Καλησπέρα σε όλους εχω ένα Dogo Argentino 7 ετών και πρόσφατα έκανε εγχείριση για αποκατάσταση ρήξης χιαστού στο πίσω αριστερό πόδι. Στο χειρουργείο ζήτησα να χρεωθώ έξτρα αναισθησιολόγο όπως και έγινε. Μετά το χειρουργείο ο σκύλος μου παρουσίασε οξεία νεφρική ανεπάρκεια και κόντεψα να την χάσω. Εμετοί, σπασμοί, πυρετός, δεν έτρωγε, κάθε μέρα έπαιρνε 5 λίτρα ορό και μετά από 2 εβδομάδες απίστευτης αγωνίας - ταλαιπωρίας επανήλθαν οι τιμές στα φυσιολογικά τους όρια. Παρόλα αυτά ο γιατρός μου σύστησε να τρώει Renal. Εχω ήδη αναρτήσει μία ερώτηση στο φόρουμ για τον αν έχει κανείς παρόμοια εμπειρία ή για το τι μπορεί να έφταιξε.
Ενα δεύτερο ερώτημα - γρίφος είναι ότι από τότε που άρχισε να τρώει Renal σταμάτησε και να έχει δάκρυα στα μάτια της τα οποία είχε ασταμάτητα για όλα τα χρόνια της ζωής της ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ τροφή και αν της είχα δώσει ακόμα και με barf. Μπορεί κανείς να μου πει τι είναι αυτό που δεν έχουν οι renal τροφές σε σχέση με τις άλλες ? Δύο μέρες που χρειάστηκε να φάει άλλη τροφή αμέσως γέμισε ξανά δάκρυα. Εχει κανείς παρατηρήσει αυτό το φαινόμενο στο σκύλο του ?
Ευχαριστώ
Ενα δεύτερο ερώτημα - γρίφος είναι ότι από τότε που άρχισε να τρώει Renal σταμάτησε και να έχει δάκρυα στα μάτια της τα οποία είχε ασταμάτητα για όλα τα χρόνια της ζωής της ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ τροφή και αν της είχα δώσει ακόμα και με barf. Μπορεί κανείς να μου πει τι είναι αυτό που δεν έχουν οι renal τροφές σε σχέση με τις άλλες ? Δύο μέρες που χρειάστηκε να φάει άλλη τροφή αμέσως γέμισε ξανά δάκρυα. Εχει κανείς παρατηρήσει αυτό το φαινόμενο στο σκύλο του ?
Ευχαριστώ