Doping....

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Μια που το θεμα ειναι επικαιρο εχω κι εγω μια χαζη απορια :roll:
Υπαρχει η εννοια του doping στους σκυλους κατα την διεξαγωγη των events?δεν ξερω αν το διατυπωσα σωστα :D

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Μια που το θεμα ειναι επικαιρο εχω κι εγω μια χαζη απορια :roll:
Υπαρχει η εννοια του doping στους σκυλους κατα την διεξαγωγη των events?δεν ξερω αν το διατυπωσα σωστα :D

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
για τις κυνοδρομιες εχω διαβασει σχετικα αρθρα παλαιοτερα που πιστοποιουν οτι υπαρχει doping για τα αλλα events ρωτησα γιατι διαβασα ενα σχετικο καταστατικο και ειχα την απορια μετα μπηκα στο site του ΚΟΕ να βρω κατι σχετικο και δεν ειχε καμια τετοια αναφορα απ'οσο ειδα μονο σχετικα με αλλοιωσεις στο τριχωμα,στα χρωματα κτλ.

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
για τις κυνοδρομιες εχω διαβασει σχετικα αρθρα παλαιοτερα που πιστοποιουν οτι υπαρχει doping για τα αλλα events ρωτησα γιατι διαβασα ενα σχετικο καταστατικο και ειχα την απορια μετα μπηκα στο site του ΚΟΕ να βρω κατι σχετικο και δεν ειχε καμια τετοια αναφορα απ'οσο ειδα μονο σχετικα με αλλοιωσεις στο τριχωμα,στα χρωματα κτλ.

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
να ρωτησω κατι σχετικο?τι παθαινει ενα σκυλι αν παρει αναβολικα...?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
denis said:
Παντού υπάρχει ντόπινγκ.
Συμφωνώ.
Εγώ έχω δει πολλές φορές στα ράφια pet shopς σκευάσματα για αύξηση του όγκου. Πολλές φορές αναρωτήθηκα, ποιος φυσιολογικά σκεπτόμενος άνθρωπος, θα ντοπαρει το σκυλί του για να γίνει «τούμπανο»….

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
Chloe said:
mitsakos said:
να ρωτησω κατι σχετικο?τι παθαινει ενα σκυλι αν παρει αναβολικα...?
Γυναικομαστία!!!
Μα τι ερωτήσεις είναι αυτές χρυσέ μου? :D :D :D
ρωταω γιατι καποιος ελεγε οτι εδειναν αναβολικα σε μια γατα και ειχε ενα κολαρακι μινιατουρα και ενα στηθος τυμπανο απλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αληθινο αυτο για αυτο ρωτησα

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
ο ιδια "σκεπτομενος ανθρωπος" που ντοπαρει το παιδι του για να γινει πρωταθλητης!
αλλα μου κανει εντυπωση που στο εξωτερικο υπαρχει σχετiκα anti doping regulation (fkc)και στον κοε οχι η' δεν ειδα καλα?που ισχυει απο 1.1.08
και αναρωτηθηκα εμεις δεν εχουμε κρουσματα και δεν το προβλεπουμε :roll: εξετασεις δεν γινονται μετα απο καποια ενσταση π.χ.?

asli

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2008
557
1
48
Θεσ/νικη-Αγ.Τριαδα
aslihan.gr
στο παρελθόν εχουν κατηγορηθεί πολλά σκυλιά για ντομπιγκ σε ευρωπαϊκό

επίπεδο αλλα κατα την γνώμη μου κολλάει η γνωστή ρήση οσα δεν φτανει η

αλεπου.......!

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
αλλο το εχουν κατηγορηθει και αλλο ηταν εξακριβωμενο με κλινικα ευρυματα ντοπαρισμενα...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
mitsakos said:
ρωταω γιατι καποιος ελεγε οτι εδειναν αναβολικα σε μια γατα και ειχε ενα κολαρακι μινιατουρα και ενα στηθος τυμπανο απλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αληθινο αυτο για αυτο ρωτησα
Προφανώς θα υπάρχουν επιπτώσεις στην υγεία τους, στη μορφή τους, στον ψυχισμό τους... όπως ακριβώς συμβαίνει με τους ανθρώπους. Άλλωστε όταν λέμε "αναβολικά" δεν εννοούμε ένα και μόνο σκεύασμα, ώστε να σου πούμε τι ακριβώς προκαλεί!