e-shop τσεχικο αναζητηται (που να στελνει εδω)

Status
Κλειδωμένο θέμα

ollandos

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
91
22
επειδη στο ψαχτηρι εχω βρει αρκετα τσεχικα στο ιντερνετ που εχουν τιμες να φερεις φορτηγα ...ρωταω αν καποιο εχει κανει συναλλαγη με καποιο τσεχικο για να μη στελνω ε-μαιλ στο καθε ενα ...αν καποιος γνωριζει η ακομα καλυτερα εχει και εμπειρια απο καποιο συγκεκριμενα θα βοηθουσε να μου το πει ...

Miniature Schnauzer

Well-Known Member
30 Ιουνίου 2016
429
619
επειδη στο ψαχτηρι εχω βρει αρκετα τσεχικα στο ιντερνετ που εχουν τιμες να φερεις φορτηγα ...ρωταω αν καποιο εχει κανει συναλλαγη με καποιο τσεχικο για να μη στελνω ε-μαιλ στο καθε ενα ...αν καποιος γνωριζει η ακομα καλυτερα εχει και εμπειρια απο καποιο συγκεκριμενα θα βοηθουσε να μου το πει ...
Μην πάρεις κανένα από internet. Διάβασε όσα περισσότερα σχετικά άρθρα μπορείς. Δεν μπορώ τώρα να αναλύσω περισσότερα.

ollandos

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
91
22
Εκείνη την ώρα εγώ κατάλαβα σκύλο:censored:
xaxa οχι βρε ...το πετ σοπ δεν το θελουμε μονο για σκυλο ....βασικα βολικες τιμες για τροφες ψαχνω ..τα τσεχικα ισως ειναι ισως τα ποιο φθηνα στην ευρωπη ...

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
Ακόμα και πιο φθηνά να είναι μόνο τα μεταφορικά για να έρθουν Ελλάδα, ειδικά αν πάρεις τροφή θα σου βγουν πολύ παραπάνω +το χρόνο αποστολής

ollandos

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
91
22
Ακόμα και πιο φθηνά να είναι μόνο τα μεταφορικά για να έρθουν Ελλάδα, ειδικά αν πάρεις τροφή θα σου βγουν πολύ παραπάνω +το χρόνο αποστολής
δεν ειναι παντου ετσι ..υπαρχουν και περιπτωσεις δωρεαν η σχεδον δωρεαν

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
δεν ειναι παντου ετσι ..υπαρχουν και περιπτωσεις δωρεαν η σχεδον δωρεαν
φιλε μου κανεις λαθος... δεν θα σου στειλει ο αλλος απο τσεχια ελλαδα 15 κιλα τροφη με δωρεαν μεταφορικα ! ειμαι υπευθυνος σε eshop , δεν στο λεω τυχαια

eddieK

Well-Known Member
26 Σεπτεμβρίου 2017
167
74
49
φιλε μου κανεις λαθος... δεν θα σου στειλει ο αλλος απο τσεχια ελλαδα 15 κιλα τροφη με δωρεαν μεταφορικα ! ειμαι υπευθυνος σε eshop , δεν στο λεω τυχαια
Τώρα, δεν θέλω να ειρωνευτώ αλλά αυτά που διαβάζω... Είσαι σίγουρα υπεύθυνος σε pet shop; Κρίμα το pet shop....

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
Τώρα, δεν θέλω να ειρωνευτώ αλλά αυτά που διαβάζω... Είσαι σίγουρα υπεύθυνος σε pet shop; Κρίμα το pet shop....

Η αλήθεια ειναι οτι γέλασα πολύ με αυτό που είπες γιαυτό δεν θα τσακωθούμε... Αλλα ας σου εξηγήσω γιατί έκτος από Χίουμορ, έχεις και μυωπία...

Έγραψα σε eshop όχι πετσοπ.. Όχι ότι έχει σημασία αλλά μάγκα μου όλες οι εταιρείες μεταφορικές στέλνουν δέματα με βάση το όγκο και τα κιλά του δέματος...
Μια καλή συμφωνία με DHL για ένα eshop λοιπόν, για αποστολή έως 3 κιλά σε χώρες της ΕΕ ΕΊΝΑΙ ΓΎΡΩ ΣΤΑ 13ε με παραδοση (2-3 μέρες)
Στέλνω κάθε μέρα εξωτερικό δέματα και αυτές είναι οι χρεώσεις... Φαντάσου ένα δέμα 13κιλα πόσο θα σε χρεώσει λοιπον
Τώρα αν εσύ αγόρασες από το ebay ένα μπρελόκ 1ε και σ ήρθε σε ένα μήνα free shipping και νομίζεις ότι ξέρεις από αγορές και πωλήσεις μέσω Ιντενρετ σαν τις 60αρες που έφτιαξαν Facebook εγώ πάω πάσο αχχαχα

eddieK

Well-Known Member
26 Σεπτεμβρίου 2017
167
74
49
Η αλήθεια ειναι οτι γέλασα πολύ με αυτό που είπες γιαυτό δεν θα τσακωθούμε... Αλλα ας σου εξηγήσω γιατί έκτος από Χίουμορ, έχεις και μυωπία...

Έγραψα σε eshop όχι πετσοπ.. Όχι ότι έχει σημασία αλλά μάγκα μου όλες οι εταιρείες μεταφορικές στέλνουν δέματα με βάση το όγκο και τα κιλά του δέματος...
Μια καλή συμφωνία με DHL για ένα eshop λοιπόν, για αποστολή έως 3 κιλά σε χώρες της ΕΕ ΕΊΝΑΙ ΓΎΡΩ ΣΤΑ 13ε με παραδοση (2-3 μέρες)
Στέλνω κάθε μέρα εξωτερικό δέματα και αυτές είναι οι χρεώσεις... Φαντάσου ένα δέμα 13κιλα πόσο θα σε χρεώσει λοιπον
Τώρα αν εσύ αγόρασες από το ebay ένα μπρελόκ 1ε και σ ήρθε σε ένα μήνα free shipping και νομίζεις ότι ξέρεις από αγορές και πωλήσεις μέσω Ιντενρετ σαν τις 60αρες που έφτιαξαν Facebook εγώ πάω πάσο αχχαχα
Είναι κρίμα που το συνεχίζεις και είναι κρίμα για το μαγαζί που δουλεύεις (ακόμη χειρότερα αν είναι eshop!) που έχει υπεύθυνο έναν άνθρωπο άσχετο με το αντικείμενο. Μην αναφέρεις ποτέ το όνομα της επιχείρησης, θα είναι μεγάλη δυσφήμηση.

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
Είναι κρίμα που το συνεχίζεις και είναι κρίμα για το μαγαζί που δουλεύεις (ακόμη χειρότερα αν είναι eshop!) που έχει υπεύθυνο έναν άνθρωπο άσχετο με το αντικείμενο. Μην αναφέρεις ποτέ το όνομα της επιχείρησης, θα είναι μεγάλη δυσφήμηση.

Κοίτα να δεις εγώ μίλησα με νούμερα... Το να το παίζεις ιστορία μέσα από ένα φόρουμ δεν ξέρω τι νομίζεις ότι κερδίζεις... Προφανώς και εσύ Εισια άσχετος και δεν ξέρεις...
Και τεσπα στείλε ένα λινκ από ξένο σιτε με δωρεάν μεταφορικά για ένα 15κιλα τροφή..

Μπλέξαμε τώρα με τον κάθε ξερόλα που ασχολείται με το ίντερνετ μόνο για να γράψει σε σκύλο φόρουμ

Char Angel

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2015
293
1.017
54
Αθήνα
Υπόψη, το συγκεκριμένο που ανέφερα παραπάνω, δε στέλνει Ελλάδα. Και από όσα έχω ψάξει, δύσκολα θα βρεις να στέλνει.

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
Φίλε τα κολάρα είναι μικρά σε μέγεθος... Ίσως και να αξίζει χρηματικά αλλά αν βάλεις ότι θα κάνει 2 3 μέρες να έρθει είναι μια η άλλη...
Τώρα το παλικάρι από πάνω είναι τελείως άσχετος.. Θα πας να πάρεις τροφή 15κιλο από εξωτερικό για να γλυτώσεις λεφτά? Γελάνε και οι πέτρες..

eddieK

Well-Known Member
26 Σεπτεμβρίου 2017
167
74
49
Κοίτα να δεις εγώ μίλησα με νούμερα... Το να το παίζεις ιστορία μέσα από ένα φόρουμ δεν ξέρω τι νομίζεις ότι κερδίζεις... Προφανώς και εσύ Εισια άσχετος και δεν ξέρεις...
Και τεσπα στείλε ένα λινκ από ξένο σιτε με δωρεάν μεταφορικά για ένα 15κιλα τροφή..

