαρχει τετοιος σκυλος στην Γερμανια σημερα?

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Σαφώς και δεν υπάρχει di ότι Γερμανοί είναι έξυπνη και οποιος σκύλος δεν ανταποκρίνεται στα standards τους βρίσκουνε κάποιον έξυπνο Αμερικανο να το αγοράσει :!:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
και περναει 96% τον εαυτο του
Τί εννοείς μ'αυτό?

Επίσης ... γιατί αγοράζονται και μάλιστα ΠΑΡΑ πολύ ακριβά γερμανικοί σκύλοι ΕΝ ΓΝΩΣΗ των αμερικάνων ότι ''κάτι στραβό θα έχουν για να έρθουν εδώ'' ... αφού υπάρχουν τόσο καλοί επιβήτορες???

Γιατί το German (αλλά και Yug - κλπ κλπ ) import είναι must στην Αμερική???

Γιατί αυτοί οι σκύλοι δεν διαγωνίζονται πουθενά στην Ευρώπη???

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
denis said:
Τί εννοείς μ'αυτό?

Επίσης ... γιατί αγοράζονται και μάλιστα ΠΑΡΑ πολύ ακριβά γερμανικοί σκύλοι ΕΝ ΓΝΩΣΗ των αμερικάνων ότι ''κάτι στραβό θα έχουν για να έρθουν εδώ'' ... αφού υπάρχουν τόσο καλοί επιβήτορες???

Γιατί αυτοί οι σκύλοι δεν διαγωνίζονται πουθενά στην Ευρώπη???

marug

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2007
68
0
Εμένα σαν τύπο μου αρέσουν πολύ τα αμερικάνικα.
Είναι πιο ντελικάτα.
Ισια κοντή μέση, ωραίες γωνίες στα πίσω πόδια, κοντά πίσω δάκτυλα.
Είναι και η ουρά που είναι κομμένη.
Βέβαια τα παρουσιάζουν λίγο περίεργα, με τραβηγμένο το λουρί πάνω σαν να πνίγεται το σκυλί.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
To 96% τί είναι????????????????????????????????
???????????????????????????????????????????????
??????????????????????????????????????????????
???????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????? Θέλω σαφή απάντηση .... επίσης και στα υπόλοιπα που ρώτησα ...

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Βέβαια τα παρουσιάζουν λίγο περίεργα, με τραβηγμένο το λουρί πάνω σαν να πνίγεται το σκυλί.
Αν τα τρία σκυλιά που βλέπεις παραπάνω παρουσιαζόντουσαν αλλιώς στην Γερμανία, ας πούμε, με τα προγούλια που έχουν και την γενικη χαλαρότητα στο δέρμα του κεφαλιού, θα έπαιρναν ένα ωραίο ΚΑΛΟΣ

marug

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2007
68
0
denis said:
Oλα τα αμερικάνικα σκυλιά έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά????
Φαντάζομαι πως όχι.
Απλώς αυτά τα χαρακτηριστικά παρατηρώ στα περισσότερα σκυλιά σε φωτογραφίες από εκθέσεις της Αμερικής.
Επίσης βλέπω να έχουν έντονο στοπ, ένα μικρό προγούλι και χαλαρά πάνω χείλια.
Επίσης παρατήρησα ότι οι εκθέτες εκεί φορούν κοστούμι, και οι γυναίκες καπέλα.
Αλλη κουλτούρα.

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
Ακριβως αυτο..γιατι ειναι must!!!!οπως ειναι σε ολες τις χωρες εξαλλου..και στην Ελλαδα...δηλαδη..

Πιστευα οτι η φωτογραφια θα ελεγε πολλα περισσοτερα απο αυτο που θα προσπαθουσα να εξηγησω..
Εννοω οτι τα παιδια του τον μοιαζουν καταπλικτηκα..

Θέλω σαφή απάντηση .... επίσης και στα υπόλοιπα που ρώτησα
και εγω θελω σαφης απαντησει στην ερωτηση που εκανα παραπανω αλλα δεν την πηρα..

Αν τα τρία σκυλιά που βλέπεις παραπάνω παρουσιαζόντουσαν αλλιώς στην Γερμανία, ας πούμε, με τα προγούλια που έχουν και την γενικη χαλαρότητα στο δέρμα του κεφαλιού, θα έπαιρναν ένα ωραίο ΚΑΛΟΣ
Γιναμε και κριτες παλι??

Παιδια ηρεμιστε ..
Ο σκυλος δεν ειναι δικος μου -μακαρι να ητανε* αλλα δεν ειναι ...
Εγω ηθελα να σας δειξω κατι και τι εχει κανει ο συγκεκριμενος σκυλος αλλα ειπαμε...ο σκυλος δεν ειναι στην Γερμανια..και οτι δεν ειναι στην Γερμανια ειναι :( ...

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Σ'αυτήν??

Υπαρχει τετοιος σκυλος στην Γερμανια σημερα?
Οχι, δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει, γιατί δεν μπορεί κανένας σκύλος στην Ευρώπη να γίνει πρωταθλητής τόσο εύκολα, και σε τοσο μικρή ηλικία, άρα δεν μπορει κανένας μεγάλος επιβήτορας να προλάβουν τόσα παιδιά του να γίνουν πρωταθλητές ... επίσης σε German style show στην Αμερική είναι πολύ λιγότεροι οι Αμερικάνικοι σκύλοι που κερδίζουν, απλά γιατί πάνε οι Γερμανοί εκει. :wink:

Eπίσης οι 99 στους 100 πουλάνε τους σκύλους όπου βρούν και δεν προσέχουν με τί σκύλες τους βάζουν, η παραμονή του σκύλου αυτού σε έναν τόπο, χωρίς να πωλήθεί και τα συμβόλαια όλα αυτά που περιέγραψες, βοηθάνε ΠΑΡΑ πολύ να κοντρολάρει τους απογόνους του, και κατά συνέπεια και τον τύπο και την πρόοδό τους ... εδώ οι Γερμανοί, και όλοι οι Ευρωπαίοι δηλαδή ίσως να το έχουν παρακάνει, το παραδεχομαι ...

Γιναμε και κριτες παλι??
Εβγαλες την φωτό υπονόώντας ότι τα σκυλιά είναι καλά, άρα έγινες και εσύ κριτής. Και εγώ είπα αυτό που πίστευα ... ισχύει ή δεν ισχύει??? Αν αφήσουν το λουρί ελεύθερο, οι σκύλοι αυτοί στην Γερμανία σε έκθεση του ADRK πέρνουν ΚΑΛΟΣ.

ο σκυλος δεν ειναι στην Γερμανια..και οτι δεν ειναι στην Γερμανια ειναι ...
Σε άλλο topic λέω ότι είνα πολύ καλός σκύλος ο Roki crni Lotos ... έχω πεί ότι μου αρέσει ο Gonzzo ... μην παραποιείς αυτά που λέω ... ΑΥΤΟΝ τον σκύλο, που ειπα ότι μου αρέσει πάρα πολύ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ και δεν θεωρώ ότι μπορώ να τον συγκρίνω με άλλον, λογω της ιδιαιτερότητας της χώρας προέλευσης και του εκτροφέα του, ή μάλλον των εκτροφέων 4-5 είναι που τον κατέχουν.

Θα δεχόσουν ότι ένα salouki με 18 BOB είναι καλύτερο από την Lazy??
Eτσι αντιμετωπίζω την περίπτωση US MARSHALL ... όχι ρατσιστικά - Γερμανία και ξερό ψωμί όπως σου φαίνεται.

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
Θα δεχόσουν ότι ένα salouki με 18 BOB είναι καλύτερο από την Lazy??
Eτσι αντιμετωπίζω την περίπτωση US MARSHALL ... όχι ρατσιστικά - Γερμανία και ξερό ψωμί όπως σου φαίνεται.
Eνα salouki με το Rottweiler τι σχεση εχει?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Hμουν σίγουρος ότι θα κολλήσεις εκεί ... ένα salouki στην Ελλάδα παιζει μόνο του, οι απόγονοί του επισης μόνοι τους, και λόγω ειδικών συνθηκών παρουσιαζεται αλλιώς, και ξεπερνάει πολλά εμποδια μέχρι να φτάσει στο ΒΙS ... παράδειγμα για το τί με χαλάει σε οποιονδήποτε τέτοιον σκύλο ...

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
Δηλαδη οτι ο σκυλος παιζει μονος του στην Αμερικη?
η απογονοι του το κανουν?

Τελος παντων ασ'το δεν βγαζουμε ακρη..
Θα βαλω εναν αλλον σκυλο να σχολιασουμε λιγο :lol:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Παίζει ΧΩΡΙΣ την συμμετοχή Γερμανικών σκύλων, τί δεν καταλαβαίνεις??
Ο σκύλος είναι πολύ καλος, αν έπαιζε οπουδήποτε θα πήγαινε πολύ καλά ... αλλά αυτήν την στιγμή έτσι που τον παίζουν οι ιδιοκτήτες του, δεν ειναι σωστό να βγάζουμε συμπεράσματα, ή μάλλον όχι συμπεράσματα, στατιστικές και ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, που τον βγάζουν καλύτερο απο τον Filou, ας πούμε, σαν γεννήτορα.

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
2007 ξανα για τεταρτη συνεχουμενη χρονια βγηκε ο καλυτερος επιβητορας Rottweiler στην Αμερικη και φετος πηρε και τον τιτλο ο Καλυτερος επιβητορας ολων των φυλων..Μπραβο του! :wink: