fool 3E χτενα σκυλων!!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Μη μου λες τέτοια!
Ένα μήνα το χρησιμοποιώ καθημερινά!:confused:

Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Μια φορα την βδομαδα θελει χτενισμα με αυτη την χτενα. Δεν κανει πιο συχνα!! Παει το ξεπουπουλιασες :p Πλακα κανω απλα απο εδω και περα να την κανεις μια φορα την εβδομαδα. Μας το ειπαν και στο πετ σοπ εμας!!

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.111
1.389
και εγω αυτη εχω! αναντικαταστατη! ειναι κοντοτριχα και τα δικα μου.. και ειναι η καλυτερη που εχω δοκιμασει...
Με τo furminator και τα παραπλησια τα ξεπουπουλιασα τα σκυλια!.. στο ντουλαπι το εχω αμπαρωμενο..
και αν προσθέσω για όσους δεν το ξέρουν ότι το zoom groom από την αντίθετη πλευρά του (αυτή χωρίς τα δοντάκια) είναι πολύ καλή στο να αφαιρεί τρίχες από καναπέδες και ρούχα!!!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
και αν προσθέσω για όσους δεν το ξέρουν ότι το zoom groom από την αντίθετη πλευρά του (αυτή χωρίς τα δοντάκια) είναι πολύ καλή στο να αφαιρεί τρίχες από καναπέδες και ρούχα!!!
Μαρια μην προσπαθεις να τους δελεασεις για να παρουνε την "δικια σου" χτενα:p Αφαιρει απο τον καναπε και αηδιες!!! :p Παιδια η fool 3E ειναι κα-τα-πλη-κτι-κη :D

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.111
1.389
Μαρια μην προσπαθεις να τους δελεασεις για να παρουνε την "δικια σου" χτενα:p Αφαιρει απο τον καναπε και αηδιες!!! :p Παιδια η fool 3E ειναι κα-τα-πλη-κτι-κη :D
χα χα χα έχεις πολύ πλακα ρε ηλέκτρα... μην πάρετε την δίκια μου όχι όχι κάνει κακό...χα χα χα