Doberman ή Rottweiler?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Δεν ειπα ότι δε μου αρέσουν τα ροτ, μην παρεξηγιόμαστε! Έχουν το ωραιότερο σκυλο-χαμόγελο. Είναι πανέξυπνα, τέλειοι φύλακες, αφοσιωμένα και όμορφα :)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Eμενα δεν μου αρέσουν τα ντόπερμαν καμια πατάτα στο κεφάλι απο ντοπερμανα δεν θα πέσει??

Τα rott δεν είναι αρκούδες, είναι πιο συμπαγές σκυλιά πιο μυώδης, πιο επιβλητικά, πιο αυστηρά σκυλιά..

Τα νέας γης καλά έχουν γίνει και οι αδυναμίες μου με νέδα και ούδα, είναι σκυλιά μαρμελάδες..
Αρκουδοσκυλα που είναι να τα παίρνεις αγκαλιά και να μην τα αφήνεις..

Είναι τι αρέσει στον καθένα!!!

Μεταξύ rott και ντόπερμαν δεν το συζητάω οτι κλεινει πιο πολυ σε αρκουδα για εμενα..:):)

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
Δεν ειπα ότι δε μου αρέσουν τα ροτ, μην παρεξηγιόμαστε! Έχουν το ωραιότερο σκυλο-χαμόγελο. Είναι πανέξυπνα, τέλειοι φύλακες, αφοσιωμένα και όμορφα :)
Τώρα κάτι κάνουμε!:-\"

off topic

Γιωργο,αμα ξαναπεις για τα σκυλια μου οτι δεν ειναι κομψα,θα έρθω Κερκυρα και θα σε σπασω στο ξυλο :D:p:D:p:D:p:D
Παναγία μου! Που λες κι εσύ. Είστε μάρτυρες άμα πάθω τίποτα....

Αλλά δε φοβάμαι έχω το ντενούλη που με προστατεύει....

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
βρε ροτακι πιο μικρή φωτo δεν είχες να βάλεις, έπαθε πολιτισμικό σοκ το forum:eek::p

asli

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2008
557
1
48
Θεσ/νικη-Αγ.Τριαδα
aslihan.gr
Eμενα δεν μου αρέσουν τα ντόπερμαν καμια πατάτα στο κεφάλι απο ντοπερμανα δεν θα πέσει??

Τα rott δεν είναι αρκούδες, είναι πιο συμπαγές σκυλιά πιο μυώδης, πιο επιβλητικά, πιο αυστηρά σκυλιά..

Τα νέας γης καλά έχουν γίνει και οι αδυναμίες μου με νέδα και ούδα, είναι σκυλιά μαρμελάδες..
Αρκουδοσκυλα που είναι να τα παίρνεις αγκαλιά και να μην τα αφήνεις..

Είναι τι αρέσει στον καθένα!!!

Μεταξύ rott και ντόπερμαν δεν το συζητάω οτι κλεινει πιο πολυ σε αρκουδα για εμενα..:):)
Γιατι δεν υοθετεις μια αρκουδα απο τον αρκτουρο ?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Γιατι δεν υοθετεις μια αρκουδα απο τον αρκτουρο ?

Εχω υοθετήσει μια αρκούδα από τον δρόμο..

Λευκη με αυτιά κουνελιού..:D:D

elenaki

Active Member
1 Φεβρουαρίου 2009
37
0
ντομπερμαν για παντα!!!;) Αλλα με το γλυκουλι σου τουλαχιστον για 1.5-2 χρονια θα κανεις ατελειωτη γυμναστικη και θα χασεις μπολικα κιλα! Καλο μου εκανε τελικα!!!:D:D:D

και αυτια εχουμε ετσι......

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.994
Νεότερο μέλος
Μέλα το σκυλάκι