Eπιλογη crate παρκο

toykaki

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2015
153
17
34
Aττικη
Καλησπέρα σας,εχω λαμπραντορ 3 χρονων το οποίο δεν έχει να μάθει να καθετε μεσα στο σπιτι,δηλαδη μπαινει και ριχνει τα παντα,τι παιχνιδια του εχω τπτ,σκεφτομαι λοιπον την λυση ενς πάρκου crate,γενικα ο σκύλος ειναι στην βεράντα κλειστ και ειναι εκει το σπίτι του ξύλινο.βγαίνει 3 φορες την ημέρα βόλτα,ερωτηση μου ειναι η εξης,εαν του πάρω το πάρκο υπάρχει περίπτωση να το σπρώχνη?2η ερωτηση υπάρχει περίπτωση να πηδάει απο επάνω?3η ερώτηση αξιζει να το κάνω στην ηλικια που είναι??εχω δει ενα που ειναι 1,22Χ0,70cm.ολα αυτα ωστε να μαθει να είναι μεσα και να μην κανει ζημιές.επισης εχω και κλουβι μεταφορας guilliver 7 αλλα να φανταστω δεν είναι καταλληλο για την εκπαιδευση που θελω ετσι?

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
1. ναι
2. ναι
3. ναι

Κανει αλλα θελει αυστηρο προγραμμα και στην αρχη εισαγωγη στην εννοια του crate ωστε να το αγαπησει.

ΒΕΒΑΙΑ, το γεγονος οτι σκυλος 3 ετων δεν καθεται ησυχα εχει δυο λογικες εξηγησεις: Δεν εκτονώνεται αρκετα και δεν εχει καμια μα καμια δομη κανονων στην ζωη του.

toykaki

Well-Known Member
24 Οκτωβρίου 2015
153
17
34
Aττικη
Αυτό κατάλαβες από το βέβαια και μετά;
Σωστα δεν έχει κανόνες όπως θα έπρεπε γιατι είμαι εγω ανεκπαιδευτος,σιγουρα και το παραδέχομαι και αυτο θέλω να αλλαξω,βέβαια τον σκύλο τον υοθέτησα 1ος χρονό και σίγουρα οι προηγούμενοι ήταν πιο χειρότερη απο εμενα καθως ο σκυλος ποτε δεν είχε βγει βόλτα μέχρι 1ος χρονού και όλα τα έκανε στο σπίτι τους,οσο αφορα την εκτνωση δεν νομιζω να ισχύει τόσο

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
35
Νέο Ψυχικό
Ο σκύλος συνεχίζει να μένει μόνιμα στο μπαλκόνι; Και από πέρσι δεν έχει βελτιωθεί καθόλου; Και αν όχι, έχεις απευθυνθεί σε κάποιον εκπαιδευτή; Το crate όπως είπε και ο @d3ac0n θέλει αυστηρό πρόγραμμα και εκπαίδευση για να το μάθει όπως πρέπει και να μην το βλέπει σαν μπαμπούλα. Αν όμως όπως λες δεν έχει κανέναν κανόνα, ούτε τους βασικούς, πώς θα μάθει την πειθαρχία με το crate;

• Like
Reactions: d3ac0n

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Τι εκτόνωση έχει ο σκύλος; Οι βόλτες πόσο κρατάνε; Περπάτημα; Τρέξιμο; Παιχνίδι με ανθρωπο; Παιχνίδι με άλλα σκυλιά; Εκπαίδευση εντολών;

• Like
Reactions: Δημητρα_kme

Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
Καλησπερα 1ον χρειαζεται περισσοτερη εκτονωση οπως σου εγραψαν και παραπανω, αυτο δεν σημαινει οτι ηρεμησει αλλα τουλαχιστον θα ξεφορτωνεται λιγη απο την παραπανω ενεργεια.Οι ζημιες που κανει στο σπιτι ειναι γιατι κανεις δεν του εχει δειξει πως να συμπεριφερεται μεσω επιπληξης και ανταμοιβης, αυτο νομιζω οτι πρεπει να κανεις. Δεν εννοω βασικη υπακοη του στυλ κατσε, κατω, μεινε κτλ.Δεν βλεπω πως θα σε βοηθησει το κλουβακι σε αυτο. Επιμονη και "δουλεια" χρειαζεται.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν