ακριβως..ενταξει εδω που τα λεμε χειροτερο απο τον υπερτυπισμο και τον εκφυλισμο των ρατσων δεν υπαρχει αν ενοεις αυτο
Μαζι γραφαμε.Σορυ.σταματαω εδωΕπιχειρήματα και κατά και υπέρ αυτών των επεμβάσεων έχουν αναπτυχθεί διεξοδικά σε αρκετά μάλιστα σχετικά θέματα, αν θέλετε να το συζητήσετε, συνεχίστε την συζήτηση σε ένα από αυτά!
και απο εμενα... 8α συνεχισουμε την ομορφη κουβεντα μας σε καποιο αλλο 8εμα και καποια αλλη φορα jimboΜαζι γραφαμε.Σορυ.σταματαω εδω
χα χα χα λες ε ;;;Καφε Ντομπερμαν Κυριακο; Φανταζομαι εχεις ακουσει καποια στιγμη την παλια ιστορια με τα καφε Ντομπερμαν που μολις φτασουν στην ηλικια των 5 ετων "τρελαινονται" και τρωνε! το αφεντικο τους...
Sent from my Galaxy S II using Tapatalk
Αγαπητή μου , αν την είχα με τα αυτάκια της , καλύτερα να έπαιρνα ένα γκέκικο σκυλί - που είναι για κυνήγι ... Ξέρω αυτό θα σηκώσει συζήτηση και αντιπαραθέσεις από πολλούς , επομένως ας το αφήσουμε .Καλησπέρα και καλώς ήρθες !
Αρκετά όμορφη αλλά θα ήταν πιο ωραία με τα αυτάκια της
Να την χαίρεσαι !
Ο άνθρωπος έτσι ήθελε το σκύλο του όπως όλα τα ντόμπερμαν και τι έγινε που το πήρε από ιδιώτη ? Τότε δεν ήξερε οτι είναι λάθος αλλά και αν το έπαιρνε από σοβαρό εκτροφείο θα έχει το κουτάβι ήδη κομμένα αυτιά και ουρά.Αγαπητέ μου καλύτερα να έπαιρνες ένα σκυλί με αυτιά παρά ένα ακρωτηριασμένο σκύλο απο γέννα ιδιώτη !
Τα pet shop ακόμα είναι γεμάτα κουτάβια προς πώληση και το εμπόριο δεν σταματάει μηπώς προς τα'κει να κοιτάς λίγο και όχι στα κομμένα αυτιά ?Συγγνώμη που άρχισα τα φιλοζωικά σε φορουμ για σκύλους !!