Θα ήθελα πληροφορίες γι'αυτα τα σκυλια. Εκτροφεις στην Ελλάδα υπάρχουν; Έχω ένα χασκι σιβηριας. Θα συμβιωναν αρμονικά; Πείτε μου ότι ξέρετε για τη φυλή παρακαλώ.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Οτι θελετε απο τον Αλεξανδρο πειτε μου.Ειναι πολυ φιλος μου.Ο Αλεξανδρος εχει ξεφυγει σε επιπεδο!!!Τα σκυλια του ειναι εισαγωγη κατευθειαν απο Αμερικη απο πολυ καλο εκτροφειο.Εχει παει 1-2 φορες Αμερικη και φυσικα σε Ευρωπαικες διοργανωσεις.Η εκτροφη του ειναι πραγματικα ΣΤΟΛΙΔΙ και για την ρατσα και για την Ελληνικη εκτροφη συνολικα.Απο οσο γνωριζω εχει κερδισει και Καλυτερο Εκτροφειο σε καποιες εκθεσεις.Πραγματικα φοβερη δουλεια και το καλο ειναι οτι δεν επαναπαυεται.Οποιος τον ξερει θα ξερει σιγουα οτι ειναι τελειομανης!Το καλύτερο είναι να μιλήσετε με τον κ. Αλέξανδρο Τσιωνά, ιδιοκτήτη & εκτροφέα Νορβηγικών Ελκχάουντ. Ζει στην Λάρισα και έχει εκθρέψει πολύ σπουδαίους σκύλους. Σας στέλνω σε pm το τηλέφωνό του.
Θα ηθελα και εγω το τηλεφωνο του..Το καλύτερο είναι να μιλήσετε με τον κ. Αλέξανδρο Τσιωνά, ιδιοκτήτη & εκτροφέα Νορβηγικών Ελκχάουντ. Ζει στην Λάρισα και έχει εκθρέψει πολύ σπουδαίους σκύλους. Σας στέλνω σε pm το τηλέφωνό του.
Νίκο μη μείνεις στο τηλέφωνο, να πας να τα δεις από κοντά και εννοώ και τα ενήλικα, ίσως πλησιάζουν περισσότερο σ' αυτό που ψάχνεις απ' ότι οι Σιβηριανοί και οι Ιαπωνικοί Ακίτα.Θα ηθελα και εγω το τηλεφωνο του..
Bλεπω εχεις παρακολουθησει το την πορεια μου στην αναζητηση για τον καταλληλο συντροφο...Νίκο μη μείνεις στο τηλέφωνο, να πας να τα δεις από κοντά και εννοώ και τα ενήλικα, ίσως πλησιάζουν περισσότερο σ' αυτό που ψάχνεις απ' ότι οι Σιβηριανοί και οι Ιαπωνικοί Ακίτα.
Καλύτερα να μιλήσουν κάτοχοι της φυλής, εγώ τα ξέρω τα σκυλιά αλλά δεν έχω συμβιώσει με κάποιο για πάνω από μερικά βράδια.Bλεπω εχεις παρακολουθησει το την πορεια μου στην αναζητηση για τον καταλληλο συντροφο...
Ακομη ψαχνω και επισκεφτομαι εκτροφεια.
Ειχα την εντυπωση οτι ηταν ακομη πιο απομακρη φυλη απο τα χασκυ και καθαρα σε εργασιακη γραμμη και οταν ειχα αρχησει να διαβαζω για την φυλη το παρατησα μιας και δεν ηξερα οτι εχει εκτροφειο στην Ελλαδα.. Μπορεις να μας πεις καποια πραγματα?
Ps oποιος εχει το τηλεφωνο ας μου το στειλει