doberman - hello from Thessaloniki

kyriakos21

Active Member
14 Αυγούστου 2011
37
0
Θεσσαλονίκη - Μακεδονία
Καλησπέρα παιδιά από την πανέμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης .

Είμαι αρκετό καιρό μέλος του φόρουμ αυτού αλλά ποτέ δεν έτυχε ποτέ να σας γνωρίσω και να με γνωρίσετε εμένα και την σκυλίτσα μου .

Ονομάζομαι Κυριάκος και έχω στην κατοχή μου εδώ και 10 μήνες ένα πανέμορφο doberman . Και είπα να σας δείξω μερικές φωτογραφίες .

:) Ευχαριστούμε για την φιλοξενία . Θα χαρώ να με βοηθήσετε και να σας βοηθάω όσο ξέρω και μπορώ κατά την παραμονή μου στο Forum :)

Φιλιά από Θεσσαλονίκη σε λέω ​!!!

Last edited by a moderator:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Να σου ζήσει η κούκλα σου. Πανέμορφα και τα καφέ ντόπερμαν!!

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
κυριακο καλως ηρθες!
πες μας 2 λογια για τον χαρακτηρα του σκυλου σου!

kyriakos21

Active Member
14 Αυγούστου 2011
37
0
Θεσσαλονίκη - Μακεδονία
Παιδιά το σκυλί δεν το πήρα από εκτροφείο ( δυστυχώς ή ευτυχώς ) . Ήταν το οικονομικό στην μέση βλέπετε . Παρ'όλα αυτά πιστεύω ο φίλος που μου το έδωσε είχε καλά σκυλιά . Ήμουν ψαρωμένος με τα ντόμπερμαν για πολλά χρόνια .

Να σας πω την αμαρτία μου , μέσα στους 10 μήνες αυτούς έμαθα τι χρειάζεται πραγματικά ένα doberman και τι όχι .

Και πιστεύω πως κάνω το καλύτερο δυνατό για την μικρή μου .

Όσο για τον χαρακτήρα που μου ζήτησες αγαπητέ .

Δραστήρια , τρέχει σαν το κατσίκι κυριολεκτικά . Υπάκουη από τον 3ο μήνα κιόλας της ζωής της σε αυτόν τον δύσκολο καιρό .

Είναι λίγο ακόμη ατσούμπαλη , πιστεύω με την πάροδο του καιρού όμως , θα ωριμάσει .

Δεν έχω πρόβλημα καθόλου στο να την αφήσω και ελεύθερη στην βόλτα της , δεν θα φύγει από δίπλα μου αν δεν της το πω εγώ .

Επιθετική πολύ με τους γύφτους !!! Ρατσίστρια πολύ . :p

Last edited:

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Καλα ,προς το παρον απεφευγε να αφηνεις ελευθερο το ντομπ σου σε δημοσιους χωρους.
Μπορει να πιστευεις πως δεν φευγει απο διπλα σου ,αλλα δεν ξερεις τι μπορει να συναντησεις και να μην σε ακουσει.
Ειναι επικινδυνο και για την σκυλιτσα σου αλλα και για τους ξενους ανθωπους και ζωα.

Αλλωστε ειναι και παρανομο.
Να την χαιρεσαι και να ειναι υγιης.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Καφε Ντομπερμαν Κυριακο; Φανταζομαι εχεις ακουσει καποια στιγμη την παλια ιστορια με τα καφε Ντομπερμαν που μολις φτασουν στην ηλικια των 5 ετων "τρελαινονται" και τρωνε! το αφεντικο τους...:D

Sent from my Galaxy S II using Tapatalk

taxudromos

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2011
86
2
να την χαιρεσαι και απο εμενα , ειναι πανεμορφη.... δικη μου αποψη ειναι να την εχεις δεμενη στην βολτα οταν εισαι κοντα σε δρομους και πολυσυχναστα μερη , οχι για τιποτα αλλο περα απο να την προστατεψης σε περιπτωση που χρειαστει...

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Καλησπέρα και καλώς ήρθες !
Αρκετά όμορφη αλλά θα ήταν πιο ωραία με τα αυτάκια της :)
Να την χαίρεσαι !

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Καλα ,προς το παρον απεφευγε να αφηνεις ελευθερο το ντομπ σου σε δημοσιους χωρους.
Μπορει να πιστευεις πως δεν φευγει απο διπλα σου ,αλλα δεν ξερεις τι μπορει να συναντησεις και να μην σε ακουσει.
Ειναι επικινδυνο και για την σκυλιτσα σου αλλα και για τους ξενους ανθωπους και ζωα.

Αλλωστε ειναι και παρανομο.
Να την χαιρεσαι και να ειναι υγιης.
Συμφωνω με ολα εκτος του παράνομου...

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ !!!!!
Ο νεος νομος λεει ...
απαγορευεται το σκυλι να κανει βολτα χωρις συνοδο,
( δηλαδη μονο του)
Δεν υπαρχει αναφορα (η υπονοια ) για υποχρεωση να ειναι οπωσδηποτε δεμενο
Ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μας ,απαναντι στους συνανθρωπους μας , να ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ

....
Κυριακο ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ...

Last edited:

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Συμφωνω με ολα εκτος του παράνομου...

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ !!!!!
Ο νεος νομος λεει ...
απαγορευεται το σκυλι να κανει βολτα χωρις συνοδο,
( δηλαδη μονο του)
Δεν υπαρχει αναφορα (η υπονοια ) για υποχρεωση να ειναι οπωσδηποτε δεμενο
Ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μας ,απαναντι στους συνανθρωπους μας , να ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ

....
Κυριακο ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ...
Ναι μάλλον το ξεχάσανε αυτό στο νέο νομοσχέδιο, ενώ στον νόμο του 2003 ελεγε ξεκάθαρα πως πρέπει ο σκύλος να είναι δεμένος και σε μικρή απόσταση από τον ιδιοκτήτη κατά την διάρκεια του περίπατου.

milk takis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2012
319
3
thessaloniki
Να την χαιρεσαι την κουκλα σου Κυριακο,συντοπιτη..χαχα,,Πες μας λιγα λογια την καφε σου κουκλα..