Μήπως γνωρίζει κάποιος τί χρειάζεται για να βγάλει ο σκύλος διαβατήριο; Και πού μπορώ να απευθυνθώ;
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Μάλιστα, τόσο εύκολο; :-|Για να βγάλεις EU passport (μπλε) πρέπει να απευθυνθείς σε κτηνίατρο από χώρα της ΕΕ.
Το πιο εύκολο είναι να σου το στείλει κάποιος από Ελλάδα
Εγω ξερω, οτι αμα κανει μια φορα τεστ Αντισωματων (Titer Test) σε εγγεκριμενο εργαστηριο, και αυτος ειναι ενταξη, δεν χρειαζεται να ξανακανει, εφοσων κανει παντα τα εμβολια μες στην προβλεπομενη ημερομηνια!Ο σκύλος μου έχει σερβικό διαβατήριο, δηλαδή κάθε φορά που θέλω να κατέβω πρέπει να γίνει titer-test (πανάκριβο), άσχετο που έχει αυτοκόλλητα από εμβόλια κατά της λύσσας στο διαβατήριο.
ΝΟΜΙΖΩΝα σου κάνω και εγώ μια ερώτηση. Κουτάβι 2,5 μηνών (χωρίς εμβόλιο λύσσας) με EU passport πρέπει να διασχίσει την Σερβία. Γίνεται? Υπάρχει κάποιος που μπορεί να μας απαντήσει υπεύθυνα?
επειδή πρόκειται να ταξιδέψουμε τον Αύγουστο σε χώρα της ΕΕ και ενώ είναι εμβολιασμένος για λύσσα, είναι απαραίτητο να κάνει και το τεστ;Εγω ξερω, οτι αμα κανει μια φορα τεστ Αντισωματων (Titer Test) σε εγγεκριμενο εργαστηριο, και αυτος ειναι ενταξη, δεν χρειαζεται να ξανακανει, εφοσων κανει παντα τα εμβολια μες στην προβλεπομενη ημερομηνια!
Και αυτο για να εισελθει στην ΕΕ.
Δεν είναι έτσι...Εγω ξερω, οτι αμα κανει μια φορα τεστ Αντισωματων (Titer Test) σε εγγεκριμενο εργαστηριο, και αυτος ειναι ενταξη, δεν χρειαζεται να ξανακανει, εφοσων κανει παντα τα εμβολια μες στην προβλεπομενη ημερομηνια!
Οχι, αυτό είναι μόνο για χώρες εκτός ΕΕεπειδή πρόκειται να ταξιδέψουμε τον Αύγουστο σε χώρα της ΕΕ και ενώ είναι εμβολιασμένος για λύσσα, είναι απαραίτητο να κάνει και το τεστ;
Έτσι είναι! Όταν γίνονται τα επαναληπτικά εμβόλια στην ώρα τους δεν χρειάζεται να ξαναγίνει Titer TestΕγω ξερω, οτι αμα κανει μια φορα τεστ Αντισωματων (Titer Test) σε εγγεκριμενο εργαστηριο, και αυτος ειναι ενταξη, δεν χρειαζεται να ξανακανει, εφοσων κανει παντα τα εμβολια μες στην προβλεπομενη ημερομηνια!
+ Αγγλία, Ιρλανδία, Σουηδία και Μάλτα, σίγουρα ηταν ετσι μεχρι 30/06/10, θα το ψάξω να δω αν έγινε τελικά η τροποποίησηΟχι, αυτό είναι μόνο για χώρες εκτός ΕΕ
Δες εδώ
http://ec.europa.eu/food/animal/liveanimals/pets/qanda_en.htm