Eagle Pack

Cloe

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
88
0
Καλησπερα σας και καλη χρονια να εχετε,
Μηπως γνωριζετε που μπορω να βρω την τροφη eagle pack εδω στην Αθηνα?

Cloe

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
88
0
Το ειχα διαβασει αυτο..Σε ευχαριστω παντως :)
Απο οτι εμαθα δεν την φερνουν πλεον στην Ελλαδα αυτην την τροφη!! :/

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Πως κι επιλεγεις αυτη την τροφη;
Εδινα eagle pack holistic,και μου εβγαλε προσωρινο θεμα στα νεφρα.ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ οτι θα συμβει και στο δικο σου.Λιγο καιρο μετα που του την εκοψα,την απεσυραν απο την Ελλαδα...

Cloe

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
88
0
Την επελεξα γιατι μου ειπε μια εκτροφεας-κριτης απο το εξωτερικο οτι αυτη η τροφη ειναι η πιο καταλληλη για εναν Δανο!!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Αυτο ειναι ενα παλιοτερο ποστ μου σχετικα με αυτη την τροφη.

Πήραμε εξετάσεις αίματος σήμερα από τη γιατρό για να δούμε τα αίτια της διάρροιας.Ο σκύλος έχει οριακά χαμηλό ασβέστιο,σημαντική έλλειψη βιταμινών,κάτω από τα όρια πρωτείνη,πειραγμένα νεφρα:eyecrazy:,και άλλα πολλά που ουτε θυμαμαι τι μου εξηγουσε.Λογικό λοιπον να εχει διαρροια.Αποσυγχρονιστηκε ο οργανισμός του!Έχω εκνευριστεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!Με τις ώρες καθομουν να βρω τη καταλληλη τροφή και κατεληξα στην eagle pack holistic!Τροφή 4 αστέρων(μάλλον -4!) ,ιδανική για ΜΟΛΟΣΣΟΥΣ,υψηλά ποιοτική τροφή,μη τολμησω να δωσω άλλη,κτλ.Οι συμβουλές που έπαιρνα ήταν από εμπειρο για μολοσσους!ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ,Ε;Οτι ο σκύλος μου είναι κουταβι πανω στην αναπτυξη και του κατεστρεψα τον οργανισμο;Ό,τι επρεπε να εχει υψηλο, το εχει χαμηλο και αντιστροφα;Ότι έχει σταματησει να ψηλωνει και οταν ρωτησα η απαντηση ηταν οτι λογικο ειναι να σταματαει καποια στιγμη;Οτι ειναι 6,5 μηνων και ειναι λες και ειναι 5 μηνων;Και τα μου τα έλεγε η κτηνιατρος!Φώναζε!Εγώ τίποτα.Εκει, να ακουω τους εμπειρους μολοσσων.Από δω και μπρος λοιπον,κτηνιατρος και παλι κτηνιατρος!Για να μη παιζουν με τη ζωη του μωρου μου!:mad:
Σου στελνω πμ

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
to oτι η τροφη δεν ταιριαξε στον σκυλο σου δεν σημαινει οτι ειναι ακαταλληλη για αλλα σκυλια
μην παιρνεις το ειδικο απο εναν και μονο σκυλο και το αναγαγεις σε γενικο για ολη την φυλη
μην φορτωνεις ολα τα προβληματα στην διατροφη..... να θυμασαι και την προελευση του σκυλου....
σιγουρα οι εκτροφεις μολοσσων που εχουν μεγαλωσει κουταβια και κουταβια.... μολοσων
γνωριζουν πολυ περισσοτερα απο τον κτηνιατρο για την διατροφη αυτων.
(παραδειγμα η μαρια γκιναλα, δεν μπορεις να συγκρινεις την γνωση της για την διατροφη των μολοσσων με αυτη ενος κτηνιατρου...)
μιλαω γενικα και οχι ειδικα ουτε για τον σκυλο σου ουτε για την συγκεκριμενη τροφη.
μην ξεχνας οτι αυτη την στιγμη με την συμβουλη σου βαφτιζεσαι σε ειδικο επι των μολοσσων εχοντας μεγαλωσει εναν μολοσσο και τις αντιστοιχες αρνητικες εμπειριες και δινεις τις αντιστοιχες συμβουλες απεναντι σε εκτροφεις με πολυ περισσοτερο πειρα...
αληθεια γιατι σε πμ... οι συμβουλες κι οχι εδω... να βλεπουν και να συγκρινουν και να μαθαινουν... και οι υπολοιποι....

