Εγω mareco θεωρω οτι η εγκυμοσυνη δεν ειναι ο λογος αλλα η αφορμη για ενα σκυλι που δεν ειναι πια κουταβι καιείναι από τους λόγους που με θυμώνουν πολύ.
μαλλον στο ποστ με το φριζε θελεις να απαντησειςΕγω mareco θεωρω οτι η εγκυμοσυνη δεν ειναι ο λογος αλλα η αφορμη για ενα σκυλι που δεν ειναι πια κουταβι και
(δεν) εχει την ιδια χαρη.
Πως γινετε και δεν αγαπουν ενα πλασμα που το ειδαν να μεγαλωνει??
Δεν μπορω να το καταλαβω.
Τα bull mastiff τι σου λενε ? Προσωπικα , θα τα προτιμουσα σε σχεση με τα DdBεπανέρχομαι στο θέμα μετά απο λίγο καιρό καθώς σκέφτομαι να κάνω μια έρεθνα αγοράς στους διαθέσιμους στην ελλάδα εκτροφείς. δυστηχώς γνώριζα μόνο έναν στην πάτρα που μου είπαν κάποια μέλη να αποφύγω. έχουμε αξιόπιστες και όχι οικονομικά ακραίες επιλογές στην ελλάδα ή να στραφώ σε μια "κοντινή" φυλη που να καλύπτει τις απαιτήσεις μου και να είναι πιο δημοφυλής?
Στην Πατρα υπαρχουν 2 εκτροφεια DDB...επανέρχομαι στο θέμα μετά απο λίγο καιρό καθώς σκέφτομαι να κάνω μια έρεθνα αγοράς στους διαθέσιμους στην ελλάδα εκτροφείς. δυστηχώς γνώριζα μόνο έναν στην πάτρα που μου είπαν κάποια μέλη να αποφύγω. έχουμε αξιόπιστες και όχι οικονομικά ακραίες επιλογές στην ελλάδα ή να στραφώ σε μια "κοντινή" φυλη που να καλύπτει τις απαιτήσεις μου και να είναι πιο δημοφυλής?
πολύ ωραία τα bullmastiff αλλά μου ταιριάζουν περισσότερο άλλες φυλέςΤα bull mastiff τι σου λενε ? Προσωπικα , θα τα προτιμουσα σε σχεση με τα DdB
και εγώ έναν ξέρω... μπορείς φίλε solco να με διαφωτίσεις αν έχεις υπ'όψιν σου κάποιον καλό??Στην Πατρα υπαρχουν 2 εκτροφεια DDB...
Εναν? Εχετε αρκετα και καλα εκτροφεια στην Πατρα, rottweiller, staffordshire, doberman, dogue de bordeauxδύο???? τωρα μαλιστα ενα ήξερα.....
θεωρείς πως και τα δύο είναι το ίδιο αξιόπιστα? σε ένα search που έκανα στο dbg βρήκα άλλο ένα που λέγεται "caneguardiano". απο ποιό να ξεκινήσω?De Tatouage & De Alan Vautre