Dyllan - 1 χρόνος και κάτι μαζί!!

Dyllangirl

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
176
0
Θεσσαλονίκη
Εδώ και μερες έχει περάσει ενας χρόνος απο τότε που πήρα το μικρούλι αγκαλιά ! Αν κ δυστηχώς δεν τον απόκτησα με το σωστό τρόπο ( η κυρία που είχε την μαμά και τον μπαμπά του, τους έβαλε ν ζευγαρώσουν μετά απο προτροπή κτηνιατρού , πριν γίνει η στείρωση στη σκυλίτσα )

Ο μικρούλης με κούρασε σαν κουτάβι αρκετά μπορω να πω ! Ήταν και το πρώτο μου σκυλάκι ;) Αλλά καθώς μεγάλωνε ηρεμούσε όλο και πιό πολυ !!

Η καθημερινότητα μας περιέχει συνήθως 3 με 4 φορές βόλτα ( 2 μεγάλες - η μία θα είναι στο πάρκο για να παίξει και η άλλη περπάτημα στην παραλία ! )
επίσεις τον παίρνω μάζί μου όπου κ αν πάω και μπορώ !!

Είναι πολύ κοινωνικό σκυλάκι και ύσηχο πλέον μέσα στο σπίτι :rolleyes:

Αν και κόκερ δεν είχαμε πρόβληματα με ωτίτιδες .. μόνο μια φορά έπαθε ήπιας μορφής γιατί μάλλον είχε μπει νερό στο αυτάκι του !
Από τον Ιούλιο ταλαιπωρήθηκε με ερλίχια ( τα αιμοπετάλια νομίζω έπεσαν στις 19.000:eek:) πήραμε αγωγή και πριν ένα μήνα που κάναμε εξετάσεις είμασταν ακόμη στο όριο.. Αυτήν την εβδομάδα θα ξανακάνουμε και μαζί βιοχημικές !

Α! επίσεις ξέχασα να πώ πως λατρεύει το νερό και την θάλασσα ! Δεν χρειάστηκε να τον παρακινήσω για να μπει την πρώτη φορά! Έκανε βουτιά απο μόνος του! :D

Αυτά απο εμάς !Συγνώμη αν σας κούρασα ! Θα προσπαθήσω να τα λέμε πιο συχνά !

Attachments

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
κοκεραρα αθανατηηηηηη!!!!!!
Αυτουμπες μου!!! Βλεμμα μουυυυυ!!!!!!!

Ζητω τα water cockers!!!!!!!!
Να τον χαιρεσαι και γρηγορα περαστικα!!!

τι αντιβιωση του εδωσες και για ποσο καιρο?

Dyllangirl

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
176
0
Θεσσαλονίκη
ευχαριστούμε !!!

του κάναμε ένα κύκλο με 2 ενέσεις imizol
για 20 μέρες έπερνε καθε μέρα vibramicyn
και ένα άλλο χαπάκι για 10 μέρες που αυτη τη στιγμή μου διαφευγει το όνομα του !
δυστηχώς δεν μπορέσαμε να κάνουμε απο την αρχή εξέταση για τίτλο

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
ποιος σου δινει τετοιες ιδεες ηθελα να΄ξερα!!! :p
:p εσεις :D :D στην σκυλοβολτα του ΟΑΚΑ :p

ολοι κατω απο τα αυτια της Σκαρλεεεεεεεεεεεεεεετ!!!!!!! :p :p

ενταξει, πρεπει να σκυψετε και παρα πολυ, καθ΄οτι ειμαστε κονδες! :p

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Εμένα πάλι μου θυμίζουν τους δικαστές της Αυτού Μεγαλειοτητας της Βασίλισσας της Μεγ. Βρετανίας! Χαχα! Τους έχετε δει με τις περουκες; Έτσι είναι πάνω στν έδρα! Βέβαια τα κοκερ ειναι πολυυυυυυ κ απείρως πιο γλυκά!

Dyllangirl

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
176
0
Θεσσαλονίκη
η αληθεια είναι πως έχουν και πολλες χρησιμότητες τα αφτιά τους !! εκτός απο ομπρέλα μπορούν να γίνουν και κουρτίνες για τα μάτια όταν έχει πολύ ήλιο κ δεν μπορούν να κοιμηθουν.. επίσεις μπορούν να γίνουν και σφουγγαριστρες αν τα βουτηξουμε σε νεράκι !! :p

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Εμένα πάλι μου θυμίζουν τους δικαστές της Αυτού Μεγαλειοτητας της Βασίλισσας της Μεγ. Βρετανίας! Χαχα! Τους έχετε δει με τις περουκες; Έτσι είναι πάνω στν έδρα! Βέβαια τα κοκερ ειναι πολυυυυυυ κ απείρως πιο γλυκά!
Dyllangirl Μου επιτρεπεις μια παρεμβολη σε αυτο που ειπε η φιλη ChilliJRT!

Κατι τετοιο δηλαδη? Δεν ειναι ποστις ε?? :p

Uploaded with ImageShack.us

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
η αληθεια είναι πως έχουν και πολλες χρησιμότητες τα αφτιά τους !! εκτός απο ομπρέλα μπορούν να γίνουν και κουρτίνες για τα μάτια όταν έχει πολύ ήλιο κ δεν μπορούν να κοιμηθουν.. επίσεις μπορούν να γίνουν και σφουγγαριστρες αν τα βουτηξουμε σε νεράκι !! :p
τις τσιμπλες στα ματια τις καθαριζεις με τα αυτια του? εγω συνεχεια! :p
εχετε και μπωλακια σπανιελ για τα αυτια φανταζομαι ε?

Dyllangirl

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
176
0
Θεσσαλονίκη
χαχαχα !!! οχι δεν το ειχα σκεφτει ποτε! χαχα με φυσιολογικο ορο τις καθαριζω !!
και ουτε μπολακια για σπανιελ εχουμε .. :p αλλα δεν λερωνεται πολυ ευτυχως :D

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Ναι καπως ετσι! Scarlett δν υπάρχει η φωτο! Μάσκα νυχτος νταλα μεσημέρι! Αυτιά κ μαγουλα δν έχουμε κ πάντα τα θαυμάζουμε. ;) ρε παιδιά; Υπάρχουν μπολακια για κοκερ;;; Έχω λυθεί στα γέλια! Τι έχουν; Αναβολεις συγκρατησεις αυτιων;;; Μπορω να έχω φωτο;

Dyllangirl

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
176
0
Θεσσαλονίκη
χαχαχαχαχαχαχα !!!!!!! ελιωσα !!! οχι δεν εχουν αναβολεις απλα ειναι λιγο πιο υπερυψωμενα και κλειστα ετσι ωστε να μην μπαινουν τα αφτια μεσα στην τροφη !!!!!!!!

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Εγω σκέφτηκα κτ με χεράκια στο πλάι για να κρατάνε τα αυτιά όσο η μούρη είναι μέσα στο μπολ! Θεϊκό πάντως! Να βγάλουν κ για μας. Ένα να αυξομειωνεται γρήγορα καθ'υψος για να τρώνε τα Τζακ χοροπηδωντας! Ε;

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Μα σε παρακαλω για ποιους μας περασες?:p

http://www.spanielbowls.com/

τα δικας μας ειναι χειροποιητα ελληνα κεραμουργου με περισση τεχνη κ το ονομα μας χαραγμενο...

Οποιος ενδιαφερεται να του δωσω πληροφοριες...
Μικρη οικογενειακη επιχειρηση με ανθρωπους με μερακι...

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Να σου ζήσει η ομορφιά σου...
Είναι γλύκες αυτά τα σκυλιά...
(βέβαια, εμένα αυτό που με .............."χαλάει" είναι τα...........αυτιά........:p:p:p:p)

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Να σου ζήσει η ομορφιά σου...
Είναι γλύκες αυτά τα σκυλιά...
(βέβαια, εμένα αυτό που με .............."χαλάει" είναι τα...........αυτιά........:p:p:p:p)
χαχαχαχαχαχα!!!! αλλον να τον φτιαχνει κι αλλον να τον χαλαει!!!
ειναι πραγματι δυσαναλογα....κατι σαν το "βιτσιο" εκεινων που τους αρεσουν τα βραχυκεφαλα! :p