"Δεν είναι κακός ο λύκος η Κοκκινοσκουφίτσα είναι κακιά"Αρη κάτι μου θυμίζει ο σκύλος σου, μεγάλα αυτια, μεγάλο στόμα....
Α, το βρήκα!!!
View attachment 12445
Κι αυτον μαυρο τον βλεπω! Τυχαιο?Σε μερικές φωτογραφίες μοιάζει με τον αρχαίο Αιγύπτιο θεό Άνουβι:
Γιαννη, ποτέ δεν εχω περασει τοσον χρονο με καποιο ατομο. Με την Ηρα ειμαστε μαζι ολο το 24ωρο. Αρα δικαιως εχει παρει τον τιτλο της συντροφου.Μία ερώτηση: Το ξέρει η γυναίκα σου? (ότι είναι η ...σύντροφός σου)
Οχι. Χωρανε 4 δαχτυλα αναμεσα στο περιλαιμιο και στον λαιμο.Το λουρι δεν ειναι πολυ σφιχτο και φαρδυ;Τη βολευει;
Καθημερινα. Στο δασος, στο ποταμι ή απλά στα χωραφια.Τυχερη που κανει τις βολτες της στην υπαιθρο!!
Ε, Ναι! Τι δουλεια ειχε το κακομαθημενο μονο του στο δασος?"Δεν είναι κακός ο λύκος η Κοκκινοσκουφίτσα είναι κακιά"
θα ειναι σα να εχει φαει την κοκκινοσκουφιτσα και φορεσε τα ρουχα της.εγω θελω φωτο με κοκκινο τσεμπερακι κ κοκκινη φουστιτσα να γελασουμε λιγο!θα της πηγαινει παρα πολυ!!!!
να τα φορα η Ηρα η ο Αρης?αρη να την χαιρεσαι ρε φιλε κ απο οτι βλεπω δεν μενει ευχη αυτο,το κανεις...μοντελακι!εγω θελω φωτο με κοκκινο τσεμπερακι κ κοκκινη φουστιτσα να γελασουμε λιγο!θα της πηγαινει παρα πολυ!!!!