ευχαριστω πολύ !!!!Να σου ζήσει η ομορφιά σου...
Είναι γλύκες αυτά τα σκυλιά...
(βέβαια, εμένα αυτό που με .............."χαλάει" είναι τα...........αυτιά........)
χαχαχαχα!!! εμενα ροχαλιζει μεν, αλλα γλυκα δε....ισα ισα ακουγεται ενας ευχαριστος γουργουριστος ηχος που με κοιμιζει....Δεν έχω ακούσει βραχυκέφαλο να ροχαλίζει... πάντως κ ο δικός μου δεν πάει πίσω !!!! μ έχει ξυπνήσει άπειρες φορές λόγω ροχαλιτού !! ειδικά το καλοκαίρι που κοιμάται ανάσκελα.... πάρτυ γίνεται τη νύχτα ....
αααα συγνωμη, νομιζα οτι δεν εχεις ακουσει παρολο που εχεις κοιμηθει με βραχυκεφαλοδεν έχω εμπειρίες γενικά με βραχυκέφαλες φυλές !! δεν τις έχω ζήσει καθόλου οπότε δεν μπορώ να ξερω
είναι κυρία η δικιά σου ακόμη και στον ύπνο της... σ αντίθεση με τον δικό μου τον αρκούδο.. χαχα
χαχαχαχαχαχαχα !!! τυχερή !!!Έχει τύχει να κοιμηθω στο ίδιο δωμάτιο με παγκ, γαλλικό κ αγγλικό μπουλντογκ. Ειδικά με το 2ο δν μπόρεσα να κλείσω μάτι! Η φίλη μου πάλι που τον έχει Είχε πέσει σε κώμα! Έτσι τον αντέχει. Εγω ξυπναω ακόμα κ με το σφύριγμα της Τσιλι όταν κοιμάται βαθειά κ πέφτει το σαγονι της! Χαχα!
Ειναι τοσο γλυκος! υπεροχες οι φωτο που εβαλες!!!!ευχαριστώ πολύ !!! Θα ήθελα μια μέρα να τους δω μαζί με τη σκάρλετ να παίζουν !! θα είχαν τέλεια χρώματα και με τις αυτάρες πάνω κάτω να τρέχουν !! μονο που το σκέφτομαι !!!
δεν έχω συναντήσει μαύρο κοκερ απο κοντά !
Η εμπνευστρια του ονοματος της σκυλας μου!http://www.guy-sports.com/humor/videos/powerpoint_presentation_dogs.htm
Δν ξερω αν φαίνεται γτ είμαι απτο κινητο αλλα έχω πρόταση για κουρεμα...
Edit: για δες εδω... Τν πρώτη φωτο