french bulldog

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
:confused::confused:καλημερα μα το ξερω ολα τα σκυλια εχουν γυρω στις 2000 μαζι με μεταφορα παμε 2500 περιπου ενταξει μεχρι εκει δεν εχω σκοπο να φτασω παραπανω δεν ειμαι επαγγελματιας εκτροφεας για να κανω επενδυση .Και αντε και το πηρες αντε και πηγε καλα αντε να βρεις και αρσενικο μετα χαμος θα κοιταξω και αυτα τα εκτροφεια [Αγλλια δεν εχει καραντινα?] και βλεποντας απο Αγλλια εχω ανθρωπο να μου το φερει.Και κατι αλλο ποτε πρεπει η σκυλα μου να κανει εξετασεις και ποιες να μου της γραψεις ο γιατρος ειπε 10 μηνων ισχυει? Ξερω phatella αλλη?

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
2000 πανε τα κουταβια 2 μηνων! Αμα θες μεγαλητερο (6 μηνων και ανω) και πολυ καλο, δεν θα σου φτανουν τα 3000 νομιζω.
Η Αγγλια δεν εχει καραντινα- και σε καμια περιπτοση, οταν βγαινει απο κει σκυλος- Παλια ειχε, οταν εμπαινε στην χωρα.
Τωρα απαιτουνται απλα καποιοες προεργασιες και προυποθεσεις (αρκετη χαρτουρα, τρεξιμο και αναμονη) και πας και με σκυλο αγγλια χωρις καραντινα.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Εξετασεις για τι πραγμα??
Εδω ο ομιλος δεν υποχρεωνει για καμια εξεταση!
Εαν οστοσο θες να εισαι σωστη, στην ηλικια 15 μηνων κανεις πατελλα, αγκονα, καρδια, και Hemivertibrae τουλαχιστον.
Και βεβαια να ειναι απαλαγμενος ο σκυλος απο Distichiasis, αλλεργιες και να εχει καλη αναπνοη!
Στην γερμανια κανουν πια και "τεστ αντοχης" για να περασουν ZTP.

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
ασχετα με το τι ειμαι υποχρεωμενη και τι οχι αυτα πρεπει να γινουν και θα γινουν. Ειναι ο σωστος δρομος εαν θελεις να εισαι ενταξει με τον:cool: εαυτο σου και μετα με τους αλλους

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
εσυ πιστευεις οτι θα βρεις σκυλο 6 μηνων που θα των εχει το εκτροφειο τοσους μηνες θα ειναι κατι εξαιρετο και θα στο δωση εαν εχεις την εκτροφεα αδερφη μπορει.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
ασχετα με το τι ειμαι υποχρεωμενη και τι οχι αυτα πρεπει να γινουν και θα γινουν. Ειναι ο σωστος δρομος εαν θελεις να εισαι ενταξει με τον:cool: εαυτο σου και μετα με τους αλλους
Ναι, ετσι ειναι το σωστο!

εσυ πιστευεις οτι θα βρεις σκυλο 6 μηνων που θα των εχει το εκτροφειο τοσους μηνες θα ειναι κατι εξαιρετο και θα στο δωση εαν εχεις την εκτροφεα αδερφη μπορει.
Δυσκολα μαλλον! Εγω ημουν πολυ τυχερη- μου εχουν εμπιστευτει 2 φορες σκυλο καλο (σε ηλικια 6 και 7.5 μηνων).

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
Μαλλον εχεις δικιο καλησπερα Εποικινωνησα με τα δυο εκτροφεια το εβετικο και το ενα το γερμανικο το αλλο kιids εχουν και ονοματα σαν τρενα φαινεται να εκτρεφει ροτβαιλερ.Περιμενω απαντηση εστειλα email θα δουμε παντως ο γερμανος εχει γεννα 1-4-2011 και παρατηρησα οτι η ελβετιδα εχει δικα του αιματα

msantas

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
170
0
38
Π.Φάληρο
Εγώ θα αναφέρω απλά πως η Kinga(Du Champagne) προτείνει για εκθεσιακό Γάλλο από 9 μηνών και πάνω...

Τρέλα με τις εκθέσεις και εσύ ε;:p

ΥΓ. Σου έγραψα πως να φτιάξεις τα μνματα
αλλά με σύνδεσες με Τρίκαλα από ότι βλέπω!!!:mad:

Φτου σου!!!!:maria::paja1:

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
Εγώ θα αναφέρω απλά πως η Kinga(Du Champagne) προτείνει για εκθεσιακό Γάλλο από 9 μηνών και πάνω...