Μπλέξαμε τώρα με τον κάθε ξερόλα που ασχολείται με το ίντερνετ μόνο για να γράψει σε σκύλο φόρουμ
Ρε τον αθεόφοβο, συνεχίζει... Ιστορία, το παίζεις εσύ που ενώ είσαι άσχετος μιλάς με ύφος ειδήμονα. Οκ λοιπόν... Αν δεν ήσουν τόσο άσχετος, θα γνώριζες ότι υπάρχουν online pet shop που έχουν δωρεάν μεταφορικά για συγκεκριμένες αγορές (ναι, για αγορές από το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ μιλάμε). Επίσης, υπάρχουν περιπτώσεις όπου η τιμή αγοράς είναι τόσο χαμηλή ώστε συμφέρει να πληρώσεις ακόμα κ τα μεταφορικά (σε περίπτωση που δεν είναι δωρεάν). Η συζήτηση στην οποία συμμετέχεις (αν έχεις καταλάβει σε τι συζήτηση συμμετέχεις) , αφορά τροφές σε τιμές κατά πολύ χαμηλότερες από αυτές που μπορεί να βρει κάποιος στην Ελλάδα και γι' αυτό μπήκε ο ollandos στη διαδικασία να το ψάξει...
Κατάλαβες τώρα; Άντε να σε δω...
Επίσης (επειδή ανέφερες ένα παράδειγμα από την δουλειά σου) το κόστος αποστολής από Ελλάδα στο εξωτερικό δεν είναι πάντα ίδιο με το κόστος αποστολής από εξωτερικό για Ελλάδα. Ένα δέμα από Γερμανία για Ελλάδα μπορεί να κοστίζει x € κ το ίδιο δέμα από Ελλάδα για Γερμανία να κοστίζει > x €. Τι να κάνουμε έχουμε κ τέτοια "προνόμια" στην Ελλαδίτσα μας...

• Like
Reactions: darky

eddieK

Well-Known Member
26 Σεπτεμβρίου 2017
167
74
49
Φίλε τα κολάρα είναι μικρά σε μέγεθος... Ίσως και να αξίζει χρηματικά αλλά αν βάλεις ότι θα κάνει 2 3 μέρες να έρθει είναι μια η άλλη...
Τώρα το παλικάρι από πάνω είναι τελείως άσχετος.. Θα πας να πάρεις τροφή 15κιλο από εξωτερικό για να γλυτώσεις λεφτά? Γελάνε και οι πέτρες..
Οι πέτρες δεν ξέρω αν γελάνε αλλά όσοι διαβάζουν γελάνε σίγουρα μαζί σου. Ρε 'συ, δεν είσαι απλά ΑΣΧΕΤΟΣ... Δεν διαθέτεις καν στοιχειώδη νοημοσύνη κ φυσικά καμία εμπειρία από αγορές τροφών. Ξέρεις πόσος κόσμος εδώ μέσα αγοράζει από το εξωτερικό;;; Σου τα εξήγησα παραπάνω.

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
Δεν παίζει ούτε 1 στο εκατομμύριο να σου στείλουν μεγάλο δεμα δωρεάν, οι τιμές δεν έχουν τόση μεγάλη διαφορά ώστε να αξίζει..
Τα μεταφορικά από Γερμανία προς Ελλάδα ίσως ειναι διαφορετικα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να είναι 2ε
Σοβαρά επιχειρήματα είχες πάντως μπάρμπα

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
34
Οι πέτρες δεν ξέρω αν γελάνε αλλά όσοι διαβάζουν γελάνε σίγουρα μαζί σου. Ρε 'συ, δεν είσαι απλά ΑΣΧΕΤΟΣ... Δεν διαθέτεις καν στοιχειώδη νοημοσύνη κ φυσικά καμία εμπειρία από αγορές τροφών. Ξέρεις πόσος κόσμος εδώ μέσα αγοράζει από το εξωτερικό;;; Σου τα εξήγησα παραπάνω.
Στείλε παράδειγμα να τα βάλουμε κάτω μπαρμπα και αν έχεις δίκιο εγώ σου ζηταω και συγνώμη

Status
Κλειδωμένο θέμα