friskies

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Παιδιά, στο παρόν νήμα συζητάμε σχετικά με την ξηρά τροφή friskies. θα παρακαλέσω θερμά να προσπαθήσουμε να παραμείνουμε εντός θέματος.
:)

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
ok...
αυτες οι τροφες τυπου φρισκις δεν φημιζονται για το οτι προκαλουν νεφροπαθιες???:rolleyes:

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
46
Πρίν αρκετά χρόνια λοιπόν που ήμουν παντελός άσχετη με το θέμα των τροφών και των σκυλιών γενικώς, μάζεψα το rozaki απο το δρόμο. Η 1η τροφή λοιπόν που αγόρασα ( τρομάρα μου ) ήταν friskies. Θυμάμαι ότι είχαμε πάει τριήμερο στη Λευκάδα και είχε απίστευτη διάροια.
Γυρνώντας λοιπόν Αθήνα και πηγαίνοντας στον κτηνίατρο με ρώτησε τι τρώει το κουτάβι. Μόλις του απάντησα ... φαντάζεστε το βλέμμα του!!

Τώρα πως γίνεται άλλα σκυλιά να την τρώνε και να μην παρουσιάζουν απολύτως τίποτα ???

tarantoula

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2013
176
28
Έρωτηση: Έχω ξεχασμένη μία σακούλα friskies puppy. Για να μην την πετάξω, να την δώσω σε κάτι αδέσποτες γατούλες εδώ στην γειτονιά ή θα τις ξεκάνω????

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.254
3.092
Έρωτηση: Έχω ξεχασμένη μία σακούλα friskies puppy. Για να μην την πετάξω, να την δώσω σε κάτι αδέσποτες γατούλες εδώ στην γειτονιά ή θα τις ξεκάνω????
εγώ θα την έδινα. απλώσ θα φρόντιζα να φάει μικρή ποσότητα η κάθε γάτα. δηλαδή θα ταιζα και τισ γάτεσ της δικής μου γειτονιάς και τις γάτες της υπόλοιπης πόλης...δεν νομίζω να της σκοτώσει μία φορά-τόσες αηδίες τρώνε απ τα σκουπίδια τόσα χρόνια. ασε που τα αδεσποτα γατιά δεν θα ζησουν ετσι και αλλιώς αρκετα για να εμφανίσουν πρόβλημα λόγω διατροφής.:(

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Τι είναι οι αδέσποτες γάτες; Σαν τα δικά μας τα σκυλιά που τους αλλάζουμε τροφή και τρελαίνεται το στομάχι; Δώσε εκεί στα γατιά να φάνε λίγο junk food :p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog