Eammon & Etna

Eammon

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2010
516
0
Αθηνα
Να συστηθουμε κ εμεις με τη σειρα μας.....ειμαι ο Βασιλης κ εδω κ 1 χρονο ειμαι "μπαμπας" 2 PresaCanario!
....απο μωρο μεγαλωμενος με σκυλια διαφορων φυλων κατεληξα "σημερα" να ειμαι ιδιοκτητης 2 υπεροχων σκυλων,τους οποιους λατρευω!

...αυτα τα λιγα απο μενα.....καλως σας βρηκα!!!

P1010125..jpg

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Καλώς ήρθατε! Το χαλάκι που το πέτυχες ίδιο χρώμα με τους σκύλους? Φοβερή παραλλαγή!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Βάλε μια φωτό της προκοπής βρε άνθρωπε, να θαυμάσουμε τα σκυλούνια! Μονο το χρώμα βλέπουμε, το οποίο είναι υπέροχο!!! Να σου ζήσουν! Και καλως ήρθες!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Καλως τα παιδια τα δικα μας!!:D

Ανέβασε και άλλες φωτογραφίες να δούμε
Βάλε μια φωτό της προκοπής βρε άνθρωπε, να θαυμάσουμε τα σκυλούνια! Μονο το χρώμα βλέπουμε, το οποίο είναι υπέροχο!!! Να σου ζήσουν! Και καλως ήρθες!
Eνα θα σας πω!! Ο Eammon ειναι μεγαλος ερωτας!*agapoylas* Κατσικι σαν τον Ντιεγκο και οταν τρεχουν καλυτερα να μην εισαι στο δρομο τους!:pΑκδ..jpgΑκ1..jpgΦωτογρ. 0344..jpg

Οι φωτογραφιες δεν ειναι καλες αλλα επιφυλασσομαι για αλλες!

Eammon

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2010
516
0
Αθηνα
Καλημερα και σας ευχαριστω ολους για το καλοσωρισμα!

Ναι η αληθεια ειναι πως τον χειμωνα τον Eammon πολλες φορες παραλιγο να τον πατησω......ειναι ιδιος με το χαλι!Η Etna(λιγο πιο σκουρα στα χρωματα) ξεχωριζει αρκετα!Τον ερχομενο χειμωνα με βλεπω για αλλαγη χαλιου!

Eammon

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2010
516
0
Αθηνα
Καλως τα παιδια τα δικα μας!!:D

Eνα θα σας πω!! Ο Eammon ειναι μεγαλος ερωτας!*agapoylas* Κατσικι σαν τον Ντιεγκο και οταν τρεχουν καλυτερα να μην εισαι στο δρομο τους!:pView attachment 9369View attachment 9368View attachment 9370

Οι φωτογραφιες δεν ειναι καλες αλλα επιφυλασσομαι για αλλες!

χαχαχαχα....αφου καταφερες κ εβγαλες κ αυτες δοξα το Θεο να λες!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Χαχαχαχαχα το αγγλακι πολυ γελιο.. "πισω και σας εφαγα" ειναι!!!