Σου στελνω πμΠήραμε εξετάσεις αίματος σήμερα από τη γιατρό για να δούμε τα αίτια της διάρροιας.Ο σκύλος έχει οριακά χαμηλό ασβέστιο,σημαντική έλλειψη βιταμινών,κάτω από τα όρια πρωτείνη,πειραγμένα νεφρα:eyecrazy:,και άλλα πολλά που ουτε θυμαμαι τι μου εξηγουσε.Λογικό λοιπον να εχει διαρροια.Αποσυγχρονιστηκε ο οργανισμός του!Έχω εκνευριστεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!Με τις ώρες καθομουν να βρω τη καταλληλη τροφή και κατεληξα στην eagle pack holistic!Τροφή 4 αστέρων(μάλλον -4!) ,ιδανική για ΜΟΛΟΣΣΟΥΣ,υψηλά ποιοτική τροφή,μη τολμησω να δωσω άλλη,κτλ.Οι συμβουλές που έπαιρνα ήταν από εμπειρο για μολοσσους!ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ,Ε;Οτι ο σκύλος μου είναι κουταβι πανω στην αναπτυξη και του κατεστρεψα τον οργανισμο;Ό,τι επρεπε να εχει υψηλο, το εχει χαμηλο και αντιστροφα;Ότι έχει σταματησει να ψηλωνει και οταν ρωτησα η απαντηση ηταν οτι λογικο ειναι να σταματαει καποια στιγμη;Οτι ειναι 6,5 μηνων και ειναι λες και ειναι 5 μηνων;Και τα μου τα έλεγε η κτηνιατρος!Φώναζε!Εγώ τίποτα.Εκει, να ακουω τους εμπειρους μολοσσων.Από δω και μπρος λοιπον,κτηνιατρος και παλι κτηνιατρος!Για να μη παιζουν με τη ζωη του μωρου μου!
Σε καμια περιπτωση δε σημαινει οτι θα γινει και σε αλλο μολοσσο(θα ηταν κουτο να σκεφτει καποιος κατι τετοιο).to oτι η τροφη δεν ταιριαξε στον σκυλο σου δεν σημαινει οτι ειναι ακαταλληλη για αλλα σκυλια
μην παιρνεις το ειδικο απο εναν και μονο σκυλο και το αναγαγεις σε γενικο για ολη την φυλη
μην φορτωνεις ολα τα προβληματα στην διατροφη..... να θυμασαι και την προελευση του σκυλου....
σιγουρα οι εκτροφεις μολοσσων που εχουν μεγαλωσει κουταβια και κουταβια.... μολοσων
γνωριζουν πολυ περισσοτερα απο τον κτηνιατρο για την διατροφη αυτων.
(παραδειγμα η μαρια γκιναλα, δεν μπορεις να συγκρινεις την γνωση της για την διατροφη των μολοσσων με αυτη ενος κτηνιατρου...)
μιλαω γενικα και οχι ειδικα ουτε για τον σκυλο σου ουτε για την συγκεκριμενη τροφη.
μην ξεχνας οτι αυτη την στιγμη με την συμβουλη σου βαφτιζεσαι σε ειδικο επι των μολοσσων εχοντας μεγαλωσει εναν μολοσσο και τις αντιστοιχες αρνητικες εμπειριες και δινεις τις αντιστοιχες συμβουλες απεναντι σε εκτροφεις με πολυ περισσοτερο πειρα...
αληθεια γιατι σε πμ... οι συμβουλες κι οχι εδω... να βλεπουν και να συγκρινουν και να μαθαινουν... και οι υπολοιποι....