Eκπαιδευση απο ιδιοκτητη.

Πανος-Βολος

Well-Known Member
21 Νοεμβρίου 2009
97
0
Βολος
Σου έχει δώσει δε αυτήν: http://www.proformancepet.com/lgbrdpuppy.php
Έχει υψηλή πρωτεΐνη που είναι καλό και έχει περάσει τον έλεγχο της ΕΕ. Από την άλλη έχει αρκετούς υδατάνθρακες, λέει, και βρήκα μερικές κρίσεις από καταναλωτές που είναι αρνητικές:
Ναι αυτη μου εδωσε και μου λεει οτι εχει περασει ελεγχο απο Ε.Ε για να ερθει.
Της ειχα παρει τεχνικαλ αλλα ουτε που την πλησιαζε ασε που οταν την μυριζε παραπονιοτανε:D:D:D με royal canin και Hils το αεριο πηγαινε πυροβολο:D:D:D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Καλά, τέτοια τα κάνει και το Μουφ, μόνο που τα κάνει με αλλαγή σκυλοτροφής και ποτέ με φαΐ κανονικό, ανθρώπινο. Το ότι πέρασε από έλεγχο της ΕΕ έχει να κάνει με το ότι είναι από εκτός ΕΕ. Το θέμα δεν είναι ότι είναι απαραίτητα επικίνδυνη, αλλά αν είναι καλή. Έχεις δοκιμάσει την Orijen?

Πανος-Βολος

Well-Known Member
21 Νοεμβρίου 2009
97
0
Βολος
Καλά, τέτοια τα κάνει και το Μουφ, μόνο που τα κάνει με αλλαγή σκυλοτροφής και ποτέ με φαΐ κανονικό, ανθρώπινο. Το ότι πέρασε από έλεγχο της ΕΕ έχει να κάνει με το ότι είναι από εκτός ΕΕ. Το θέμα δεν είναι ότι είναι απαραίτητα επικίνδυνη, αλλά αν είναι καλή. Έχεις δοκιμάσει την Orijen?
Οχι αυτη δεν την δοκιμασα δεν την εχουνε εδω στο Βολο.Περιμενω να δω και αντιδραση απο αυτη της εβαλα και την ριμαξε δεν μασουσε ρουφουσε:D:D:D

mildecoy

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2009
294
3
Βγεθι, Κερατεα
Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν σχολές από τις οποίες βγαίνουν εκπαιδευτές (εκτός από τις στρατιωτικές που κάνουν μόνο σεμινάρια με 1 μόνο τρόπο εκπαίδευσης) και δεν είναι καθόλου ελαστικοί ανάλογα με το σκυλί!!!
Πλενεις και με skip? Που ξερεις πως εκπαιδευουμε εμεις τους σκυλους; Υπαρχουν πολλοι αξιολογοι εκπαιδευτες των Ε.Δ που δεν πιανονται καν στο στομα ασχετου και εχουν παραπανω απο ενα τροπο εκπαιδευσης. Η ενασχοληση σου με τους σκυλους 10 χρονια δεν σε κανει εμπειρογνομωνα! Και εγω οδηγω μηχανη 15 χρονα, δεν ειμαι ομως οδηγος αγωνων! Οντως το ποστ νομιζω οτι απευθυνοταν σε ιθαγενεις. Ουγκ!
:):):):):)

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
συγχαρητήρια φίλε μου ... και καλή συνέχεια με τον εκπαιδευτή σου....
η προφορμανς στην ελλάδα θεωρείται αντίστοιχη της χιλς ή της eukanuba , της είχα δοκιμάσει σε σκυλιά μου στο παρελθόν και μου άρεσε, η πρωτείνη που λες ότι έχει είναι ιδανική...., από την άλλη παρατήρησε καλύτερα τ ταιριάζει στον σκύλο σου άσχετα με το τιλενε τα διάφορα σαιτ... απλά μην το τρελάνεις σε πολλές και απότομες αλλαγές....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul