Dog - Walking

elena.dogwalking

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2007
189
5
Komotini
Πότε θα μας έρθετε Κομοτηνή…

Γεια σας λόγω το ότι έρχεται το Πάσχα και ο καιρός έχει φτιάξει και η περισσότεροι από μας έχουν αδειούλα…

Τι θα λεγάτε να κάνουμε μια εκδρομούλα και συνάντηση εδώ σε μας ?

Και να ψήσουμε εδώ στο παραθαλάσσιο έξω με τα μωρά μας να τρέχουν με ασφάλεια και εμείς να περνάμε πολύ όμορφα και να ανταλλάσουμε μια κουβεντούλα…

Εεεε… τι λέτε ?

elena.dogwalking

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2007
189
5
Komotini

Γεια σας λόγω το ότι έρχεται το Πάσχα και ο καιρός έχει φτιάξει και η περισσότεροι από μας έχουν αδειούλα…

Τι θα λεγάτε να κάνουμε μια εκδρομούλα και συνάντηση εδώ σε μας ?

Και να ψήσουμε εδώ στο παραθαλάσσιο έξω με τα μωρά μας να τρέχουν με ασφάλεια και εμείς να περνάμε πολύ όμορφα και να ανταλλάσουμε μια κουβεντούλα…

Εεεε… τι λέτε ?

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
47
Σνιφ -σνιφ . Πολύ θα το θέλαμε αλλά είναι πολύ μακριά για εμάς.

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
47
Σνιφ -σνιφ . Πολύ θα το θέλαμε αλλά είναι πολύ μακριά για εμάς.

elena.dogwalking

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2007
189
5
Komotini
Κρημαααα.... :cry:

ενα ταξιδακι για το πασχα με το μωρο σας θα ηταν παντως οτι πρεπει εδω σε μας χιχι... παραλειες δαση βουνα.... χιχι... :oops:

elena.dogwalking

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2007
189
5
Komotini
Κρημαααα.... :cry:

ενα ταξιδακι για το πασχα με το μωρο σας θα ηταν παντως οτι πρεπει εδω σε μας χιχι... παραλειες δαση βουνα.... χιχι... :oops:

DOGAKI

Active Member
25 Δεκεμβρίου 2007
43
0
καλη επιτυχια με την διοργανωση!!!απο καβαλα..κοντα ειμαι...μονο που δεν εχω σκυλο...χαχαχαχαχαχ!!!καλα να περασετε!! :p :p :p :p :p :p :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :roll: :wink: :roll: !!!!και μην στενοχωριεστε συντομα θα γινει που θα παει!!!χαχααχαχχααχαχ!!φιλια!!!

DOGAKI

Active Member
25 Δεκεμβρίου 2007
43
0
καλη επιτυχια με την διοργανωση!!!απο καβαλα..κοντα ειμαι...μονο που δεν εχω σκυλο...χαχαχαχαχαχ!!!καλα να περασετε!! :p :p :p :p :p :p :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :roll: :wink: :roll: !!!!και μην στενοχωριεστε συντομα θα γινει που θα παει!!!χαχααχαχχααχαχ!!φιλια!!!

elena.dogwalking

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2007
189
5
Komotini
Σκυλοσυναντηση Κυριακη 21-06-08

θα θελαμε να σας ενημεροσουμε οτι η Συναντηση της Κυριακη 21.06.09

θα γινει στο παραθαλασσιο μας ( χωρος καλα περιφραγμενος 4 στρεμματων ) , Φαναρη -Αρωγη

το απογευματακι οπου θα εχει πεσει και η πολυ ζεστη , 18.00 μμ

Μερος συναντησεις θα ειναι στο Καμπινγκ Φαναριου στο μεγαλο παρκινγκ απέναντη

Όποιος θέλει μπορει να επεικοινωνιση και μαζι μου για οποιαδιποτε απορεια..

6949500112

φιλικά

elena.dogwalking[/quote]