Dogsitting στα Χανιά για λιγες μέρες

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Καλησπερα!
Εχω ερθει με τον Μπλανκυ (τσιουαουα 13 μηνων, στειρωμενο, ησυχο γενικα, εκπαιδευμενο σε βασικη υπακοη, πολυ καθαρο) στα Χανια απο την Κυριακη.
Το θεμα ειναι ομως οτι δεν του αρεσει η θαλασσα και ετσι αναγκαζομαι να τον αφηνω μονο του για 8-9 ωρες, κατι που δεν εχει συνηθισει γιατι στην Αθηνα τον παιρνω μαζι στη δουλεια και ειναι ζητημα αν μενει 3 ωρες μονος του καθημερινα.
Στο θεμα μας λοιπον, μηπως υπαρχει καποιος -α απο εδω που να μπορει να μου τον κραταει απο τις 12.00 μεχρι τις 20.00 για τις επομενες ημερες μεχρι την αυτην Κυριακη?Με το αζημειωτο φυσικα.
Ειναι πολυ καλα κοινωνικοποιημενος, παιζει με ολα τα σκυλακια ολων των μεγεθων, βοηθηστε σας παρακαλω γιατι νιωθω τυψεις που τον αφηνω μονο του τοσες ωρες.
Επισης, πειτε καποιο μερος που μαζευεστε με τα σκυλια σας να ερχομαστε τα βραδια γιατι στο χωριο που μενω (8 χλμ εξω απο τα Χανια) δεν εχει καποιο παρκο και δεν ξερω τι παιζει με φολες κλπ οποτε βγαινουμε πολυ μικρες βολτες.
Ευχαριστω εκ των προτερων!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Συγνώμη αλλά ένα απο τα προτερηματα του να έχεις τόσο μικρό σκύλο είναι οτι μπορείς να τον πάρεις παντού μαζί!!! :) Γιατί δεν τον δένεις κάτω απο μια ομπρέλλα να σας κάνει παρέα στη θάλασσα? Δεν είναι ανάγκη να μπαίνει αν δεν του αρέσει!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Οντως,γιατι δεν το παιρνεις μαζι;
Εγω μαλλον θα μπορω Σαββατοκυριακο.Νωριτερα οχι.
Σε ποιο χωριο ειστε;
Στους Αγιους Αποστολους στη θαλασσα,απεναντι στο δασακι μαζευονται καθημερινα σκυλια,ολες τις ωρες.Ειναι τι θα πετυχεις.

Last edited:

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Παιδια δε γινεται να τον παιρνω μαζι μου στα beach bar, δεν ειναι δικη μου επιλογη, ειναι η παρεα τετοια και εκανα μαλακια που ηρθα μαζι τους αλλα τωρα ειναι γεγονος και πρεπει να βρω λυση.
Αλλα και να τον παρω μαζι μου δεν θα την παλεψει 8 ωρες με τετοια ζεστη στην παραλια.
Μενω στο χωριο Κουνουπιδιανα, οι Αγιοι Αποστολοι δεν ξερω που ειναι.Αποψε πηγαμε στην Πολυτεχνειουπολη και παιξαμε με μπαλακι μονο και λιγο κυνηγητο, σκυλια δεν εχουμε δει καθολου 3 μερες τωρα, τι στο καλο γινεται δεν τα βγαζουν βολτα???
Skylakos σου στελνω το τηλ μου με πμ, παρε με αν μπορεσεις για το ΣΚ , θα σου ειμαι πραγματικα ευγνωμων!!!!!!!!!!!!

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
aaaa διπλα μου.
Εγω ανετα θα μπορουσα να τον κρατησω,αλλα θα τον λιωσουν οι κοκονες μου
+ οτι μπορει να φυγει απο τα καγκελα.
Οποτε θες ομως ελα απο δω

mitsos rot

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
127
0
Χανιά
εμεις μπορουμε για καποιες μερες και το θελουμε πολυ στειλε τηλ σε πμ οποτε θελεις σε παρακλουμε!!!!!!!!!!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Καλημερα Valeria.:)

Τα Κουνουπιδιανα δεν ειναι χωριο,ειναι προαστιο:rolleyes:

Μενετε πολυ κοντα μου;)

Μη περιμενεις να δεις σκυλια σε εκεινη την περιοχη να βολταρουν με ιδιοκτητες.Μαλλον αδεσποτα θα δεις.:mad:

Ακομα περιμενω π.μ.:D

mitsos rot, τι θες;Να παλεψουμε; :p

Παντως valeria αν ο mitsos rot,μπορει ολες τις ημερες,ειναι καλυτερα να παρει το σκυλακι ο ιδιος για να μην αλλαζει συνεχως χερια για λιγες μερες.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν