English Cocker Spaniel..από πού??

Buffalo

Well-Known Member
22 Σεπτεμβρίου 2012
73
0
Κοκόνι το σκέφτηκες ποτέ;
Μπορεί να σας ξινίσει ότι είναι Ελληνική φυλή(μην με πάρεις με τις πέτρες αλλά ξέρεις πως ήμαστε μια μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων) .

http://www.dogforum.gr/v3/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82.%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%AD%CF%82-66/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%80%CE%AC%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1.%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%83%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82.%CE%B3%CE%B9%CE%B1.%CF%84%CE%BF.%CE%BA%CE%BF%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B9-5458/

όχι καθόλου για πες κι άλλα!!

Buffalo

Well-Known Member
22 Σεπτεμβρίου 2012
73
0
Πιστεύω ότι το κοκονι σας ταιριάζει!!
ναι κι εγώ και περιμένω απάντηση!τι ανάγκες έχουν?τί πρέπει να προσέξουμε?που μπορούμε να βρούμε?πόσο?μίλα άνθρωπε μην ανάβεις φωτιές!

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
όχι καθόλου για πες κι άλλα!!

Ξέρω Ελάχιστα για την φυλή, διάβασε το θέμα, και υπάρχει το μέλος Kokoni που νομίζω μπορεί να σου λύσει τις απορίες που θα έχει και υπάρχει και το ανάλογο γκρουπ στο ΦΒ τώρα τιμές κτλ.. θα σε γελάσω.
Τώρα από προβλήματα υγείας;;;
Νομίζω στην έκθεση του Οκτωβρίου θα είναι και μερικοί ιδιοκτήτες- εκτροφείς εκεί.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Αν εννοείς το καβαλιέρ κινγκ τσαρλς ας μην μπλέξει καλύτερα. Αν δεν βρουν μία λύση με την συριγγομυελία προσωπική μου άποψη είναι ότι η εκτροφή του έχει καταντήσει ανήθικη.

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Κυβελη για δωσε μερικες πληροφοριες παραπανω για αυτο. Δεν εχει παρει τιποτα το αυτι μου.

Φλάφη

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2012
89
32
κρίμα και φαίνονται τόσο γλυκά πλάσματα , δε γνώριζα ότι είναι τόσο μεγάλη η έκταση του συγκεκριμένου προβλήματος υγείας πολύ κρίμα

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Αν έχεις χρόνο και διάθεση διάβασε το παρακάτω νήμα, Cavalier King Charles Spaniel International breeding programme: “Cavaliers for Life”
μιλάει και για την SM και για άλλες κληρονομικές ασθένειες που μαστίζουν την φυλή. Ειδικά η συριγγομυελία (SM) που συνοδεύεται από τρομερούς πόνους και τελικά οδηγείσαι στο να κάνεις ευθανασία στον σκύλο σου παρουσιάζεται σε μεγάλο ποσοστό στην εκτροφή των σκύλων αυτών. Γίνεται προσπάθεια βελτίωσης της φυλής όσον αφορά τις ασθένειες αυτές από Βέλγους και Ολλανδούς.
Αν αυτό που έχω διαβάσει αληθεύει, δηλαδή ότι η αρρώστια χτυπάει σε απίστευτα ποσοστά όπως 50% τα καβαλιέρ τότε πραγματικά θα πρέπει να μπει φρένο στην εκτροφή μέχρι να βρεθεί λύση.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi