Fides Breeder Salmon - Premium

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Αυτό τελικά το εφαρμόζει κανείς;
Mπορούμε να αιτιολογήσουμε πώς βοηθάει στην υγεία του σκύλου;
Το εφαρμόζει αρκετός κόσμος και δεν πρόκειται για πρακτική της μόδας. Ο πατέρας μου την εφάρμοζε σε σκύλο που είχε πριν σαράντα χρόνια και θεώρησε αυτονόητο ότι θα την εφαρμόζω κι εγώ στον δικό μου. (Αλλά τελικά εμένα με έχει παρασύρει η μόδα της ξηράς, χωρίς νηστεία)

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Κάτω από κάθε τι που έγραψα υπάρχει link με φωτογραφία και άλλες πληροφορίες.

Δεν έγραψα "την τέλεια διατροφή". Έγραψα ενδεικτικά και σχετικά βιαστικά πως μπορείς να κινηθείς οικονομικά χαμηλά και ποιοτικά πολύ υψηλά. Μπορεί όλα να αντικατασταθούν ή να συμπληρωθούν με πολλά άλλα πράγματα, όπως γιαούρτι, κεφαλάκια, κιμά κοτόπουλου κατεψυγμένο, κεφάλια σολομού, κεφίρ, τόνο κονσέρβα, μπρόκολο, σπανάκι, λαιμούς κοτόπουλου, κλπ.

Το γιατί να δίνει το ένα ή το άλλο έχει λίγη σημασία αν η όλη προσέγγιση στην διατροφή του σκύλου του είναι η παραπάνω (ειδικά σε αυτά που το ποσοστό τους ανέρχεται σε 1 κουταλιά της σούπας κάθε 3 μέρες, π.χ.).

Θα μου "άρεσε" (περισσότερο) να μου πεις για την ζάχαρη που περιέχει το αριάνι ή το ξυνόγαλα και όταν πας super market να δεις και πόση ζάχαρη έχει το γάλα (οποιαδήποτε μάρκα), το ψωμί του τοστ, τα δημητριακά (ακόμα και αυτά που προτείνονται σε δίαιτες), τα γιαούρτια, οι τοματοπολτοί για σάλτσες, οι χυμοί (ακόμα και αυτοί που μόνοι μας στίβουμε στο σπίτι) και πολλά... :)
α δεν είχα επικριτικό τόνο, σόρι αν φάνηκε έτσι, απλά το αριάνι έχει πολύ αλάτι ακόμα και για τον άνθρωπο..τα συστατικά που έχεις αναφέρει είναι σκέτα δηλητήρια ( ζάχαρη, γάλα, ψωμι τόστ κτλ) και δεν τα αγοράζω.. γιατί στις υπεραγορές έχει 90 % σκουπίδια και 10 % πράγματα που αξίζουν.. η συζήτηση είναι μεγάλη, αλλά νομίζω είμαστε (οι 2) στην ίδια συχνότητα.. για τον σολομό έχω κάνει μεγάλη έρευνα.. εύχομαι κάποια στιγμή να την κάνω και άρθρο στο φόρουμ :D , και η νηστεία είναι καλή στον άνθρωπο ( όχι ταραμάδες, καλαμαράκια κτλ) και μερικοί το τραβάνε στην απόλυτη ξηρασία ( βίγκαν/χορτοφάγοι/ωμοφάγοι/ηλιοφάγοι-αεροφάγοι κτλ) που ναι μεν ''δείχνει'' ακραίο (άραγε όταν χαίρεις άκρας υγείας τι να θέλει να πει ο ποιητής :giggle: ) αλλά αν είσαι προπονημένος θεωρώ οτι κάνει καλό στο σώμα και στην ψυχή κτλ..

• Like
Reactions: ISKENDER

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog