Eκπαίδευση στο πρώτο όταν προϋπάρχει και δεύτερο !

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
μμμ..ναι θα το κανω..!!!
ειμαι και εγω πραγματικα περιεργη να δω τι θα γινει..

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
οταν διαβαζω για στειρωση για λογους μαρκαρισματος, με πιανει η τρελλα μου!!!:mad::mad:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Ναι αλλά εάν πάρει θυληκό, σίγουρα κάποιο απο τα 2 θα πρέπει να στειρώσει...
αναφερθηκα στο μαρκαρισμα..
απο εκει και υστερα, οταν εχεις δυο σκυλια , ειναι ευκολο να τα χωρισεις-ελεγξεις τις επικινδυνες μερες...
θεωρω αδιανοητο εαν δεν υπαρχουν σοβαροτατοι λογοι να "κουτσουρευουμε" την προσωπικοτητα-οντοτητα ενος σκυλου.

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
οταν διαβαζω για στειρωση για λογους μαρκαρισματος, με πιανει η τρελλα μου!!!:mad::mad:
Αν αναφέρεσαι σε μένα, σου θυμίζω ότι έγραψα
Και τελικά, μάλλον κι έτσι θα χρειαστεί να καταφύγεις σε στείρωση για να γλυτώσεις τους καυγάδες.
Ξέρω σκυλιά που είναι αναγκασμένα να ζουν περιορισμένα σε ξεχωριστά δωμάτια στο ίδιο σπίτι. Αλλιώς ή θα πρέπει να διαλέξουν ποιό θα κρατήσουν ή να τρέχουν κάθε τρεις και λίγο για ράμματα αν δεν σκοτωθεί κανένα. Άλλοι που έχουν την πολυτέλεια πάλι, έχουν δύο περιφράξεις και τα σκυλιά τους δε συναντιούνται ποτέ. Δε θα θελα να είμαι στη θέση τους. Αλλά ακόμα και στειρωμένα, δεν εξασφαλίζεται ότι δε θα αρπάζονται.

Kango αν μπορέσεις να φιλοξενήσεις κανένα αρσενικό για μερικές μέρες θα δεις πως θα πάει (θα κάνεις και καλή αυγουστιάτικο :D), αν και η χημεία μεταξύ σκύλων διαφέρει.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ναι πραγματι η λυση στειρωνουμε τα αρσενικα πρεπει να ειναι η τελευταια..

Νοελα ναι θα το δοκιμασω..αν παρω κοριτσακι θα ειναι καλυτερα?

Τωρα μου ηρθε η εμπνευση να κανω καινουριο ποστ για τις διαφορες στα αγορακια με τα κοριτσακια..

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Αν αναφέρεσαι σε μένα, σου θυμίζω ότι έγραψα

Ξέρω σκυλιά που είναι αναγκασμένα να ζουν περιορισμένα σε ξεχωριστά δωμάτια στο ίδιο σπίτι. Αλλιώς ή θα πρέπει να διαλέξουν ποιό θα κρατήσουν ή να τρέχουν κάθε τρεις και λίγο για ράμματα αν δεν σκοτωθεί κανένα. Άλλοι που έχουν την πολυτέλεια πάλι, έχουν δύο περιφράξεις και τα σκυλιά τους δε συναντιούνται ποτέ. Δε θα θελα να είμαι στη θέση τους. Αλλά ακόμα και στειρωμένα, δεν εξασφαλίζεται ότι δε θα αρπάζονται.

Kango αν μπορέσεις να φιλοξενήσεις κανένα αρσενικό για μερικές μέρες θα δεις πως θα πάει (θα κάνεις και καλή αυγουστιάτικο :D), αν και η χημεία μεταξύ σκύλων διαφέρει.
και για καυγαδες δεν συμφωνω.
ο χωρισμος απλα εντεινει το προβλημα, το οποιο θα ειχε ληθει αν τα αφηναν να τα βρουν μονα τους εστω και με καποια ραμματα .
εδω μιλαμε για δυο γουεστυ η ενα γουεστυ και ενα γκολντεν και θεωρω πολυ πολυ σπανιο να καυγαδισουν τοσο και συνεχως.:D
α! δικος μου σκυλος που στειρωθηκε για λογους υγειας, εγινε επιθετικος μετα την στειρωση.

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
μην πέρνετε πολλά σκυλιααααααααααααααααααααά

θα το μετανιώσετεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ακούστε μεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ξερωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

kango1 άκου τον Μάκη κάτι ξέρει!!!!!!!

kango1