Frisbee!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
σιγα μωρε...να σου πω την αληθεια και εγω θα παρω ενα υφασματινο...μου φαινονται τα πιο ηπια για το στομα του σκυλου...αυριο που θα παω στο πετσοπ θα χτυπησω ενα...τωρα που θα βγαλουμε και τα ραμματα απο τον ποπο μας...πωωω εχω ξεσκιστει να της παιρνω πραγματα...τωρα που το σκεφτομαι μονο απο ebay περιμενω 3 πακετα για τη Ναλα...+το λουρι που θελω να της αλλαξω(εχουμε ενα καλο και ενα για καθε μερα...)+ενα στηθολουρο γιατι αυτο μου φαινεται λεπτο και δεν μου αρεσει...
΄Που να δεις εμένα, να περιμένω διαρκώς πακέτα με στηθόλουρα, παιχνίδια και βιβλία για τη μικρή και να εχω να πάρω μια μπλούζα δική μου από το χειμώνα!
Αλλα την κακομοιρα, την ειχα πάει τις προάλλες για μπάνιο και μόλις κατεβήκαμε από το μπιτσόμπαρο, υπήρχαν τόσα φρισμπι και μπαλάκια από ρακέτες στον αέρα, που δεν ηξερε τι να πρωτοκυνηγήσει. Την εβλεπα και γελαγα μέσα μου!

Georgios_Lupo

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
272
1
Thessaloniki
greece.pvybe.com
τα μεταφορικα βαρανε, δε θυμαμαι ποσο.στα 10 που ειχα παρει νομιζω 13ευρω μεταφ.
το στανταρ που εχω παρει εγω.ειναι μαλακο σκεφου οτι μπορεις να το διπλωσεις με το χερι η διαφορα με τα κοινα φρισμπι ειναι οτι δε σπαει κοματακια και η πτηση του ειναι κυριολεκτικα διαστημικη
Στο είχα πει ότι είναι διαστημικά :)

Georgios_Lupo

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
272
1
Thessaloniki
greece.pvybe.com
Για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει να παίζει έχω γράψει στο άλλο θέμα πως (disc dog). Επίσης για όσους είναι απο Θεσσαλονίκη μπορεί να ρωτήσει στο kynagon για μαθήματα

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Κι εγώ περιμένω τα δικά μου από μέρα σε μέρα..... προτιμήσαμε τα Hyperflite της Skyhoundz, γιατί σε αυτά που προτίνει ο σούπερμαν δεν βρήκα κάποιο δίκσο κάτω των 100κάτι γραμματίων :

4x Competition Standard Pup Disc with X-Flash™ (7"/70 grams) - $2.52
1x SofFlite Pup Disc (7" diameter/70 grams) - $4.76
1x Wham-O Mini (3 7/8" diameter/13 grams) - $1.50

Mεταφορικά θα πάνε 15 ευρώ.

Θα καταλήξουμε να παίζουμε με τα πρώτα, αλλά θέλω τα άλλα δύο για να ξεκινήσουμε.
Όπως είπα και στο άλλο θέμα με τα πλαστικά πιάτα που κάναμε πειράματα μουρλάθηκε οπότε λέω να ξεκινήσουμε δειλά δειλά (χωρίς άλματα ακόμα λόγω ηλικίας) και με κανονικούς δίσκους.

Πήρα και αυτόν του Jumbo αλλά παραείναι βαρύς για να τον ελέγξει η μικρή, αν και το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο ακόμα και σε αυτόν.

Βιντεάκια στο You tube υπάρχουν πολλά για το πως εισαγάγεις το frisbee στον σκύλο από ερασιτέχνες και επαγγελματίες.
Για μικρόσωμα σκυλιά:
How to Teach your Dog to Catch a Frisbee - YouTube

Και γενικά:
How To teach Your Dog To Play Frisbee - YouTube

Για προχωρημένες καταστάσεις τα καλύτερα είναι αυτά του Ron Watson (ο οποίος είναι ευγενέστατος και βοηθάει πολύ γενικά, και μου είπε μεταξύ άλλων " I've played with yorkies before... pretty cool jammers if they play") Good news για τους Yorkάδες που ενδιαφέρονται για το... σπόρ!!

δεν νομιζω για γιορκι..καποιος εψαχνε ομως για μικροσωμο μου διαφευγει τωρα
Supi.... με πληγώνεις βαθύτατα!!! :p

Last edited:

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Και ποιος το φανταζόταν ότι όσο έγραφα τα δισκάκια μου είχαν ότι έρθει Ελλάδα!!!!!

Και για του λόγου το ασφαλές:

483240_4424945468370_1858312444_n.jpg

Τα τέσσερα ροζ, το ένα κίτρινο και το ένα άσπρο είναι τα δικά μου!!!!!

Ε, ρε γλέντιαααααααααααααααααααα!!!

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Ωραία απασχόληση αλλά χρειάζεται και ο σκύλος να θέλει πράγματι να παίξει το παιχνίδι. Πριν δύο χρόνια είχα πάρει μερικά frisbee αλλά τίποτα. Αν ο σκύλος είναι του καναπέ και χωρίς drive δεν θα το ευχαριστηθείς.

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Καλως τα δεχτηκες και καλα παιχνιδια!Το παλεψαμε και 'μεις πριν καποιο καιρο και θελω να το ξαναπαλεψω τωρα,αλλα μεχρι στιγμης εγω τρεχω παραπανω απο τον σκυλο:cool:;)

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Από pray drive η μικρή άλλο τίποτα.... ότι κινείται εκτελείται!! (Βig Billy μας είπες του καναπέ ή μου φάνηκε?????? Αστειεύομαι!! :p )
Πιστεύω ότι εάν ο σκύλος έχει pray drive όλα είναι δυνατά και στο frisbee εάν θες να κάνεις παιχνίδι τύπου ρουτίνα δεν σε πειράζει ακόμα κι αν δεν έχει και την επαναφορά δεδομένου ότι θες να φεύγει για το επόμενο (αν και γνώμη μου ότι και τα δύο μαθαίνονται και το παιχνίδι με το frisbee και η επαναφορά).

Βασικό κομματι να το εισαγάγεις σωστά (πόσο μάλλον σε μικρόσωμη φυλή) και να το δει σαν τρελό παιχνίδι!

Άντε να δούμε τα χαϊρια μας και με αυτό!!!

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Οχι, το "του καναπέ" παει προς την δικιά μου βαρεμένη :D

Είναι ωραίο παιχνίδι.
Μπορείς μέσα απο αυτό το παιχνίδι να κάνεις όλη την υπακοή σου.

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Κι εμείς υφασμάτινο έχουμε και το γουστάρουμε τρελά. Λίγο μεγάλο βέβαια και το πατάμε καμιά φορά όπως το φέρνουμε. Αλλά 4.5 κιλά σκυλί, δε θα ήθελα να το χτυπήσει πλαστικό frisbee...

LenaBorderCollie

Well-Known Member
17 Μαϊου 2012
489
0
34
Θεσσαλονίκη
Πηραμε και 3 λαστιχένια frisbee!Αρχισε να ενδιαφέρεται λιγάκι παραπάνω...Δηλαδή τα κυνηγάει στο έδαφος.Πιστεύω πως σε λίγο καιρο θα είναι αστέρι!!!

LenaBorderCollie

Well-Known Member
17 Μαϊου 2012
489
0
34
Θεσσαλονίκη
Για αρχή την αφήνω να προσπαθεί να μου το πάρει κανενα 10' πριν απο τα χέρια μου και μετα το πετάω.Νευριάζει πολυ αλλα μόλις το βλέπει να φεύγει γίνεται καπνός.Καλά κανω?

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
738
χαλκιδα
www.facebook.com
πρωτα παιξε κρατωντας το και αυτη να το τραβαει απο τα χερια σου και να το κερδιζει.αν κοψει περα με το φρισμπι παρε αλλο και προκαλεσε την να παιξετε κ παλι τα ιδια.το πεταγμα μπορεις να το κανεις και πιο μετα