Λοιπόν επειδή η Αμερική και οι εκτροφείς είναι φατρία μην νομίζετε οτι θέλετε. Το να έχει πετνιγκρυ ενα σκυλί εδώ δεν πάει να πει τίποτα ούτε καν οτι έχει εκθεσιακές γραμμές. ΟΛΑ τα κουτάβια απο Puppy Mills έχουν πετνιγκρυ μην τρελαίνεστε. Ένας εξαναγκασμός είναι και αυτός με το πεντιγκρύ το limited. Για μένα όσον αφορά τις εργασιακές φυλές δεν θα έπρεπε το 97% τον εκθεσιακών σκύλων και πρωταθλητών να ζευγαρώνουν στην Αμερική.
Dog Crime λες για τσάμπα μάγκας. Θα σου πω την γνώμη μου. Αν βγάλεις σκυλί κατσίκι που πράγματι δεν κάνει για εκτροφή πρέπει να το χαρίσεις και να δώσεις pedigree limited. Αλλά αυτοί τα πουλάνε απο 3500-5000. το πόσο τσάμπα είναι, μάλλον είναι μια άλλη ιστορία. Όπως και κάτι δεν μου αρέσει στους οργασνισμούς με σκυλιά για υιοθεσία. Κάτι παίζει απο πίσω
Dog Crime λες για τσάμπα μάγκας. Θα σου πω την γνώμη μου. Αν βγάλεις σκυλί κατσίκι που πράγματι δεν κάνει για εκτροφή πρέπει να το χαρίσεις και να δώσεις pedigree limited. Αλλά αυτοί τα πουλάνε απο 3500-5000. το πόσο τσάμπα είναι, μάλλον είναι μια άλλη ιστορία. Όπως και κάτι δεν μου αρέσει στους οργασνισμούς με σκυλιά για υιοθεσία. Κάτι παίζει απο πίσω