Edit?

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Λίζα ομίζω ότι όταν γράψεις κάποιο μήνυμα υπάρχει για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα η επιλογή edit. Αυτό τουλάχιστον έχω παρατηρήσει..

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Τι έγινε η επιλογή edit βρε παιδιά? Δεν τη βλέπω πλέον!
Από ότι βλέπω, είσαι μοντερέητορ.
Εαν δεν έχεις ούτε εσύ την δυνατότητα edit, τότε τι μοντερέητορ είσαι?

Τέλος πάντων, εγώ γενικά, δεν είμαι υπερ του edit, γιατί κάποιοι αλλοιώνουν το αρχικό τους κείμενο, και οι απαντήσεις που ακολουθούν αγγίζουν τα όρια της ψυχασθένειας, για κάποιον που δεν έχει εξ αρχής παρακολουθήσει το θέμα.

Από την άλλη, καλό είναι να έχουμε την δυνατότητα edit για κάποια ώρα (π.χ μισή ώρα) γιατί πάρα πολλές φορές, αφού διαβάσουμε πιο μετά την απάντηση μας, βρίσκουμε συντακτικά λάθη, λάθη ορθογραφικά, αλλά και πιθανή αδυναμία κατανόησης από τους άλλους αυτού που θέλαμε να πούμε...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
και τώρα που είσαι ?
γιατί δεν απαντάς?
ακόμα το έντιτ
μία είναι και δύο δεν είναι:)

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Edit υπάρχει και ισχύει για κάποια λεπτά μετά την δημοσίευση και αφού δεν έχει γίνει άλλη δημοσίευση μετά.

Πολύ χρήσιμο εργαλείο όμως είναι και η προεπισκόπηση μηνύματος , όπου μπορούμε να δούμε πως θα εμφανίζετε η δημοσίευση μας και τυχόν να διορθώσουμε ότι χρειάζετε να διορθωθεί.

Όπως είπε και ο amangos , λόγο του ότι έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα αλλοίωσεις και αφαίρεσεις των δημοσιεύσεων εν μέσω διαλόγου , πράγμα που "κρεμάει" την όλη κουβέντα και το θέμα , έγινε αυτή η αλλαγή.

Αν είναι κάτι που σας ενοχλεί τόσο πολύ και θα θέλατε να το αλλάξετε σε προηγούμενες δημοσιεύσεις σας (και φυσικά δεν αλλοιώνει το θέμα) μη διστάσετε να απευθυνθείτε σε εμένα και τους moderators.

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Παντως, στο θέμα της ζωοφιλίας και ειδικοτερα εκεί που συζητάμε περί "διατροφής αδεσπότων", μετά από 2 λεπτά διαπίστωσα πως αντί για εσύ έγραψα εαύ, και ενώ δεν είχε απαντήσει κανένας, δεν είχα την επιλογή edit για να διορθώσω αυτό που δεν είδα με την πρώτη ματιά...

Ενώ εδώ, σε αυτήν την απάντηση, μου δίνει αυτήν την επιλογή!!!

Εδώ, κάνω edit, και μετά την απάντηση του/της kokoni που ακολουθεί...
Ενώ στην ενότητα της ζωοφιλίας, δεν έχω καθόλου την επιλογή.

Last edited:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
έχω την εντύπωση πως κάποιες μέρες δεν βγαίνει η επιλογή καθόλου

το για λίγα λεπτά είναι σωστό
και το προεπισκόπηση επίσης πρίν το υποβολή

για να δώ λοιπόν...