Τρέλα με τις εκθέσεις και εσύ ε;:p

ΥΓ. Σου έγραψα πως να φτιάξεις τα μνματα
αλλά με σύνδεσες με Τρίκαλα από ότι βλέπω!!!:mad:

Φτου σου!!!!:maria::paja1:
Μην μου αναφερεις τη λεξη Τρικαλα παθαινω σοκ.Καλημερα δεν ειναι οτι σε εγραψα δεν καταλαβαινω γρι πρεπει να φερω εναν ανθρωπο στο σπιτι γιατι δεν σκαμπαζω τιποτα .Που ειναι αυτα τα εργαλεια πρωτον δευτερον απο που το φτιαχνεις απο το φορουμ εδω η απο την σελιδα την αλλη που γραφτηκα Αστα να πανε δυσκολο πραγμα η τεχνολογια.Να δωσεις πολλα φιλακια στον Ορατιο .Μηπως μπορεις να μου πεις ποσο στοιχεισε ο Ορατιος ξερω οτι τ.ον εφερες με αεροπλανο γιατι την επομενη μιλησα με την Kiga και μου ειπε οτι ερχεται ενα κουταβι της στην Ελλαδα μαλλον ηταν το δικο σου.Μου αρεσουν παρα πολυ οι εκθεσεις εχεις δικιο.:(:)

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
Για πιο γερμανικο εκτροφειο μιλας??
Το Μestreechteneerkers? Δεν ειναι γερμανικο- αλλα ολλανδικο.
Για αυτο βγαζεις τα ματια σου να το διαβασεις ?Ναι για αυτο σου μιλαω και ειναι οπως σου τα εγραψα πιο πανω.Τα θεωρω πολλα λεφτα για ενα κουταβι που δεν ξερεις πως θα σου εξελιχθει.Τελικα μαλλον θα καταληξω η στην Κiga η στο frustyle δεν ξερω δυσκολη αποφαση τι λες και συ Msandas

msantas

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
170
0
38
Π.Φάληρο
Τι να σου πω την Kinga θα σου προτείνω!
Τα λέει έξω από τα δόντια...
Διπλό χρυσό καλύτερου εκτροφέα δεν είναι
τυχαίο....

ΥΓ. 1760 ο μικρός και 240 για το παιδί που
τον έφερε.Κάτι ακόμα που μου άρεσε στην
Kinga, για να μην αγχωθεί με το ταξίδι ο μικρός
τον εξάντλησε όλο το απόγευμα και στο ταξίδι
κοιμόταν σα πουλάκι....

Θα ευχαριστιθείς επικοινωνία μαζί της!

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
;);)Καλημερα συγγνωμη μηπως εισαι βρυκολακας χαχαχαχαχα....... Πως να εποικινωνουμε τετοιες ωρες .Οπως το λες τελικα μαλλον εκει θα καταληξω .Το ποσο ειναι λογικοτατο. Θα ειδες οτι εποικινωνησα και με αλλα εκτροφεια χαρης της frenchie με πολυ ωραια σκυλια ομως τα χρηματα ειναι παρα πολλα γιατι μαζι με το ταξιδι παμε 3000 ευρω εγω τουλαχιστον αυτη την στιγμη ειναι αδυνατον να τα δωσω ειναι πολλα λεφτα.Σε τελικη αναλυση εχει πολυ καλα σκυλια.:mad:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ναι, ρε σεις, πώς και δεν έχετε κοιμηθεί ακόμα?! Εδώ είναι περασμένες 11, το Μουφ έχει κοιμηθεί προ πολλού κι εγώ προσπαθώ να δω μια σειρά που παρακολουθώ και κουτουλάω! Που πα να πει ότι έχετε μεγαλύτερη έμμονη ιδέα για σκύλους από μένα...:p:D

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
καλημερα sara εγω κοιμηθηκα και απλως ξυπναω νωρις ο βρυκολακας στην υποθεση ειναι ο Msantas κανει baby siting στον Ορατιο χαχαχαχαχα.....

msantas

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
170
0
38
Π.Φάληρο
Eίμαι βραδινός βρε παιδιά στις 4 σχολάω και στις 6 κοιμάμαι!!!!

Βρυκόλακας moi?

Mία δεν πιάνει μπροστά μου.... :p

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
Ελα να σου πω ασε και κανενα πελατη για κανενα αλλο .Μονο βραδυνος εισαι πρωι δεν δουλευεις καθολου.Αμα θες ρεπο τα κανω εγω αλλα τι νομιζεις εχω κανει και εγω χρεη βρυκολακα φιλια στον Ορατιο βαλε και καμια φωτο να τον δουμε