Όχι μια οποιαδήποτε τροφή... Γιατί εδώ που τα λέμε και friskies να τρώει ο σκύλος μπορεί άνετα να είναι πολύ καλά στην υγεία του (και το έχουμε δει όλοι).
Kαλά εννοείτε ότι έχουμε ένα στάνταρ στην επιλογή της ξήρας..
και εννοείτε ότι πρεπει μας καλύπτουν τα συστατικά και η χωρα παρασκευής..
φυσικά και αυτα τα δυο ειναι πρωταγωνιστικοί παράγοντες στην επιλογή της ξήρας..
Εγώ δεν έχω δει..
Μονο σε έναν γάτο μου έδινα friskies αλλα τον πάτησε ενός έτους αυτοκίνητο ,οποτε δεν έχω δει τι μπορεί να προσφερει η εν λόγο τροφή..(που βασικά δεν πιστεύω ότι μπορεί να προσφέρει τίποτα..)
Καλά τόσα παιδιά μεγαλωμένα με goodies είναι..,αλλα δεν σημαίνει ότι τα junk foods είναι το ιδανικό πρότυπο διατροφής.
Πάντως εγώ στο μαλτεζάκη μου μαγειρευτό έδινα με κάποια λαθάκια βεβαια..(κοτόπουλο και ρύζι..)και μου έφτασε 16.5..
και για μένα το ταξίδι στην εύρεση της ξήρας είναι καινούριο σπορ που σίγουρα το βλέπω με πολύ μεγάλη επιφύλαξη..
Λιγες κενωσεις και σφιχτα κοπρανα.
Λίγες κενώσεις αλλα πρόσεχε όχι με πολύ σκληρά..
και εμενα μου έκανε πολύ σκληρά κάποτε αλλα έδινα ξήρα με πρώτο συστατικό τα σιτηρα..
το
χρώμα είναι η λέξη κλειδί..
Εχουμε κάνει ανάλογη συζήτηση με μεγάλη ανάλυση περί τούτου..και πάντα να κοιτάς να μην είναι μαύρα..(πολύ σημαντικό..)