FALKO VOM SITTARD

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
O ΘΡΥΛΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Πιστευω οτι σαν ονομα και σαν σκυλος ειναι ο πιο γνωστος σκυλος που υπηρξε στην Ελλαδα...
Το τηλεφωνω μας χτυπαει τακτικα απο ανθρωπους που ξερανε το Falko η τελος παντων τον ειχαν ακουστα ακριβως σαν Θρυλος (γι'αυτο και το παραπανω)..

S:Noris Vom Gruntenblick
D:Cita Vom Sittard

MULTI CHAMPION, INTERNATIONAL CHAMPION,YUGOSLAVIA CHAMPION,GREEK CHAMPION,HUNGARIAN CHAMPION,BULGARIAN CHAMPION ,JUNG WORLD CHAMPION...

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
ROTTIE said:
Και βίντεο αν έχεις…
Σε Video εχουμε τον Falko...πρεπει να το μετατρεψω σε DVD...

Φωτογραφια εχω δικα μου αλλα ακριβως γι'αυτο αναγραφω την σελιδα μου επανω στις φωτο...
και δεν θελω να φαω κραξιμο απο το Admin και γι'αυτο δεν τα εβαλα..

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Eλα μωρέ ...
αν μου επιτρέπεις ...

Να σε ρωτήσω, τα κύπελλα αυτά μάλλον δεν τα κέρδισε εδώ, πώς κατάφερες και στα δώσανε, γιατί της Astras (της πιο πολυβραβευμένης σκύλας που έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα, σημειωτέον), που τα ζήτησα, πήρα τ@#@%#%$# μου ... :lol: :lol: Τα αγόρασες extra?? Aκόμα και αυτό πρότεινα εγώ, αλλά δεν γινότανε ... :cry:

Falko

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2007
552
0
Χαλκιδικη
www.rottweilers-gr.com
Τα κυπελα αυτα τα ειχε κερδισει οσο ηταν στην κατοχη του Βασιλη και τον συνεργατη του.. :wink: και ετσι ναι τα εχουμε!! :wink:
Η φωτογραφια ειναι τραβηγμενη εδω απο την γυναικα του πρωην.συνεργατη

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Aστο δεν πειράζει, ούτε ο ίδιος θα ήθελε ... ονόματα εκτροφείων λέει Falko, το όνομα pedigree δεν ξέρω τί είναι ... Θυμίσου, το έχεις και εσύ στα pedigree σου ... :wink:

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Σε κάποια παλαιά περιοδικά έβρισκα κάποια V4 απο εκθέσεις του OΦΙΡΕ, με V1 κάποιον Κonan Βουλγάρικης εκτροφής ...
Εχε χάρη που είχε τον Noris μπαμπά και τον Μaradona αφέντη εκείνη την εποχή ...
Πολλοί εκτροφείς τον επέλεγαν λόγω του pedigree που είχε.Ο συγκεκριμένος σκύλος δεν έτρεχε πέρα από world dog show Budapest σε καμία άλλη έκθεση στην Ευρώπη (ADRK,IFR,εστω κάποια είδική στη Γερμανία) Ητανε αυτοκράτορας των βαλκανίων όντως, και πού τότε αυτα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να βγάλεις πραγματικό συμπέρασμα.
Και όσον αφορά απογόνους του, με τόσα ζευγαρώματα που έκανε με τις καλύτερες σκύλες της Σερβίας, έπρεπε να δώσει πολλά περισσότερα, αν τον συγκρίνω με τον Flash Wolferturm, ο οποιος έμεινε ελάχιστο χρόνο εκεί (με λιγα χρόνια διαφορά 1-2) και σαφώς ζευγάρωσε με λιγότερες σκύλες. ακομη σήμερα υπάρχει η σφραγίδα του στην εκτροφή.
Αναμφίβολα ήτανε καλύτερος σκύλος στην Ελλάδα τότε.

8)