Dogo Argentino

Dogo

Well-Known Member
11 Μαϊου 2007
307
0
Καλημέρα σας και καλώς σας βρήκα! :D

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα Dogo Argentino τώρα που μου δίνετε η ευκαιρία αφού θα μένω μόνος μου.
Αυτά τα σκυλιά πάντα μου άρεσαν και χρόνια τώρα ήμουν στα πρόθυρα να το πάρω αλλά τώρα πιστεύω είναι η κατάλληλη στιγμή.

Για τη ράτσα γνωρίζω ότι έχω διαβάσει από το ίντερνετ για αυτό θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει κάτι περισότερο για αυτά τα σκυλιά να μου πεί.
Υπάρχουν στην Ελλάδα εκτροφεία?
Ποιά είναι περίπου η τιμή τους?
Στα πετ-σοπ που έχω ρωτήσει είναι από 600-800e αλλά από όσα έχω διαβάσει και εδώ είναι καλύτερα να μην το πάρω από εκεί.

Sorry για τα διπλά post αλλά καταλάθος έγραψα το πρώτο αλλού :oops:
Μπορείτε να το σβήσετε.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Αν θες να γίνεις εκτροφέας, όπως λες, ξέχνα το pet shop, ρώτα στον KOE για εκτροφεία, ψάξε στο ίντερνετ, διάβασε, και μην βιαστείς να πάρεις σκύλο. Η τιμή είναι πολύ ακριβή αν θες να γίνεις εκτροφέας, και του δεύτερου σκύλου ακόμα πιο ακριβή!

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
κατσε κατσε

ειναι διαφωρετικο θελω να γινω εκτροφεας και διαφορετικο θελω να παρω ενα σκυλο.

για να γινεις εκτροφεας πρεπει να μαθεις πρωτα πολυ καλα τα πεντιγκρι και τις γραμμες. τις ιδιαιτεροτητες τις καθε γραμμης την ιστορια, το creditbility του καθε εκτροφεα. Τον καθε σημαντικο επιβητορα της ρατσας τι ειχε, τι παιδια εβγαλε.

θα πρεπει να φερεις σκυλο απο απεξω (αν και στην ελλαδα εχω την εντυπωση οτι υπαρχουν καποια πολυ καλα ντογκο).

μετα θα πρεπει να παρεις σκυλο απο παρα πολυ καλους γονεις και τρομερο πεντιγκρι απο πισω τον οποιο θα το πληρωσεις αρκετα.

μετα θα πρεπει να φτασει 2 χρονων και αφου τον περασεις απο 5-6 εξετασεις και τον πας και σε κανα 2 διεθνεις διαγωνισμους να τον εκτρεψεις Αν υπαρχει λογος για κατι τετοιο.

και θες να εκτρεψεις ντογκο στην ελλαδα, με την ελληνικη παιδεια? για ανθρωπους που θα το παρουν επειδη ειναι ομορφο μεγαλο να τους φιλαει τα εξοχικα? και στον χρονο 8α το πεταξουν γιατι ειναι αγριο (οχι δεν θα φταινε αυτοι που δεν το εκπαιδευσαν)

ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΞΕΡΕΙΣ?

αυτα για να κανεις κατι σωστο, για να κανεις κατι ελληνικο. παρε 2 κουταβια απο ουγγαρια (μεσω εισαγωγεα πετ σοπ) στο χρονο βαλτα. βγαλε κουταβια τυφλα, με αδυνατα νερυα, με δυσπλασιες και καλη τυχη.

Dogo

Well-Known Member
11 Μαϊου 2007
307
0
Είπα "θα ήθελα να γίνω εκτροφέας" και όχι "αύριο ανοίγω εκτροφείο". :?

Το πετ-σοπ το έχω αποκλείσει έτσι και αλλιώς αλλά πόσα πιστεύετε ότι θα μου κοστίσει ένα κουτάβι από ένα καλό εκτροφείο και έχετε κάποιο να μου προτείνετε?

sir-elric διαβάζω και μαθαίνω για τη ράτσα εδώ και καιρό και μπήκα και σε αυτό το φόρουμ για να μάθω και εδώ κάποια πράγματα.
Εντάξει ισπανικά δε ξέρω αλλά με τα αγγλικά πιστεύω κάτι να καταφέρω και δε νομίζω να πρέπει να φύγω μετανάστης για να γίνω εκτροφέας.
Δηλαδή όλοι οι άλλοι που το κάνουν στην Ελλάδα είναι βλάκες?

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Dogo said:
Είπα "θα ήθελα να γίνω εκτροφέας" και όχι "αύριο ανοίγω εκτροφείο". :?

