EΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΚΟΕ

kparis

Active Member
27 Αυγούστου 2007
31
0
Καλημέρα ,εχω μια απορια πηρα στο ΚΟΕ πριν 2 μηνες περιπου να ρωτησω
τι χρειαζεται για να δηλωσω συμμετοχη στην εκθεση που μας ερχεται σε 2 μερες.
Τους ειπα οτι εχω export pedigree απο τσεχια και αν με δεχονται ,απαντηση τους ηταν
οτι πρεπει να τους στειλω το pedigree να το κρατησουν για 2 ή 3 μηνες να το περασουν
στην database τους ,για να μπορεσω να συμμετεχω στην εκθεση και να μπορεσω
να δηλωσω γεννα στο μελλον ,ετσι μου ειπαν ? Αληθευει κατι τετοιο
Thanks εκ των προτερων.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Nαι, για να περάσει στο όνομά σου ..
Στην έκθεση όμως μπορούσες να παίξεις και ως ξένη συμμετοχή με την ανάλογη χρέωση και ιδιοκτήτης να φαίνεται ο εκτροφέας ...

kparis

Active Member
27 Αυγούστου 2007
31
0
Αμα γυρισω το export pedigree απο πισω εχει σφραγιδα και το ονομα μου?

elena

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2007
136
0
Heraklion
www.cookiespirit.freegr.net
Αν το pedigree εχει γίνει export δηλαδή γράφει το δικό σου όνομα για ιδιοκτήτη και έχει την σφραγίδα export, τότε για να λάβει μέρος σε έκθεση πρέπει να έχει γραφτεί στον ΚΟΕ και να έχει πάρει αριθμό ΒΕΚ. ΄
Στην ουσία όταν είναι export το pedigree είναι σαν να έχει "διαγραφεί" απο τα μητρώα της χώρας προέλευσης και τυπικά δεν είναι πουθενά εγγεγραμμένος, για αυτό πρέπει να γραφτεί στον ΚΟΕ και να πάρει ΒΕΚ. (ΒΕΚ=Βιβλίο Εγγραφής Καθαροαίμων).

kparis

Active Member
27 Αυγούστου 2007
31
0
Καλημερα αυτο που βλεπω εγω στο Fci export pedigree ειναι :απο μπροστα το ονομα του εκτροφεα ,ονομα σκυλου ,ημερομηνια,και αλλα ,και αμα το γυρισεις απο πισω εχει owner εμενα ,και ρωτω τι ποιο επισημο απο Fci export pedigree τσεχιας ,εχουν και καποια παραδοση οι τσεχοι κακα τα ψεματα με μηχανογραφημενο το ονομα μου με σφραγιδα δηλ τι θελουν,τα 20 ευρω .
Εμενα μου την εδωσε που μου ειπαν οτι θα το κρατησουν 3 μηνες.
Για ποιο λογο

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Εμενα μου την εδωσε που μου ειπαν οτι θα το κρατησουν 3 μηνες.
Για ποιο λογο
Επειδη ειναι ιδιαιτερα αργοσχολοι εδω περα!!!:-\"

Εδω χανουν τα σκυλια ελληνικης εκτροφης το δικαιομα συμμετοχης σε εκθεσεις στο εξωτερικο, σε ολη την Junior Class (μην πω και εφιβων!), επειδη δεν τα καταφερνουν να βγαλουν τα Pedigree πιο γρυγορα.
Σκυλα του εκτροφεα της Εσμεραλντας εχει παει 16 μνων- και ακομα.....!!!:(

kparis

Active Member
27 Αυγούστου 2007
31
0
Μου φαινεται δεν θα ασχοληθω καθολου,
Τhanks για τις πληροφοριες.

BLUE

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2008
278
0
Επίσης να ρωτήσω: Ξέρει κανείς τι ώρες απαντάνε στα τηλέφωνα γιατί σήμερα τους παίρνω όλη τη μέρα και...:rolleyes:

elena

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2007
136
0
Heraklion
www.cookiespirit.freegr.net
Τα 20ευρώ αντιστοιχούν στο αντίτιμο για την εγγραφή στα ελληνικά μητρώα (στο ΒΕΚ δηλαδή) και αν θυμάμαι καλά τόσα χρήματα ζητάγανε εδώ και πολλά χρόνια (τουλάχιστον εδώ 10 χρόνια ). Το γεγονός ότι καθυστερούν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σέ ότι έχει να κάνει με το μητρώο είναι γεγονός. Παρόλα αυτά όσοι ήταν στην τελευταία γενική συνέλευση του ΚΟΕ θα θυμούνται ότι μας ανακοινώθηκε η αναβάθμιση όλου του μηχανογραφικού συστήματος με αποτέλεσμα να μειωθεί ο χρόνος για τις εκδόσεις όλων των επισήμων πιστοιποιητικών (pedigree κτλ) στους 3 μήνες. Το 3 μήνες βέβαια θα ισχύσει μόλις περαστούν όλα τα προηγούμενα αρχεία στο νέο σύστημα :) Αντε να δούμε :):)
Όσον αφορά το τηλέφωνο γεγονός είναι ότι παραμονή έκθεσης θα έπρεπε να σηκώνουν το τηλέφωνο όση δουλειά και να έχουν :(
Την Δευτέρα πάντως μετά από έκθεση τα γραφεία του ΚΟΕ είναι πάντα κλειστά, οπότε απο Τρίτη πάλι ;);)

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
Krapis, αν και καταλαβαινω οτι σου τη δινει η καθυστερηση, ειναι ανοητο να μην μπεις στη διαδικασια να γραψεις το σκυλο στο ονομα σου. Γιατι αυτη τη στιγμη δεν ειναι δικος σου επισημα.
Η καθυστερηση αυτη συνεβει σε καθε ενα απο μας οταν εισαγαμε σκυλο απο οποιαδηποτε χωρα. Δεν εχει καμμια σχεση απο ποια χωρα προερχεται το σκυλι, ουτε ειναι προσωπικο. Κατα τα αλλα κι εγω περιμενω ποτε θα επιταχυνθουν οι διαδικασιες...

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Βασίλη,

ο αληθινός λόγος της καθυστέρησης έκδοσης ΒΕΚ είναι πολύ απλός και ηχεί μόνιμα στ' αυτιά μου:
"Γιατί παραπονιέσαι; Στην Ιταλία κάνουν ένα χρόνο!"

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
Eκεινο που με ενδιαφερει αυτη τη στιγμη δεν ειναι αυτο - οι λογοι της καθυστερησης δηλ., η οι δικαιολογιες που προβαλλονται, αλλα η αρνητικη αντιδραση του Κrapis, δικαιολογημενη εν πολλοις, καταδικαστικη για το σκυλο και ισως και τη φυλη του δε.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Aντίδραση που ο ΚΟΕ είναι ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ υποχρεωμένος να μην δημιουργεί ... όποιος ξέρει να διαβάζει καταλαβαίνει ότι ''προαγωγή τηε κυνοφιλίας'' που είναι το Α και το Ω στις υποχρεώσεις του ΔΕΝ είναι αυτές οι καταστάσεις ...

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Βασίλη,

ο αληθινός λόγος της καθυστέρησης έκδοσης ΒΕΚ είναι πολύ απλός και ηχεί μόνιμα στ' αυτιά μου:
"Γιατί παραπονιέσαι; Στην Ιταλία κάνουν ένα χρόνο!"
Οραια δικαιολογια.!
Και βεβαια παιρνουν παραδειγμα την Ιταλια- και οχι καμια χωρα που δουλευει αψογα σε αυτο το θεμα!
Στην γερμανια παιρνεις τα χαρτια κανα μηνα το πολυ, μετα απο την αγορα του κουταβιου (οταν αυτο ειναι 8 -10 εβδωμαδων)