Dolce con spirito westies - τα κουτάβια της Toya

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
θα χαζεύουμε πάλι με τις ώρες τα γουεστάκια.....!!!!:):):):):) ανυπομονώ να δω καινούργιες φωτό......

πάντως μεταξύ μας είναι πολύ σημαντικό που η Alexia μοιράζεται αυτήν της την εμπειρία μαζί μας......

Last edited:

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
60 ημέρες κύησης

Το προηγούμενο σκ έβαλα την γεννήστρα αλλά μόνο η Sue την τίμησε. Η Toya προτιμάει το crate.

2-04-2011 (3)..jpg 2-04-2011 (4)..jpg

Γενικά είναι ήρεμη, αλλά εδώ και 2 νύχτες θέλει να είμαι δίπλα της. Δεν θέλει όμως να κοιμηθεί στο υπνοδωμάτιο μας, οπότε αναγκαστικά κοιμάμαι στο καναπέ και αυτή στο crate της.

Συνήθως 24 ώρες πριν τον τοκετό πέφτει η θερμοκρασία της σκύλας. Από την δευτέρα 4/04 παίρνω τακτικά την θερμοκρασία της και είναι ακόμα σταθερή.

Την πέμπτη πήγαμε στην κλινική για υπέρηχο και ακτινογραφία.

[video]http://youtu.be/Q4i9qx2AwlM[/video]

11.57.31 hrs __[00&#4.jpg Monachou Alexia- &#.jpg

Πόσα κουτάβια βλέπετε στην ακτινογραφία;

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Εγώ βλέπω 5 σίγουρα και νομίζω ότι βλέπω και ένα έκτο!!!!
Αλλα είμαι εντελώς άσχετη μπορεί να λέω κοτσάνα :cool:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Εγώ είδα δυο σίγουρα, ίσως και ένα τρίτο. Κι εγώ είμαι άσχετη. :) Μπράβο, Αλεξία, εύχομαι να πάνε όλα τέλεια! Έχεις ακόμα ενδιαφερόμενους?

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Κι εγώ 5 ραχοκοκκαλιές βλεπω. Τρεις αριστερά και δύο δεξιά. Αντε με το καλό!!! :D
Πλησιάζουν οι μέρες της και θέλει τη μανούλα της κοντά το μαναράκι μου! :)

Περίμενε, νομίζω ότι ειναι ένα κεφαλάκι κάτω δεξιά πίσω απο άλλο μωρό... :p

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Ρε συ, έχεις δίκιο! Πέντε είναι, τώρα τα είδα καλύτερα! Δεν ξέρω αν υπάρχει και έκτο που να είναι από την άλλη μεριά, αλλά γιατρός δεν είμαι. :) Κάνουν τόσα πολλά τα γουεστάκια?!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Δεν ξέρω, αλλα η μαμά του Φρέντυ που ήταν κανίς είχε κάνει 6 και το μωρό μου ήταν το πιο μικρούλι και το πιο όμορφο. :p

Επεξεργάστηκα τη φωτόκαι έβαλα καρδούλες εκει όπου είναι τα μωρα. :D
Monachou Alexia- &#.jpg

Last edited:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Υπέροχα! :) Αλεξία, τα κρατάς όλα τα κουτάβια, ή δίνεις και στους ιδιοκτήτες του μπαμπά τους?

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Στην κλινική 2 κτηνίατροι είπαν σίγουρα 5, ίσως 6 και ο τρίτος 6.

Υπέροχα! :) Αλεξία, τα κρατάς όλα τα κουτάβια, ή δίνεις και στους ιδιοκτήτες του μπαμπά τους?
Όχι ο εκτροφέας του μπαμπά δεν δικαιούται κουτάβια, πληρώνεται για την επίβαση

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Ξανά με το καλό, Αλεξία μου, μόνο γράψε μας και κανα λογάκι! Μόνο ευχαριστίες βλέπω να βάζεις και μας τρώει η αγωνία και το σασπένς!:p:D

Φαντάζομαι πάντως ότι θα έχει δουλειά να ξεγεννήσεις έξι κουτάβια!! Την άλλη φορά ήταν τρία, ήταν βέβαια και η πρώτη φορά. Πάντως αν όντως θυμάμαι καλά και βρήκες στην Τόγια άλλο γαμπρό από τον προηγούμενο (αυτό το κορίτσι πια αλλάζει τους άντρες σαν τα πουκάμισα!:p), τούτος εδώ σου βγήκε καρπερός!:p:p:D:D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Φανταστική η webcam με την απευθείας μετάδοση!!! Alexia καλορίζικα να είναι και να τους βρείς πολύ καλές οικογένειες σου εύχομαι!! Δώσε και ένα φιλάκι στην όμορφη μανούλα :D