Dyllan - 1 χρόνος και κάτι μαζί!!

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Εγω δν θα έπαιρνα βραχυκεφαλο μόνο κ μόνο γτ κοιμάμαι ελαφριά. Ροχαλιζουν απίστευτα!!!

Dyllangirl

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
176
0
Θεσσαλονίκη
Δεν έχω ακούσει βραχυκέφαλο να ροχαλίζει... πάντως κ ο δικός μου δεν πάει πίσω !!!! μ έχει ξυπνήσει άπειρες φορές λόγω ροχαλιτού !! ειδικά το καλοκαίρι που κοιμάται ανάσκελα.... πάρτυ γίνεται τη νύχτα ....:cool:

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Δεν έχω ακούσει βραχυκέφαλο να ροχαλίζει... πάντως κ ο δικός μου δεν πάει πίσω !!!! μ έχει ξυπνήσει άπειρες φορές λόγω ροχαλιτού !! ειδικά το καλοκαίρι που κοιμάται ανάσκελα.... πάρτυ γίνεται τη νύχτα ....:cool:
χαχαχαχα!!! εμενα ροχαλιζει μεν, αλλα γλυκα δε....ισα ισα ακουγεται ενας ευχαριστος γουργουριστος ηχος που με κοιμιζει....
Δηλ. εχεις κοιμηθει με boxer, bulldog ή κατι παρεμφερες και δεν ροχαλιζε????

Dyllangirl

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
176
0
Θεσσαλονίκη
δεν έχω εμπειρίες γενικά με βραχυκέφαλες φυλές !! δεν τις έχω ζήσει καθόλου οπότε δεν μπορώ να ξερω ;)

είναι κυρία η δικιά σου ακόμη και στον ύπνο της... σ αντίθεση με τον δικό μου τον αρκούδο.. χαχα

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Έχει τύχει να κοιμηθω στο ίδιο δωμάτιο με παγκ, γαλλικό κ αγγλικό μπουλντογκ. Ειδικά με το 2ο δν μπόρεσα να κλείσω μάτι! Η φίλη μου πάλι που τον έχει Είχε πέσει σε κώμα! Έτσι τον αντέχει. Εγω ξυπναω ακόμα κ με το σφύριγμα της Τσιλι όταν κοιμάται βαθειά κ πέφτει το σαγονι της! Χαχα!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
δεν έχω εμπειρίες γενικά με βραχυκέφαλες φυλές !! δεν τις έχω ζήσει καθόλου οπότε δεν μπορώ να ξερω ;)

είναι κυρία η δικιά σου ακόμη και στον ύπνο της... σ αντίθεση με τον δικό μου τον αρκούδο.. χαχα
αααα συγνωμη, νομιζα οτι δεν εχεις ακουσει παρολο που εχεις κοιμηθει με βραχυκεφαλο :)
Και τον Dyllan δεν χορταινω να τον βλεπω...ειναι πολυ ομορφος κι αυτο το χρωμα σαν καμμενη ζαχαρη, το καραμελωτο, για φαγωμα!!!!

Dyllangirl

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
176
0
Θεσσαλονίκη
ευχαριστώ πολύ !!! Θα ήθελα μια μέρα να τους δω μαζί με τη σκάρλετ να παίζουν !! θα είχαν τέλεια χρώματα και με τις αυτάρες πάνω κάτω να τρέχουν !! μονο που το σκέφτομαι !!! :D:D:D

δεν έχω συναντήσει μαύρο κοκερ απο κοντά !:eek::eek:

Dyllangirl

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
176
0
Θεσσαλονίκη
Έχει τύχει να κοιμηθω στο ίδιο δωμάτιο με παγκ, γαλλικό κ αγγλικό μπουλντογκ. Ειδικά με το 2ο δν μπόρεσα να κλείσω μάτι! Η φίλη μου πάλι που τον έχει Είχε πέσει σε κώμα! Έτσι τον αντέχει. Εγω ξυπναω ακόμα κ με το σφύριγμα της Τσιλι όταν κοιμάται βαθειά κ πέφτει το σαγονι της! Χαχα!
χαχαχαχαχαχαχα !!! τυχερή !!!

Dyllangirl

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
176
0
Θεσσαλονίκη
μοιαζουν παρα πολυ !!!!! πάντως και ο δικος μου τώρα δεν έχει μαλλί στο κεφάλι του !! τα αφτιά θέλουν λίγο συμμάζεμα !!! αύριο - μεθαύριο που θα τον κουρέψω θα σας βάλω φωτό!!!

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Να σου ζήσει ο σκυλάκος και να περάσετε πολλά ευτυχισμενα χρόνια μαζί!
Όταν βλέπω κόκερ με πιάνει φοβερή συγκίνηση! Είχα κι εγώ και κάθε φορά νομίζω οτι τον βλέπω.

Υ.Γ. Τα αφτιά είναι για να τα κρεμάς από το σχοινί με μανταλάκια μετά το μπάνιο (βλέπε μπουγάδα)!:D

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
ευχαριστώ πολύ !!! Θα ήθελα μια μέρα να τους δω μαζί με τη σκάρλετ να παίζουν !! θα είχαν τέλεια χρώματα και με τις αυτάρες πάνω κάτω να τρέχουν !! μονο που το σκέφτομαι !!! :D:D:D

δεν έχω συναντήσει μαύρο κοκερ απο κοντά !:eek::eek:
Ειναι τοσο γλυκος! υπεροχες οι φωτο που εβαλες!!!!
Μακαρι να ανεβουμε εμεις πανω ή εσεις κατω να γνωριστουμε απο κοντα καποια στιγμη! Το θεμα της Σκαρλετ το εχεις δει ετσι δεν ειναι? για να δεις και φωτο!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
http://www.guy-sports.com/humor/videos/powerpoint_presentation_dogs.htm

Δν ξερω αν φαίνεται γτ είμαι απτο κινητο αλλα έχω πρόταση για κουρεμα...

Edit: για δες εδω... Τν πρώτη φωτο
Η εμπνευστρια του ονοματος της σκυλας μου!

Μα δεν ειναι ΙΔΙΕΣ? Στη γλυκα και στο μαλλι τουλαχιστον....γιατι στο χαρακτηρα, ευτυχως, ουδεμια σχεση!!! :p :p

Uploaded with ImageShack.us

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Scarlett μου την έχω δει τη φωτο κ όντως η ομοιότητα είναι εμφανής! :) Κατα τη γνώμη μου είναι απο τα πιο ταιριαστα ονόματα για την φυλή! Ειδικά για τα πυρροξανθα ζωντοβολα σας αφού Scarlett σημαίνει κ αλικο. ;) είναι απο τις λίγες περιπτώσεις όπου τα μεγάλα αυτιά είναι χαριτωμένα. Κ πολυχρηστικα. Σαν τους ελβετικους σουγιαδες ένα πράμα!