Το πετ-σοπ το έχω αποκλείσει έτσι και αλλιώς αλλά πόσα πιστεύετε ότι θα μου κοστίσει ένα κουτάβι από ένα καλό εκτροφείο και έχετε κάποιο να μου προτείνετε?

sir-elric διαβάζω και μαθαίνω για τη ράτσα εδώ και καιρό και μπήκα και σε αυτό το φόρουμ για να μάθω και εδώ κάποια πράγματα.
Εντάξει ισπανικά δε ξέρω αλλά με τα αγγλικά πιστεύω κάτι να καταφέρω και δε νομίζω να πρέπει να φύγω μετανάστης για να γίνω εκτροφέας.
Δηλαδή όλοι οι άλλοι που το κάνουν στην Ελλάδα είναι βλάκες?
κανεις δεν ειναι βλακας αν το κανει γιατι το αγαπαει, απλα το θεμα ειναι οτι θελω να σε βαλω λιγο στο τι παιζει. πολλα λεφτα πολυ κοπος και για μικρο αγοραστικο κοινο.

επειδη και μενα μαρεσουν τα ντογκο και το εψαξα λιγο τα περισοτερα ειναι στα ισπανικα.

αν βαλεις dogo argentino στα ελληνικα στο γκουκλ θα σου βγαλει και ενα συλλογο. στις εκθεσει εχω δει, στις αγγελιες βλεπω συνεχεια.

αν παλευεις τα αγγλικα βρες κανα φορουμ στα αγγλικα και ξεσκονισε το. υπαρχουν διαφορες εμφανισιακες και στον χαρακτηρα απο γραμμη σε γραμμη.
απο τις τιμες που βλεπω απο ελλαδα ειναι καπου στα 600, αλλα δεν ξερω για ποιο λογο τα εκτρεφουν ολοι αυτοι.

απο απεξω 8α παει καπου στ 2000 με τα μεταφορικα για σκυλο καλο

Dogo

Well-Known Member
11 Μαϊου 2007
307
0
Έστειλα κάποια e mail και κανείς δεν έχει απαντήση ακόμα... :cry:

Μήπως δεν στέλνουν στην Ελλάδα ή πρέπει να έχεις κάποιο γνωστό :?: :?:

Επίσης το κόψιμο των αυτιών επιτρέπετε στην Ελλάδα?...Να ανοίξω άλλο θέμα μάλλον για αυτό ε :? :D

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Dogo said:
Έστειλα κάποια e mail και κανείς δεν έχει απαντήση ακόμα... :cry:

Μήπως δεν στέλνουν στην Ελλάδα ή πρέπει να έχεις κάποιο γνωστό :?: :?:

Επίσης το κόψιμο των αυτιών επιτρέπετε στην Ελλάδα?...Να ανοίξω άλλο θέμα μάλλον για αυτό ε :? :D
βασικα παιρνουν παρα πολλα εμαιλ οποτε υπομονη, ξερεις κατι το οποιο απαγορευεται στην ελλαδα?

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
επίσης να ξέρεις ότι παίζει ρόλο και το τι γράφεις στο email.

πολλά από τα email ΄κοβοντε΄μόνο και μόνο από το τι γράφεις.

όσο πιο πολλά γράψεις για εσένα το τι θέλεις να κάνεις με τα σκυλιά που και πως ζεις κ.λ.π είναι συν.

εαν το email είναι στο στυλ

έχετε κουτάβια?
πόσο τα δείνετε?

το πιθανότερο είναι να μην πάρεις απάντηση

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Γράψε οτι η φυλή είναι σπάνια στην Ελλάδα και οτι ψάχνεις για πραγματικά καλό δείγμα για να την αναδείξεις....
:D :D :D

Dogo

Well-Known Member
11 Μαϊου 2007
307
0
Ολόκληρα βιογραφικά στέλνω! :D :D

Σαν εκθέσεις είναι αλλά τίποτα...θα γράψω και αυτό dennis :lol: :lol:

Dogo

Well-Known Member
11 Μαϊου 2007
307
0
Λοιπόν στο post που χάθηκε σας είχα πεί πως λόγω δουλειάς το έχω αφήσει λίγο το θέμα.

Χθές όμως έκανα πάλι κάποιες προσπάθειες και έστειλα και μερικά mail σε εκτροφεία στην Αργεντινή! :D
Ξέρω,είναι αρκετά μακρυά και μάλλον θα μου στοιχίσει πάρα πολύ η μεταφορά (αν γίνει κάτι τελικά) αλλά θα δούμε.

Να και η απάντηση στον sir-elric... :lol:

18 Οκτωβρίου 2008
1
0
εχω σκυλο 12 μηνες και ασχολουμε με την ρατσα 5 χρονια .τα λατρευω και αλαξα σπιτι μονο για αυτο τον λογο .οτι θελεις να πουμε τε λεμε

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΥΛΟ ΠΑΡΤΟΝ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ.ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΥΠΜΟΝΗ ΤΑ 2 ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ .ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΕΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ.

Last edited by a moderator: