Fazoo 1st reunion!!!

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
435
53
Β.Α Αττική
Πολύ όμορφα ήταν όλα παιδιά! Πολύ καλή προσπάθεια!
Όσον αφορά το πάρκο πολύ καλό! Πιστεύω με το χρόνο να γίνει ακόμη καλύτερο.
Άντε να τελειώνουμε με τα εμβόλια γιατί θέλω πολύ να δω την Δάφνη μου να κάνει βουτιές!!!
Αν και γλιστρούσε αρκετά έξω από την πισίνα! Είδα μια φατσούλα που γλιστρούσε συνέχεια το καημένο!
Ευχαριστούμε!:)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Προειδοποιώ ότι δαγκάνει ο καρχαρίας...:mad:
Πφφφφ... συκοφαντίες!! Μιά χαρά ήταν ο μινι-Σώτος! Κύριος!

Γενικά όλοι ήταν κύριοι και κυρίες! Δεν ξερω πόσοι μαζευτήκαμε τελικά αλλά πρέπει να ήμασταν καμιά 30αριά σκύλοι ξαμολημένοι και συμπεριφέρθηκαν όλοι άψογα! ούτε ρουθούνι δεν άνοιξε! η χαρά της κοινωνικοποίησης! Ηταν τέλειο να βλέπεις τόσα σκυλιά με τόσο άψογη συμπεριφορά, παρά το τραυματικό παρελθόν των περισσοτέρων! Για να μη λένε μερικοί μερικοί οτι αυτά δεν γίνονται στην Ελλάδα! Χάρηκα πολύ που όλα τα σκυλούνια που παρεβρέθησαν έχουν πάει σε τόσο καλά χέρια..... Με το καλό και στο επόμενο reunion!!

Eυχαριστούμε πολύ το puppies park!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Πολύ όμορφα!!!

Πολύ συγκινητικά πράγματα!!!

Μπράβο σε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

Βρε Παναγιώτη...ήρθες και δεν μας έψαξες;
Δυό πιθαμές χώρος.
Δεν είχες αγωνία να μας γνωρίσεις; :rolleyes::D

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
435
53
Β.Α Αττική
Βρε Παναγιώτη...ήρθες και δεν μας έψαξες;
Δυό πιθαμές χώρος.
Δεν είχες αγωνία να μας γνωρίσεις; :rolleyes::D
Πρέπει να είμαστε οι μοναδικοί χωρίς... σκύλο!
... πως να σας βρω; Να αρχίζω να φωνάζω mareco! kopriti! Εδώ Παναγιώτης! :)

Sent from my XT910 using Tapatalk 2

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Πολύ συγκινητικά πράγματα!!!
Ελα παραδεξου το εκλαψες και συ!:cool:
Ηταν πολυ ωραια συναντηση. Ειναι απιστευτη ικανοποιηση να βλεπεις σκυλακια που εχουν ζησει στο δρομο και βρεθηκαν σε πολυ ασχημη κατασταση να εχουν εξελιχθει σε υπεροχους συντροφους.
Μπραβο στο Fazoo για αλλη μια φορα!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
... πως να σας βρω; Να αρχίζω να φωνάζω mareco!
Να φωνάξεις όχι, αλλά αν ζήταγες να σου δείξουν το mareco, θα μας έβρισκες ;-)
Δεν είσαι διαβασμένος όμως :shake:
Ενα μικρούλη μαύρο καρχαριάκι που πήγαινε από αγκαλιά σε αγκαλιά, δεν το είδες;

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Αν και δεν διανύω την καλύτερη περίοδο της ζωής μου, φεύγοντας και οδηγώντας για το σπίτι, αυτό που αισθάνθηκα ήταν μία γλυκιά γεύση και ηρεμία.
Το υπόλοιπο της ημέρας κύλισε πολύ καλύτερα του αναμενόμενου...
Είναι γνωστή η ρήση για το πόσα πράγματα παραπάνω μπορεί να πει μία φωτογραφία σε σύγκριση με τις λέξεις.
Η σημερινή ατμόσφαιρα της συνάντησης δεν μπορεί να αποτυπωθεί ούτε με λόγια αλλά και ούτε σε φωτογραφίες.....

Μόνο ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ στον Γιάννη και στον Ανδρέα για την φιλοξενία και την ευγένεια τους και φυσικά τον σεβασμό μου στην Μαριάνθη και τον Κώστα....

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Πολύ λυπάμαι που το έχασα, στο επόμενο θα είμαι σίγουρα εκεί :)

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Κι εγώ δυστυχώς το έχασα,αλλά θα φροντίσω την επόμενη φορά να μη το χάσω με τίποτα!

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Δεν το σχολιασα χθες...
καποια σκυλακια που ηξερα απο το καταφυγιο και τα ξαναειδα χθες ηταν πραγματικα αγνωριστα.
Είναι απιστευτο τι μπορει να κανει ενα καταδικο του σπιτι και καταδικοι του ανθρωποι σε ενα πρωην αδεσποτο. Ηδη απο την παραμονη τους στο καταφυγιο με τις φροντιδες της Μαριανθης και του Κωστα αλλαζουν αλλα ειναι εντυπωσιακη η διαφορα οταν τελικα υιοθετουνται.

Δεν μενει παρα να ευχηθω ακομα περισσοτερες υιοθεσιες και ακομα περισσοτερες εικονες σαν τις χθεσινες. Ευτυχισμενους ανθρωπους και ευτυχισμενα σκυλια.

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Δυστυχώς ούτε και εγώ κατάφερα να έρθω επειδή είχα πρακτική!!Στο επόμενο ελπίζω να τα καταφέρω!!!
Περιμένουμε φωτογραφίες!!

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Αχ είναι πολυυυυυυυ κουκλακι, ειδικά στην πρώτη φωτογραφία σε λιώνει τό ύφος του. Νά τον χαίρεσαι.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2