french bulldog

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
:)Καλημερα σε ολους θελω να ρωτησω καποιον που να ξερει καλα απο γαλλικα ποτε πρεπει να σταματησω την junior τροφη και να δωσω adault γιατι καπου στο φορουμ διαβασα οτι την σταματαμε 6 μηνων και παρεπιπτοντις δεν μπορω να πω οτι την τρωει ευχαριστα της δινω royal για french bulldog τησ εδωσα και την pyppy junior και ουτε αυτην την ετρωγε παρα μονο εαν μυριση οτιδηποτε τρωμε εμεις τρελαινετε.Γενικως τρωει λιγο και δεν θελω να αλλαξω τροφη μην μου γυρισει σε διαροιες:cool:

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Η royal canin γράφει στις συσκευασίες της πότε θεωρητικά πρέπει να γίνει η αλλαγή (αν δεν κάνω λάθος στους 10 μήνες). Το γεγονός ότι θα αλλάξεις τροφή δε σημαίνει ότι θα κάνει και διάρροιες. Μπορεί να μην της αρέσει, γιατί να πρέπει σώνει και καλά να φάει μία τροφή που δεν της αρέσει. Εμένα την τρώει, άλλες ούτε να τις δει. Συνήθως διάρροιες προκαλούν οι απότομες αλλαγές στη τροφή.

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
απο το εκτροφειο που την πηρα αυτην ετρωγε και μαλιστα ηταν και πολυ χονδρη τις αλλες δεν θελω να τις δωσω γιατι δεν μου αρεσουν δεν θελω να γραψω ονοματα μονο εαν πεσω σε arcana κλπ και παλι δεν ειμαι σιγουρη πως θα την φαει εχω την εντυπωση πως θελει φαγητο της μαμας .

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Στα γαλλικα δεν δινουμε περα των 5-6 μηνων τροφη για Junior!
Οταν τρωνε "οσο συνηστα ο κατασκευαστης της τροφης" δηλ, μεχρι 10-15-18 μηνων, εχουν παρα πολυ συχνα προβληματα με τα ακρα- κανουν στραβα ποδια - προς τα εξω γυρισμενες πατουσες και αλλα!

Εγω στα δικα μου δεν εδινα καθολου junior τροφη! Με συμβουλη γερμανιδα εκτροφεα γαλλικων, κατευθειαν στην συντηηρησης!

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
:mad:Το δικο σου αρθρο διαβασα για αυτο και ρωταω τωρα η σκυλα ειναι 6 μηνων δηλαδη να τελειωση η τροφη και της δινω adault ποσο μια φορα την ημερα η δυο φορες και μια και σε βρηκα πες μου για εκτροφειο frustyle:confused:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Οπος τα λεει και ο Karotsas.
2 φορες- και αυτο μπορεις να το κρατισεις για ολη του την ζωη!

Το Frustyle εχει παρα πολυ οραια σκυλια- το μονο που δεν μαρεσει ειναι, οτι βγαζει ΠΟΛΥ Fawn kai Fawn Pied.- γενικος ζευγαρονει πολυ ανοιχτοχρωμα σκυλια. Με τον καιρο αυτο επιφερει μια απολια της χρωστηκης που συνοδευεται παντα και με σοβαρα προβληματα υγειας!

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
Οπος τα λεει και ο Karotsas.
2 φορες- και αυτο μπορεις να το κρατισεις για ολη του την ζωη!

Το Frustyle εχει παρα πολυ οραια σκυλια- το μονο που δεν μαρεσει ειναι, οτι βγαζει ΠΟΛΥ Fawn kai Fawn Pied.- γενικος ζευγαρονει πολυ ανοιχτοχρωμα σκυλια. Με τον καιρο αυτο επιφερει μια απολια της χρωστηκης που συνοδευεται παντα και με σοβαρα προβληματα υγειας!
Κοιταξε μιλησα μαζι της εγω βασικα θελω ανοιχτοχρωμο εχω ενα brindle κοριτσακι μιλησα και με du champagne και yanoell και με de la parure μονο με barings nords δεν μιλησα και αυτο γιατι δεν βγαινει η σελιδα το κοστος ειναι περιπου το ιδιο εκτος του frustyle που ειναι το πιο ακριβο . Μην ξεχνας ομως οτι και η du champagne χρησιμοποιει αιματα απο εκει να σκεφτεις οτι ο μπαμπας του Ορατιου ειναι παππους του κουταβιου που θελω να παρω και μιλησα και με ενα αλλο ρωσικο εκτροφειο δεν θυμαμαι το ονομα θα στο γραψω μετα.Εγω τι πρεπει να κανω εμενα μου αρεσουν οι γραμμες της εχει πολυ ωραια σκυλια πιο εκτροφειο θα προτιμουσες ξερω οτι προτιμας Du champagne αλλα δεν θαπρεπε να ερθει και διαφορετικο αιμα .Ειδα και την βολτα σας εχετε ωραια παρεα εισαστε τυχεροι παντα τετοια:eek:

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
ΥΓ τα χρηματα ειναι πολλα για αυτο θα ηθελα την συμβουλη σου η εαν εχεις καποια αλλη αποψη ο πατερας ειναι ch τροβαδουρος του frustyle και η μαμα ειναι bomb παραραδεισο του frustyle. Και υπαρχει και μια γεννα απο brindle που εχει βγαλει fawm

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Οταν θες να παρεις ανοιχτοχρωμο, κοιτα να ειναι απο σκουρες γραμμες!
Να μην εχει ΜΟΝΟ fawn- fawn-pied progonous.

Δεν πρωτιμω το Du Champagnge δε και καλα! Αλλα η Kinga εμαθε απο τα λαθη του παρελθων που εκανε και εχει καλα σκυλια!
Το ζευγαρωμ απο το οποιο προεκυψε ο Oratio το βλεπω με αρκετο σκεπτισμω.
Σιγουρα ο Ορατιο δεν θα επρεπε να ζευγαρωσει ποτε του με Pied- η Fawn θηλυκια- ( οπος και ολα τα σκυλια απο αυτην την τοκετομαδα) το ρισκο του χαμενου Pigment εκει ειναι πολυ μεγαλο.
Στο ερωσσικο A'Vigdors εχεις ρωτησει?
Βεβαια κανουν εκτροφη σε πολυ μεγαλη φαση- φαμπρικα γαλλικων μου φαινεται και αυτο δεν μου αρεσει και πολυ- αλλα εχουν βγαλει και πολλα τρομερα σκυλια. Σιγουρα αυτο εχει να κανει και με την ποσοτητα- αλλα.....!

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
Οχι δεν μιλησα με το συγκεκριμενο εκτροφειο θα μιλησω ομως μιλησα με ενα αλλο το ονομα του ειναι zon Miracll μαλιστα σκυλι της εχει κρινει ο Μακ.... ξερεις εσυ και του εδωσε εαν θυμαμαι το καλυτερο φυλης .Δεν ξερω τι να κανω πολυ μπερδεμα .Η Κiga ξερω εχει γεννα μου εχει πει να μιλησουμε τελος του μηνος.:eek:

karotsas

Active Member
25 Ιουλίου 2010
34
0
το α'βιγδορς δεν θα το πρωτινά όχι επειδή δεν έχει καλα σκυλιά ι κουτάβια......αλα επειδή εχει πολλές γραμμές αίματος...βασικά αμα θες σκύλο μονο για έκθεσης και να είναι το φιλαράκι σου, πάρε ένα κουτάβι που να σου αρέσει οπτικά,και από γονείς με εξέτασις....για το show νωρίτερα απο ενα 6 μινο είναι νωρίς να πεις κάτι με σιγουριά.....βεβια φαίνεται αν έχει προοπτικές άλλα μόνο αυτό! Να αποφεύγεις σκυλιά με μι έντονη μάσκα(σε φαβν) και μεγαλόσωμα ,άμα πας σε ασπρο με μπαλώματα μύτη, μάτια,χείλια να είναι χρωματιστά

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
Δεν ξερω για ποιον σκυλο μιλας!
θα των βρω και θα σου γραψω και καλησπερα σας παντως ειναι δυσκολη αποφαση και ομολογουμενος δεν ειχα ιδεα για το θεμα του χρωματος εχω ασχοληθει πριν χρονια αλλα με γαλλικα ποτε.:mad::p

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
O σκυλος λεγετε zon MIRACL ειναι διεθνης C Show dog ACIB 7 του 2009 Λιθουανια δικαστης.......το ονομα το παραληπο 1cw cac best male cacib λιθουανος και διεθνης πρωταθλητης. Zon MIRACL HARISMA Ex 1 cw best female CACIB καλυτερο φυλης δικαστης ιδιος .6 1 2009 ΔΟΥΒΛΙΝΟ CH zon MIRACL Champion ex 4 zon MIRACL TI AMO Ex 1 CW CH zon MIRACL ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΒΟΜΒΑ Εχ 1 cw best female CAC CACIB Καλυτερο φυλης Euro νικητης Πρωταθλητης Ιρλανδιας δικαστης...........παραληπο ονομα το κουταβι απο αυτο το εκτροφειο ειναι ασπρο μαυρο

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
το α'βιγδορς δεν θα το πρωτινά όχι επειδή δεν έχει καλα σκυλιά ι κουτάβια......αλα επειδή εχει πολλές γραμμές αίματος...βασικά αμα θες σκύλο μονο για έκθεσης και να είναι το φιλαράκι σου, πάρε ένα κουτάβι που να σου αρέσει οπτικά,και από γονείς με εξέτασις....για το show νωρίτερα απο ενα 6 μινο είναι νωρίς να πεις κάτι με σιγουριά.....βεβια φαίνεται αν έχει προοπτικές άλλα μόνο αυτό! Να αποφεύγεις σκυλιά με μι έντονη μάσκα(σε φαβν) και μεγαλόσωμα ,άμα πας σε ασπρο με μπαλώματα μύτη, μάτια,χείλια να είναι χρωματιστά
σε ευχαριστω πολυ για τις διευκρηνησεις ομως δυστυχως οι γνωσεις μου στην μορφολογια των γαλλικων ειναι μικρες . Απλα μου αρεσει ο πιο κομπακτ τυπος και ο πιο μικροσωμος εχω μια μικρη θηλυκια αλλα δεν νομιζω να γινει και champion θα την κατεβασω στην εκθεση τουΚΟΕ Και θα δω πως θα παει ηθελα ομως και ενα δυνατο εκθεσιακο

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Εαν θες δυνατο εκθεσιακο, πρεπει να πας σε αλλα νουμερα! Να παρεις σκυλο ανω των 6 μηνων- μην σου πω και χρονιαρικο.
Κατω απο 2.000-2.500 δεν θα βρεις ομως τιποτα!
Η ΜοναΛιζα μου φαινονταν απο 6 μηνων, οταν ηρθε στα χερια μου, οτι ειναι δυνατο χαρτι!
18 μηνων ηταν GR.Champion- ειχε παρει και το ΒΟΒ απο την Νεον!

Και ο καροτσας εχει δικιο= το Α'Vigdor's εχει οντος πολλες γραμμες και βγαζει τελευταια πολλα καλα σκυλια- αλλα σιγουρα ακομα πιο πολλα μετρια και πετ,που απλα δεν φαινονται πουθενα. Εκει κανει η ποσοτητα την διαφορα. Εαν εχεις 500 κουταβια το χρονο, η πιθανοτητες να εχεις 3-4 Super Duper Champion αναμεσα ειναι σαφος μεγαλητερη απο οταν ενα εκτροφειο εχει 50 κουταβια ανα ετος.
Το "de la Parure" εχει χασει αρκετο "εδαφος" τα σκυλια τους βεβαια κανουν μπαμ απο μακρια- εχει πολυ αναγνωρισιμες γραμμες πια- αλλα τα σκυλια ειναι "μετρια", καμια σχεση με τα "βαρια" ρωσσικα.
Για κοιτα και το "Sirmium Kids" και το "Mestreechteneerkers".Εχω δει πολλα αξιολογα σκυλια στην γερμανια απο αυτα τα δυο εκτροφεια!
Μονο εκει το βαρος δεν ειναι στα χρωματα- οπως στo Frustyle που βγαζει αβερτα fawn- fawn pied- αλλα στην μορφολογια!

Last edited:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Και ενα αλλο παρα πολυ προσεγμενο εκτροφειο (λιγες γεννες, πολυ μελετημενες και πολλα παρα πολυ καλα σκυλια) που μουρχεται στο μυαλο- αλλα εκει θες κοντα 3.000 για κουταβι, ειναι το "Du Soleure" stin Elvetia.
Και το "Zandaplatz" στην αγγλια επισης ενα αλλο εκτροφεια, που μου αρεσουν πολυ τα σκυλια!