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
to oτι η τροφη δεν ταιριαξε στον σκυλο σου δεν σημαινει οτι ειναι ακαταλληλη για αλλα σκυλια
μην παιρνεις το ειδικο απο εναν και μονο σκυλο και το αναγαγεις σε γενικο για ολη την φυλη
μην φορτωνεις ολα τα προβληματα στην διατροφη..... να θυμασαι και την προελευση του σκυλου....
σιγουρα οι εκτροφεις μολοσσων που εχουν μεγαλωσει κουταβια και κουταβια.... μολοσων
γνωριζουν πολυ περισσοτερα απο τον κτηνιατρο για την διατροφη αυτων.
(παραδειγμα η μαρια γκιναλα, δεν μπορεις να συγκρινεις την γνωση της για την διατροφη των μολοσσων με αυτη ενος κτηνιατρου...)
μιλαω γενικα και οχι ειδικα ουτε για τον σκυλο σου ουτε για την συγκεκριμενη τροφη.
μην ξεχνας οτι αυτη την στιγμη με την συμβουλη σου βαφτιζεσαι σε ειδικο επι των μολοσσων εχοντας μεγαλωσει εναν μολοσσο και τις αντιστοιχες αρνητικες εμπειριες και δινεις τις αντιστοιχες συμβουλες απεναντι σε εκτροφεις με πολυ περισσοτερο πειρα...
αληθεια γιατι σε πμ... οι συμβουλες κι οχι εδω... να βλεπουν και να συγκρινουν και να μαθαινουν... και οι υπολοιποι....
Σε καμια περιπτωση δε σημαινει οτι θα γινει και σε αλλο μολοσσο(θα ηταν κουτο να σκεφτει καποιος κατι τετοιο).
Σε καμια περιπτωση δε σημαινει οτι ειμαι ειδικη για μολοσσοι(καλα,μονο για πλακα θα το λεγαμε αυτο).Απο ποτε η συμβουλη μας,μας κανει ειδικους;
Το συγκεκριμενο προβλημα το φορτωνω στη διατροφη γιατι πριν και μετα τη συγκεκριμενη τροφη,ο σκυλος ηταν μια χαρα στις εξετασεις.
Οταν εγραψα το προβλημα αυτο στο φορουμ,πολλοι παραξενευτηκαν,αλλοι δε με πιστεψαν. Μετα απο λιγο καιρο ομως η τροφη αποσυρθηκε απο την Ελλαδα. Υποθετω,οτι θα υπηρξαν πολλα παραπονα και απο αλλους.
Το παλιοτερο μου μηνυμα το εδειξα,οχι για να ακυρωσω κανενα εκτροφεα,αλλα για να μην επαναλαβω ολη την ιστορια.Βαριομουν.Το μηνυμα γραφτηκε πανω σε ενταση και δε σημαινει οτι δεν εμπιστευομαι τη συγκεκριμενη εκτροφεα.Απο τοτε,ειναι καποιες φορες που εχω ξαναζητησει τις συμβουλες της.

Εχω δικαιωμα να γραφω οτι θελω στο π.μ.Μη κριθω απο αυτο.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
δεν σε κρινω για το πμ. προς θεου....
απλα... το καθε θεμα δεν απευθυνεται μονο σε οσους συμετεχουν......
αν εχεις κατι σημαντικο να πεις θα ηθελα κι εγω να το διαβασω,,, αλλα φανταζομαι και οσοι αλλοι θα διαβασουν το συγκεκριμενο θεμα....
οταν ρωτας συμβουλες.... παιρνεις αναλογες απαντησεις... οταν αναρωτιεσαι για την αναπτυξη του σκυλου... πρεπει να μελετησεις το γενεαλογιο του να δεις.... τι εξελιξη ειχαν οι γονεις του σε ποιο υψος φτασανε... ειχανε γρηγορη αναπτυξη η αργη..... σε ποιον τυπο ανηκουν.....κ.α. που δεν ειναι επι της παρουσης..
αν ολα αυτα ειναι αγνωστα περπατας στα τυφλα και μονο γενικες απαντησεις παιρνεις....
δεν σημαινε τιποτα οτι εχεις ενα σκυλο 6 μηνων που μοιαζει με 5 ... και πιστεψε με για μολοσσο καλυτερα....
οι εξετασεις στον σκυλο σου... σε τετοια περιπτωση ειναι μονοδρομος.... δεν επρεπε να τις αγνοησεις σιγουρα.....
και η εμπειρια σου σεβαστη και πρεπει να την δημοσιοποιησεις και να ληφθει υποψη
αλλα..... ειναι το 3 διαφορετικο θεμα στο οποιο επισημαινω τις τελευταιες ημερες....
πολλοι θα βρεθουν που ξερουν και γνωριζουν να μας δωσουν συμβουλες.....
κανεις ομως δεν ξερει καλυτερα απο τον ανθρωπο που σου εμπιστευτηκε το κουταβι του...
γι αυτο και ολα οσα ακουμε να τα βαζουμε κατω να τα κρινουμε και να προσθετουμε +1 ψηφο παντα στον εκτροφεα μας.....
σε αντιθεση με τον μηνυμα σου.... ( εκει και μονο ειναι η διαφωνια μου....) που εκμηδενιζει την αξια του εκτροφεα.....

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Στο μονο που εχω να απαντησω,ειναι οτι και στο πμ αυτο τη συμβουλευσα.Να ακουσει τον εκτροφεα της,γιατι σιγουρα ξερει πολλααα παραπανω απο εμενα.

Δεν ηθελα να φανει ετσι το ποστ μου.